Kotak Kodi / XBMC Terbaik April 2020 – 41 Kotak Kodi Terbaik untuk Streaming Dengan VIDEO

Kodi dahulunya dikenali sebagai XMBC yang merupakan perisian sumber terbuka percuma yang membolehkan anda memasang alat tambah pihak ketiga. Dengan bantuan tambahan ini, anda dapat menstrim filem, sukan, rancangan TV, sukan langsung, permainan, muzik, dan kandungan lain di platform mana pun.


Kotak Kodi terbaik penuh dengan ciri dan teknologi tinggi untuk membolehkan anda mengalirkan kandungan yang menakjubkan. Pilihan kotak Kodi terbaik kami untuk bulan Mei 2018 adalah Seguro Trongle x4. Baca ulasan penuh di sini.

Tawaran Istimewa KodiVPN.co Eksklusif 2020
PureVPN

 US $ 10.95 US $ 2.91Setiap Bulan

Dapatkan Tawaran ini

ikan luncur

US $ 11.95 US $ 1.99Setiap Bulan

Dapatkan Tawaran ini (Percuma 3 Bulan)

Gading

 US $ 9.95 US $ 2.75Setiap Bulan

Dapatkan Tawaran ini

Kotak KODI Pilihan Pengguna Terbaik Sesuai Keputusan Undian KodiVPN.co

Semakin Cepat Anda Tahu Peranti Terbaik Lebih Baik

[Klik Untuk Besarkan]

Grafik JPEG diubah saiznya

Kotak Kodi adalah kotak set-top di mana Kodi sudah dipasang dan oleh itu pasang dan mainkan banyak kandungan media. Dalam panduan ini, kami menyemak kotak Kodi terbaik berdasarkan prestasi dan popularitinya.

 1. Kotak Android Kodi Terbaik 
 2. Kotak Undang-undang Kodi Terbaik 
 3. Kotak TV Live Kodi Terbaik
 4. Kotak Kodi Sepenuhnya Dimuatkan Terbaik
 5. Cara memintas keselamatan elektronik UK Periksa Kotak haram Kodi
 6. Kotak Linux Kodi Terbaik
 7. Kotak Hiburan Berkemas

Kotak Android terbaik untuk Kodi

 1. Xbox
 2. Tongkat TV Api Amazon
 3. TV Api Amazon
 4. Perisai Nvidia
 5. Seguro Trongle X4
 6. Kotak Emtec GEM
 7. Q-Box Amlogic S905
 8. Kotak TV T95X
 9. R99 4K oleh EBox
 10. Buzz tv 3000
 11. Ringkasan 2
 12. Kotak Tv Dolamee D5
 13. TIKTI
 14. Kotak TV Android Maxesla S905X
 15. Kotak TV Zoomtak S912
 16. MyGica ATV

Lihat Carta Perbandingan Kotak Android.
kotak kodi terbaik android linux ios

Kotak yang paling banyak digunakan adalah kotak Android. Mereka hadir dalam semua bentuk dan saiz dengan spesifikasi hebat dari segi pemproses, video, audio, penyimpanan dan memori yang paling lama. Terdapat banyak kotak hiburan dengan harga tinggi hingga rendah dan anda mungkin tidak mahu ketinggalan mendapatkan yang terbaik di luar sana berdasarkan ulasan kotak Kodi terbaik kami yang terperinci. Setelah selesai memilih, lebih mudah untuk mengatur kodi pada android dengan hanya beberapa langkah cepat.

Soalan Lazim Soalan Lazim Kotak Kodi Terbaik

Apa maksud Jailbreak pada Kodi?

Jailbreak pada Kodi bermaksud memasang Kodi pada mana-mana platform atau peranti yang tidak menyokongnya secara langsung. Kodi tidak boleh dipasang terus pada peranti seperti Fire Stick, Apple TV, iPad dll.

Oleh itu, kaedah jailbreak digunakan untuk memasang Kodi pada peranti ini. Kaedah Jailbreak bermaksud memasang Kodi pada peranti sedemikian dengan bantuan beberapa aplikasi pihak ketiga.

Kotak yang dimuatkan sepenuhnya sah untuk digunakan?

Tidak, kotak Kodi yang dimuat sepenuhnya tidak sah untuk digunakan. Banyak penangkapan telah dilakukan di UK dan terdapat banyak kes seperti itu di seluruh dunia di mana pengguna yang membeli, menjual atau menggunakan kotak Kodi yang penuh harus menghadapi hukuman penjara atau akibat undang-undang.

