Keluaran Tidak Berfungsi – Dengan Perbaikan yang Dikemas kini (2020)

Add-on Exodus Kodi adalah salah satu addon Kodi yang paling popular kerana pautan streaming berkualiti HD dan penyediaan kandungan terkini. Tambahan ini telah lama memerintah komuniti Kodi sehingga pembangunnya mengumumkan bahawa ia tidak akan dikemas kini lagi.


Sudah lebih dari setahun yang lalu dan sejak ia berhenti diperbaharui, pengguna mula tergila-gila.

Banyak garpu Exodus Kodi mula muncul, mempunyai antara muka dan fungsi yang serupa. Walau bagaimanapun, tidak ada satu pun addon Kodi yang direplikasi ini yang dapat menggantikan atau bersaing dengan addon Exodus Kodi.

Exodus Kodi addon digantikan oleh Covenant Kodi addon, yang dikatakan dikembangkan oleh pasukan yang sama, dan memiliki fitur yang sama, seperti juga garpu. Walaupun begitu, addon Kodi yang luar biasa ini dan pembangunnya terpaksa menggigit debu kerana notis undang-undang dari MPA.

Tawaran Istimewa KodiVPN.co Eksklusif 2020
PureVPN

 US $ 10.95 US $ 2.91Setiap Bulan

Dapatkan Tawaran ini

ikan luncur

US $ 11.95 US $ 1.99Setiap Bulan

Dapatkan Tawaran ini (Percuma 3 Bulan)

Gading

 US $ 9.95 US $ 2.75Setiap Bulan

Dapatkan Tawaran ini

Kelahiran Semula Keluaran Addi Kodi

Hallelujah! Exodus Kodi Addon telah mula berfungsi lagi dan pengembalian ini tidak dijangka sama sekali. Kodi Exodus muncul dengan perpustakaan yang dikemas kini dan berfungsi dengan baik. Aliran berkualiti tinggi dan ada aliran kualiti 4k juga untuk beberapa tajuk kandungan.

Kemunculan semula add-on Exodus Kodi ini tidak dijangka kerana tidak ada orang dalam masyarakat yang meramalkannya. Garpu pengeluaran telah muncul hampir setiap minggu dan ditutup dengan kecepatan yang sama.

Oleh itu, semua orang berpendapat bahawa add-on Exodus Kodi dan pendahulunya Covenant Kodi pendahulunya telah hilang.

Tidak lagi!

Setelah Kodi Keluaran kembali dalam permainan, anda boleh memuat turun dan memasangnya melalui kaedah yang sama dengan yang anda gunakan untuk memasangnya sebelumnya. Lihat panduan “Cara memasang Exodus Kodi” saya yang mempunyai banyak pilihan yang dijelaskan untuk memasang addon Exodus.

Kesalahan dan Pembetulan

Sekarang add-on Exodus Kodi dikemas kini dan berjalan dengan sempurna, anda seharusnya tidak mendengar bahawa addon Kodi ini tidak berfungsi.

Namun, kerana ia adalah add-on Kodi pihak ketiga, anda mungkin menghadapi beberapa kesilapan dan sekatan, tetapi jika anda mengikuti panduan yang disebutkan di atas, ia mempunyai kesalahan dan perbaikan Exodus Kodi yang dibincangkan.

Ini akan membantu anda dalam memastikan Kodi Keluaran anda berjalan dan menyingkirkan semua masalah pengeluaran Kodi yang tidak mengalir.

Walaupun begitu, ada beberapa perkara yang harus anda pertimbangkan untuk dilakukan sekiranya anda menghadapi masalah:

1. Kemas kini Add-on anda

Sekiranya anda menghadapi masalah dengan penstriman streaming atau tidak dapat menemui aliran terkini, cukup kemas kini add-on anda dengan mengikuti langkah-langkah berikut:

 1. Boot Kodi pada peranti anda
  Kemas kini Kodi Keluaran
 2. Pergi ke menu Tambah
  Exodus Kodi Addon Tidak Bekerja Kemas Kini
 3. Klik pada tab Tambah Video
  Kemas kini Kodi Keluaran
 4. Tatal ke bawah senarai dan klik kanan pada Exodus > Klik Maklumat > Tetingkap baru akan dibuka
  Maklumat Kodi Keluaran
 5. Klik Kemas kini dan pilih repositori sumber > Tunggu Pemberitahuan
  Keluaran pada kemas kini Kodi

2. Gunakan VPN

Oleh kerana Exodus Kodi adalah tambahan untuk menstrim filem dan rancangan TV, pengikis payudara mendapatkan pautan melalui pelbagai penyedia melalui web. Sebilangan besar penyedia mempunyai aliran terhad geo, yang hanya dapat diakses dari wilayah tertentu.

Pengguna Kodi tidak dapat menggunakan aliran tersebut jika tidak berada di wilayah tersebut. Oleh itu, VPN diperlukan untuk melewati sekatan geografi dan mendapatkan akses ke banyak aliran berkualiti tinggi.

Anda boleh memilih VPN terbaik untuk Kodi dan memasangnya untuk meningkatkan pengalaman penstriman anda dengan menjaga privasi anda juga. Bahagian terbaik mengenai Kodi adalah anda dapat menyambungkan sambungan VPN melalui addon VPN dan pengurus VPN.

3. Kosongkan Cache Tambahan

Sekiranya alat tambah perlahan atau tidak menjalankan aliran walaupun menunjukkannya di perpustakaan, ikuti langkah berikut:

 1. Buka Kodi > Klik pada tab Tambah
 2. Pergi ke Alat tambah video > Pilih Keluaran > Klik pada Alat
 3. Sekarang klik pada pilihan Clear Providers > Klik Ya
 4. Sekarang klik pada pilihan Clear Cache > Klik Ya

Di sana anda telah membersihkan Cache anda, reboot Kodi dan ia mesti berjalan lancar.

Kesimpulannya

Saya percaya bahawa panduan ini akan sangat berguna bagi anda kerana ramai pengguna Kodi masih tidak menyedari pengembalian add-on Exodus Kodi. Pautan ke panduan pemasangan sudah disediakan di atas, jadi anda tidak perlu risau bagaimana memasang Exodus di Kodi.

Anda akan menjumpai blog dalam talian yang mencadangkan anda untuk mengemas kini kad grafik dan periferal lain tetapi percayalah yang tidak bermanfaat. Perkara-perkara ini tidak ada kaitan dengan add-on, jadi jangan jatuh cinta kepada mereka.

Pastikan anda mencuba alat tambah Kodi ini jika anda belum menggunakannya sebelum ini. Anda pasti akan menyukai add-on ini kerana jelas ada alasan bahawa add-on ini telah dihormati dan digemari ramai.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map