Ramai pengguna Kodi juga menerima pemberitahuan undang-undang dari DMCA dan pihak berkuasa relatif yang lain. Oleh itu, sangat disarankan untuk menggunakan VPN untuk tetap selamat.

Adakah Kotak Android sah untuk digunakan?

Ya, kotak android sah untuk digunakan kerana aplikasi yang dipasang di dalamnya tidak digunakan untuk streaming kandungan cetak rompak. Aplikasi yang dipasang di kotak android ini memerlukan bayaran langganan dan kandungan yang mereka tawarkan hanya dapat disiarkan, tidak dimuat turun. Oleh itu, mereka sah digunakan.

Xbox One

Xbox satu untuk Kodi

Xbox One adalah konsol permainan hebat yang dihasilkan oleh Microsoft.

Terdapat senarai panjang model dalam siri Xbox, tetapi Xbox One X terbaru adalah konsol paling berkuasa sehingga kini.

Ia dilengkapi dengan permainan 4K ultra HD, membolehkan pemain konsol mengalami permainan 60 FPS.

Juga, sekarang Xbox satu secara rasmi menyokong kodi jadi nikmati permainan dan penstriman anda dengan menyediakan kodi pada xbox satu.

Tongkat TV Api Amazon

kayu api api amazon akan digunakan sebagai kotak kodi

Amazon Fire TV Stick mempunyai sistem operasi berasaskan Android dengan pemproses quad-core. Ia telah mendapat namanya sebagai streamer teratas untuk pengguna Kodi.

Fire Stick versi 2017 yang baru telah berjalan sebagai media streaming terbaik dengan pemproses yang lebih pantas. Walau bagaimanapun, ia adalah sentuhan mahal daripada model sebelumnya.

Menggunakan Kodi Addons di FireStick adalah pengalaman luar biasa yang tidak dapat anda lewatkan!

TV Api Amazon

kotak kodi tv amazon api

Amazon Fire TV mempunyai ciri yang lebih besar dan lebih besar daripada Amazon Fire TV Stick tetapi dengan sistem operasi berasaskan Android yang sama.

Ini adalah pilihan utama sebagai kotak Kodi terbaik untuk menstrim Netflix atau Amazon Prime Instant Video. Peranti ini berfungsi dengan lancar dengan Fire TV dan tidak memerlukan masa lebih dari beberapa saat untuk memuatkan Kodi.

Perisai Nvidia

Kotak kodi perisai Nvidia

Ketika datang ke set-top box Android, Nvidia Shield adalah yang paling kuat.

Dari rancangan TV hingga permainan terkini di bandar, kotak ini mempunyai semua hiburan yang mungkin anda fikirkan.

Tidak menghairankan, ini menjadikannya kotak Kodi terbaik untuk pengguna Kodi. Nvidia Shield menjalankan Android 6.0 terbaru pada kotaknya.

Seguro Trongle X4

Kotak kodi Seguro Trongle X4

Seguro Trongle X4 adalah kotak lain yang telah membenamkan Android 6.0 pada kotaknya. Sekiranya anda memerlukan kotak Kodi untuk menstrimkan video 4K tetapi tidak perlu membayar harga meroket, maka ia membuat pilihan yang tepat.

Nampaknya jarang sekali peranti mempunyai kualiti yang baik dan pada masa yang sama menimbulkan sedikit batasan. Untuk tujuan yang disediakan, ia menjadikan kotak Kodi terbaik di sekitar.

Kajian Video Seguro Trongle X4

Seguro Trongle X4 Ulasan Penuh

Seguro Trongle X4 mungkin kotak paling murah, tetapi ia tidak menjejaskan kualiti video yang ditayangkan. Ia menyokong video 4K dan dilengkapi dengan papan kekunci tanpa wayar dan mempunyai kawalan sentuh.

Mengingat ciri-cirinya, ia mempunyai pemproses Quad Core 2GHz dengan CPU ARM Cortex-A53 di samping pemproses Penta-Core. Setelah itu, konfigurasi mesin berkinerja tinggi memberi anda kelajuan ultra-cepat, kualiti video profesional, dan pengalaman pengguna terbaik.

Ia menyokong hampir semua format audio dan video sehingga anda tidak perlu membebankan diri dengan menukar format video terlebih dahulu. Kualiti gambar memberi kesan lebih dekat dengan kenyataan yang nampaknya cukup mengagumkan.

Kotak Emtec GEM

Emtec GEM KODI BOX

Ini adalah pilihan mudah bagi sesiapa sahaja yang tidak biasa dengan kotak Kodi dengan semua fungsi dan ciri mereka.

Walau bagaimanapun, kotak ini tidak akan membiarkan anda memasang binaan Kodi terbaru. Tetapi dengan Kodi Setup Wizard seperti yang disenaraikan dalam panduan penyihir kodi terbaik ini, anda boleh mengakses versi lama perisian.

Q-Box Amlogic S905

Q Box Amlogic S905 pada kodi

Q-Box S905 benar-benar sesuai untuk Kodi kerana pemproses Penta-Core 450-nya. Pemproses ini menawarkan resolusi 4k yang luar biasa dengan streaming 1080p.

Ia berjalan pada OS Android 5.1 Lollipop dengan storan dalaman 16 GB. Aplikasi dan permainan boleh dipasang dari Google Play Store dan mempunyai antara muka yang mesra pengguna.

Kotak TV T95X

Kotak Kodi TV T95X

Apabila anda memiliki T95X Andorid, anda tidak perlu bimbang tentang kemas kini terkini kerana ia dapat memperoleh semua akses dari Google Play Store itu sendiri.

Streaming filem dan rancangan TV dengan tambahan Kodi pihak ketiga pada resolusi HD. Sekiranya anda menghadapi masalah, selalu ada sokongan langsung yang memberi anda bantuan.

R99 4K oleh EBox

Kotak EBOX-R99-3-best-kodi

Kotak 4K yang luar biasa, dilengkapi dengan perkakasan yang sangat hebat. Pemain media yang menakjubkan terdiri daripada RAM 4GB, ROM 32 GB, Android 6.0 dan semuanya dikuasakan oleh CPU Hexa-Core. Peranti ini dibanggakan oleh grafik Ultra HD 4K.

Setelah itu, pemain media menyambung dengan kabel HDMI ke televisyen dan ia dapat melakukan semua yang boleh dilakukan oleh peranti Android terkini, mulai dari menonton filem hingga bermain permainan dan memuat turun aplikasi. Ia dapat melakukan semua perkara untuk membuat anda sentiasa aktif sepanjang hari.

Buzz TV 3000

Buzz TV 3000 adalah kotak Android yang dapat menjalankan lebih dari satu juta aplikasi yang berbeza, termasuk Kodi.

Buzz TV mempunyai Android 6.0 Marshmallow sebagai sistem operasi, Pemproses 2GHz, RAM 2 GB, dan memori dalaman 8 GB. Ia boleh menjalankan video pada resolusi 4k, 2k 1080 (60fps) dan resolusi rendah lain.

 

Ringkasan 2

Ketika mencari kotak Android yang kuat untuk Kodi, Rveal 2 tidak dapat ditandingi.

Dikuasakan oleh pemproses Octa-Core dan Android 6.0 Marshmallow, Rveal 2 memberikan pukulan. Anda boleh menstrimkan kandungan dalam ultra-HD menggunakan Rveal 2.

Kotak TV Dolamee D5

Dalam senarai panjang kotak Android yang berpatutan, kotak TV Dolamee D5 adalah peranti yang patut anda cuba. Kotak Kodi mempunyai pemproses Octa Core Cortex A7 1.5 GHz, RAM 2GB, dan memori 8GB.

Di samping itu, Dolamee D5 menyokong sambungan Bluetooth dan memainkan video dalam 4K, 2K, dan HD.

TIKTI

Kotak Android TICTID sangat baik untuk Kodi kerana ia dilengkapi dengan RAM 2GB, memori dalaman 16GB dan CPU Quad Core 2.Ghz di pucuk pimpinan.

Ia dapat menggerakkan banyak aplikasi Android lain bersama dengan Kodi. Anda boleh menayangkan rancangan dan filem dalam pelbagai kualiti video, termasuk ultra HD.

Maxesla S905X

Kotak Android Maxesla serupa dengan pelbagai kotak streaming lain kerana ia berjalan pada pemproses Quad Core 2.0 Ghz, RAM 2 GB, dan memori dalaman 16 GB.

Ia akan menjalankan Kodi tanpa masalah dan membolehkan pengguna menonton kandungan dalam UHD 4K.

Kotak TV Zoomtak S912

Zoomtak TV Box adalah salah satu kotak Android yang akan memberikan prestasi yang sangat baik dan menjalankan Kodi dengan lancar.

Betapa hebatnya?

Dengan Zoomtak, anda mendapat pemproses Octa Core 2.0GHz, RAM 3GB, ROM 32 GB, dan main balik ultra HD.

MyGica ATV

Terdapat dua varian MyGica ATV yang boleh anda gunakan. Satu varian tersedia dalam CPU Quad Core, sementara yang lain tersedia dengan pemproses Octa-Core.

Pilihan antara keduanya bergantung pada tahap prestasi yang ingin anda capai.

Walau bagaimanapun, kedua-duanya akan menjalankan Kodi tanpa gangguan dan memainkan video dalam kualiti 4K.

Carta Perbandingan Kotak Android Terbaik

SpesifikasiTV Api Amazon

TV Api Amazon

Tongkat TV Api Amazon

TV Perisai Nvidia

Kotak TV Nvidia Shield

Seguro Trongle X4

Seguro Trongle x4

Kotak Emtec GEM

Kotak Permata Emtec

Aplikasi Disokong1000+1000+1000+1000+1000+
Sokongan SuaraAlat Jauh Suara AlexaAlat Jauh Suara Alexa
Ingatan2GB1GB3GB1GB1GB
Penyimpanan8Gb8Gb16GB8Gb16GB
Storan yang Boleh DiperluasHingga 200GBHingga 32GB
Saiz4.5 x 4.5 x 0.7 inci3.4 x 1.2 x 0.5 inci9,6 x 8,4 x 4 inci5 x 2.0 x 2.99 inci10.1 x 6.7 x 3.1 inci
PemprosesMediaTek Quad-core hingga 2 Ghz Dual-core @ 2.0 GHz + Dual-core @ 1.6 GHzMediaTek Quad-core ARM 1.3 GHzPemproses NVIDIA Tegra X1 256-teras Maxwell GPUAmlogic S905X Quad Core Media 1.5 GHzAmlogic S805 Quad Core 1.5 GHz
BluetoothBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LE
Penyelesaian Keluaran Disokong2160p hingga 30fps; 720p dan 1080p hingga 60fps720p dan 1080p hingga 60fps4K, HDR, 60fpsHDMI – 4K2K SejatiHD penuh 1080p
Keserasian TVTV definisi tinggi 4K dengan HDMI mampu 2160p pada 24/25/30/50/60 Hz dan HDCP 2.2TV dengan HDMI berkemampuan 1080p atau 720p pada 60 / 50Hz, termasuk model serasi HDCP yang popularMenyambungkan ke HDTV dengan mudahMenyambungkan ke HDTV dengan mudahMenyambungkan ke HDTV dengan mudah
Format Kandungan DisokongVideo: H.265, H.264

Audio: AAC-LC, AC3, eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MP3, PCM / Wave, Vorbis, Dolby Atmos (EC3_JOC)

Foto: JPEG, PNG, GIF, BMP

Video: (H.264 1080p30) (H.265 1080p30)

Audio: AAC-LC, HE-AACv1 (AAC +), HE-AACv2 (eAAC +), AC3 (Dolby Digital), eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MIDI, MP3, PCM / Wave, Vorbis, AMR-NB, AMR-WB

Foto: JPEG, PNG, GIF, BMP

Video:(H.265 / HEVC Hingga 4K HDR) (Pemutaran VP8, VP9, ​​H.264, MPEG1 / 2 Hingga 4K pada 60 FPS) (H.263, MJPEG, MPEG4, WMV9 / VC1 Mainan hingga 1080p pada 60 FPS )

Audio: AAC, AAC +, eAAC +, MP3, WAVE, AMR, OGG Vorbis, FLAC, PCM, WMA, WMA-Pro, WMA-Lossless, DD + / DTS, Dolby Atmos dan Dolby

Video: (H.264 1080p30) (H.265 1080p30)

Audio: AAC-LC, HE-AACv1 (AAC +), HE-AACv2 (eAAC +), AC3 (Dolby Digital), eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MIDI, MP3, PCM / Wave, Vorbis, AMR-NB, AMR-WB

Foto: JPEG, PNG, GIF, BMP

Video: AVI, FLV, H.264, M4V, MKV, MOV, MP4, MPEG, WebM, Xvid

Audio:MP3

Foto: BMP, GIF, JPG, PNG

HargaUS $ 89.99AS $ 39.99US $ 199.99US $ 53.08AS $ 99.99

Kotak Kodi Undang-undang Terbaik

 1. Raspberry Pi 3
 2. Roku Ultra 4k
 3. Ebox T8 V
 4. Google Chromecast Ultra
 5. Chromecast Google
 6. Xiaomi Mi

Raspberry Pi 3

Raspberry Pi 3 adalah kotak undang-undang kodi terbaik

Untuk apa yang kelihatannya, komputer kecil dengan ciri-ciri cemerlang menarik untuk pusat media Kodi.

Pengguna Kodi dapat melakukan streaming video 1080p dengan mudah kerana pemproses quad-core-nya.

Mungkin boleh menggunakan sambungan Ethernet ketika anda menghadapi masalah penyangga dalam sambungan rangkaian tanpa wayar.

Kotak itu berharga sekitar US $ 80 di pasaran Amazon dan sah dan lebih selamat untuk menggunakannya di UK. Walau bagaimanapun, tidak ada kotak kotak dengan Pi 3, yang bermaksud bahawa anda perlu mencari casing yang sesuai dengan litar dalamannya.

Ia juga tidak dilengkapi dengan alat kawalan jauh, tetapi anda boleh mencari jalan untuk menggunakan Kodi melalui alat kawalan jauh TV yang serasi dengan HDMI CEC. Paling tidak, ia adalah kotak Kodi terbaik dari segi prestasi.

Roku Ultra 4K

kotak kodi roku ultra 4k

Apa yang menjadikan Roku Ultra 4K sebagai kotak Kodi terbaik selain menjadi pilihan undang-undang untuk pengguna Kodi? Kandungannya yang luar biasa, navigasi yang mudah, pencarian kandungan yang tidak berat sebelah, dan pilihan penyesuaian meletakkannya di atas dalam kotak streaming. Hanya boleh didapati dengan harga AS $ 129.99

EBOX T8 V

Kotak kodi EBOX T8 V

EBOX T8 V adalah model terbaru yang dikeluarkan oleh syarikat pada tahun 2016 yang mungkin merupakan peranti terpantas yang dihasilkannya.

Ia berjalan pada Android terbaru dan dipasang Kodi Buildnya sendiri. Ini meningkatkan pengalaman pengguna Kodi dalam menonton filem, rancangan TV, dan sukan.

Terdapat satu ciri khas iaitu cadangan penjualannya yang unik dan ini termasuk pelancar dwi khas untuk pemula dan pengguna pakar. Tidak perlu risau jika anda belum menggunakan kotak TV, panduan pemula kami membantu anda mengetahui tentang peranti ini.

Google Chromecast Ultra

Kotak kodi Google Chromecast Ultra

Sekiranya anda tidak pernah ingin terlibat dalam masalah undang-undang dan ingin membebaskan diri dari semua masalah, kami mengesyorkan agar anda mendapatkan Google Chromecast Ultra dengan harga AS $ 98 atau kurang.

Ini lebih merupakan dongle daripada kotak TV tradisional, dan itu menjadikannya diskrit.

Ia boleh tergantung di belakang TV atau komputer anda dan dapat memberikan hiburan berjam-jam.

Peranti kecil dan mudah alih ini menggambarkan semangat Google untuk mengeksploitasi pasaran streaming 4K.

Kotak ini akan bagus untuk pengguna Kodi dalam masa terdekat. Chromecast memerlukan TV dengan port HDMI dan rangkaian WiFi; Ethernet juga akan melakukannya.

Chromecast Ultra mempunyai port ethernet terpasang yang menjadikannya mampu memutar video 4K dan HDR video. Ciri-ciri ini menjadikan pengguna merasa lebih mewah daripada Chromecast versi sebelumnya.

Chromecast Google

Pendahulu Chromecast Ultra; Chromecast juga telah membuat banyak gembar-gembur di kalangan pecandu hiburan. Dongle kecil dilengkapi dengan kabel kuasa dan penyesuai. Walaupun memerlukan rangkaian WiFi dan TV dengan port HDMI.

Anda boleh memulakan dengan 3 langkah mudah dengan peranti yang menakjubkan ini.

Cara Menyiapkan Chromecast

 1. Mulakan dengan Memasukkan Chromecast ke HDTV dan kuasa anda. Kemudian lawati chromecast.com/setup.
 2. Sambungkan Chromecast dengan mudah ke rangkaian WiFi rumah anda.
 3. Dengan senang, ketik butang Cast di aplikasi berkemampuan Cast dan pilih video untuk dimainkan di TV anda.

Xiaomi Mi

Kotak kodi Xiaomi Mi

Adalah tidak adil apatah lagi Xiomi Mi kerana alatnya yang anggun dan tampan. Ia dilengkapi dengan teknologi terkini untuk mengalirkan berjuta-juta kandungan hiburan.

Peranti ini sah di UK dan kebanyakan negara, juga mempunyai resolusi video 4K yang menjadikan tontonan TV lebih baik daripada peranti lain.

Ciri-cirinya termasuk pemproses quad-core, memori DD3 2GB, dan penyimpanan onboard 8GB adalah semua yang anda perlukan untuk menyimpan kandungan kegemaran anda. Yang paling penting, harganya lebih murah iaitu US $ 70 atau kurang. Walau bagaimanapun, anda mesti memasang Kodi sebelum apa-apa.

Kotak Kodi Terbaik untuk TV Langsung

 1. Kukele S912
 2. SkyStream Dua
 3. Rveal RT5
 4. Kotak Q Easystone
 5. Apple TV
 6. EZ-Stream Ti8

Kukele S912

kotak kodi terbaik untuk tv langsung

Kotak Kodi ini dilengkapi dengan papan kekunci dan alat kawalan jauh yang telah dimuat dengan banyak tambahan Kodi untuk menstrim TV.

Ia mempunyai pemproses 64-bit yang kuat dengan RAM 3GB, dan untuk menambahnya, peranti ini mempunyai navigasi mudah yang menjadikannya mesra pengguna.

Perpustakaan media mengemas kini secara automatik dan cenderung meningkat setiap hari. Tidak diragukan lagi, ini adalah kotak penstriman yang sah dan terbaik untuk Kodi yang anda akan dapati di pasaran dengan harga yang sepadan.

SkyStream Dua

Kotak kodi SkyStream Two

Temui kotak TV terpantas dan paling berkuasa yang merupakan penyelesaian sempurna untuk bil kabel yang tinggi. Ini adalah kotak Kodi terbaik dalam keadaan menonton video 4K berkualiti dengan mudah.

Anda boleh menstrimkan banyak kandungan media termasuk semua perkhidmatan Streaming utama seperti Netflix, Hulu, dan lain-lain dan menyesuaikan pengalaman penstriman anda dengan Android.

Kotak Kodi sah yang telah merevolusi cara anda menonton TV. Berjuta-juta filem, rancangan TV, dan permainan memberi anda hiburan tanpa had. Dengan SkyStream Two, anda tidak perlu menjadi mangsa kotak ‘dimuat sepenuhnya’.

Rveal RT5

Kotak kod Rveal RT5

Apabila anda mendapat Rveal RT5 untuk menonton TV, anda tidak perlu lagi mengatakan, “Tidak ada apa-apa di TV” lagi. Ia mengubah TV anda menjadi perpustakaan media di mana anda dapat melihat kandungan hiburan yang tidak berkesudahan.

Bayangkan jika anda pernah mahu menstrimkan kandungan media secara langsung atau berdasarkan permintaan, inilah tempatnya.

Matlamat syarikat adalah untuk meningkatkan nilai penonton TV dengan video berkualiti, navigasi yang mudah, dan penyediaan yang mudah. Tuan-tuan, masa depan televisyen ada di sini.

Dan, jika anda memesan sekarang dengan Kod Kupon “KodiVPN”, anda akan mendapat Diskaun 10% eksklusif untuk pembelian anda!

Kotak Q Easystone

Easystone Q Box untuk kodi

Sekiranya anda memerlukan pilihan tontonan TV yang berpatutan dengan video ultra-HD 4K, maka Q Box mungkin menjadikan anda pilihan terbaik.

Ia mungkin tidak mempunyai teknologi canggih kerana kotak itu berdasarkan versi Lollipop tetapi ia pasti bernilai wang anda.

Ia mempunyai port Ethernet, waktu memuat cepat, dan dilengkapi dengan papan kekunci di mana pad tetikus terpasang.

Kotak ini mempunyai storan dalaman 16GB di mana anda tidak perlu risau tentang kehabisan ruang.

Oleh itu, ia menjadikan kotak streaming terbaik untuk Kodi.

Apple TV

kotak tv epal untuk kodi

Sejauh mana yang telah kita pelajari dari sejarah Apple, bertekad untuk mempermudah segala yang dihadapinya. Kenyataan ini juga berlaku untuk Apple TV.

Syarikat itu nampaknya telah membebaskan televisyen dan membolehkan anda menonton Netflix, HBO, Hulu, ESPN, dan banyak lagi dengan aplikasi yang dipasang.

Walaupun, satu-satunya kelemahan Apple TV yang dapat kami dapati ialah anda harus memasang Kodi di Apple TV kerana perisian tersebut belum diinstal sebelumnya.

Sekiranya anda biasa dengan Mac, anda tidak akan mempunyai masalah sama sekali dalam memuat turun Kodi dari Aplikasi. Ini adalah kotak kodi terbaik setakat ini jika anda mengatasi cara memasang aplikasi Kodi.

EZ-Stream Ti8

Kotak kodi EZ Stream Ti8

EZ-Stream Ti8 mudah dibawa dan boleh disambungkan ke TV mana pun melalui port HDMI-nya. Proses untuk menyediakan peranti sangat mudah, tetapi streaming kandungan tanpa had jauh lebih mudah daripada penyediaannya.

Anda boleh menstrim apa sahaja yang anda suka semasa memuat turun aplikasi seperti Amazon Video, Netflix, HBO, Hulu, dan banyak lagi.

Kotak Kodi Sepenuhnya Dimuatkan

 1. MXQ Pro
 2. Matricom Android G-Box Q2
 3. Minix Neo U1
 4. Kotak TV Android Kodi Nexsmart D32

MXQ Pro

Kotak Kodi Sepenuhnya Dimuatkan

Elemen penting kotak MXQ Pro adalah pusat media Kodi yang telah dipasang sebelumnya. Ia dilengkapi dengan satu set lengkap bangunan Kodi yang dianggap tidak sah di kebanyakan negara.

Kotaknya berharga US $ 32.49 iaitu beberapa dolar lebih rendah daripada Fire Stick, dan bagi kebanyakan orang hairan, Kodi berjalan jauh lebih baik di mesin ini daripada di Fire TV Stick.

Matricom Android G-Box Q2

Matricom Android G-Box Q2 kodi

Matricom Android G-Box Q2 adalah kotak kecil tetapi dengan penstriman tanpa had melalui build dan add-on Kodi.

Ia memberikan resolusi Ultra HD dengan kualiti video 4K dan dilengkapi dengan pemproses Octa-core.

Ia akan bermain permainan tanpa beku atau gangguan yang semestinya memuaskan peminat permainan. Ia juga dapat berjalan dengan baik dengan Amazon Prime Video.

Matricom G-Box Q3

Matricom G-Box Q3 untuk kodi

Matricom G-Box Q3 adalah edisi terbaru yang diperkenalkan oleh keluarga Matricom. Kotak yang mempunyai Papan Kekunci Touchpad dan pemproses yang pantas.

Walau bagaimanapun, ciri terbaik adalah antara muka yang menyokong penuh Amazon Prime.

Kotak ini dilengkapi dengan alat kawalan jauh Mini 2.4GHz di mana sentiasa bersedia untuk mengalirkan apa sahaja dari internet.

Di atas itu, ia mempunyai beberapa alat tambahan yang membolehkan anda menstrim filem banyak kandungan media percuma tanpa satelit atau kabel.

Minix Neo U1

Kotak kodi Minix Neo U1

Sekiranya anda merancang untuk menjalankan Kodi ke kotak ini, ia berjalan lancar dan cepat. Terdapat banyak ciri yang anda mahukan dalam kotak media TV.

Ia mempunyai pemproses Quad-core, memori DDR3 2GB, dan penyimpanan dalaman 16GB. Secara keseluruhan, ia mempunyai beberapa keupayaan Wi-Fi yang sangat baik.

Minix Neo U9

Kotak kodi terbaik Minix Neo U9

Minix Neo U9 adalah versi Minix Neo U1 yang dinaik taraf yang memberikan pengalaman teater rumah terunggul.

Ia memainkan format fail yang paling popular, tetapi terkini yang memberi anda kebebasan untuk menstrimkan apa sahaja.

Ia memberikan video berkualiti jernih dengan 60 bingkai sesaat dan memberikan kesan yang menenangkan.

Kotak TV Android NEXSMART D32

NEXSMART D32 Android TV Kodi Box

Kotak ini mungkin kelihatan kecil, tetapi prestasinya lebih kuat. Ia mempunyai Android terbaru di samping binaan Kodi yang dimuat sepenuhnya di mana anda boleh menyalurkan kandungan media secara sah atau tidak sah.

Ia mempunyai pemproses Quad-core yang digabungkan dengan grafik Penta-core. Oleh kerana ia adalah kotak TV Android, anda boleh bermain permainan dari Google App store.

Cara memintas keselamatan elektronik UK Periksa Kotak haram Kodi

Baru-baru ini lonjakan teguran dan ancaman undang-undang kepada pembangun Kodi dan pengguna membunuh pengalaman untuk pengguna Kodi. Ini telah mengambil wajah baru kerana sekarang penduduk UK diintip oleh pegawai dan akhirnya menghadapi pemeriksaan keselamatan elektronik yang ketat pada kotak haram Kodi.

Oleh itu kemungkinan anda tidak ditangkap sangat minimum. Cara yang disyorkan untuk tetap tidak dikenali adalah melalui penggunaan Kodi VPN. Dengan menggunakan VPN, anda mendapat faedah berikut:

 1. Menjaga anda tanpa nama semasa streaming dari pelayan.
 2. Dapatkan akses ke siaran baru.
 3. Akses kandungan yang disekat Geo.

Kotak Linux Kodi Terbaik

 1. Mag 254
 2. Pendoo X8 Pro
 3. T96N RK3229
 4. Kotak ARNU
 5. J95 4K JynxBox

Mag 256

mag-254-kodi-kotak

Dengan memori RAM yang meningkat dan pemproses yang cekap, ia menjadikan set-top box yang hebat. Ini menjadikan penyelesaian yang tepat untuk streaming saluran IPTV Kodi.

Yang mengagumkan mengenai MAG 254 adalah kemampuannya untuk menyokong video 3D. Maknanya, anda harus mengalami kualiti audio dan video terbaik yang anda saksikan seperti set-top box.

Pendoo X8 Pro

kotak pendoo x8 pro kodi

Kotak TV Pendoo X8 mempunyai Android terbaru iaitu Android 6.0 yang dipasang untuk memberi pengguna pengalaman sempurna antara muka mereka. Ia mempunyai pemproses inti Octa dengan Wi-Fi ganda yang menjadikannya kotak Android yang unik.

T96N RK3229

Kotak Kodi Terbaik T96N RK3229

Kotak sentiasa bagus apabila anda dapat memasang aplikasi dan permainan di dalamnya. Selain itu, anda dapat menonton filem dalam kualiti 4K yang lebih disukai untuk pengguna Linux.

T96N RK3229 mempunyai Kodi Krypton versi 17 bawaan di mana anda boleh memasang alat tambah Kodi pihak ketiga untuk menonton filem dan rancangan TV tanpa langganan.

Kotak ARNU

kotak arnu kodi

ARNU Box dibangunkan sambil memperhatikan dua perkara yang paling penting, kemudahan penggunaan dan teknologi terkini.

Sebilangan besar kotak Android yang anda dapati rumit dengan fungsi yang tidak berkaitan.

ARNU Box cuba menjadikan pengalaman pengguna sesederhana mungkin.

Ia adalah kotak berasaskan Linux yang murni dengan tambahan Kodi tanpa had yang telah dipasang sebelumnya. Anda hanya boleh membeli kotak itu dan bersedia untuk menstrimkan semua perkara di internet.

JynxBox J95 4K

jynxbox-j95-best-linux-kotak

Kotak Linux J95 LibreELEC adalah kotak Kodi yang sangat anggun dan moden. Pemain media boleh menghasilkan grafik 4K Ultra HD dengan RAM 2GB.

Peranti yang menakjubkan ini dikuasakan oleh Quad-Core Cortex A53 S905 Processor dan merupakan peranti yang mesti dimiliki Linux.

Alat 64 bit membolehkan pemasangan Kodi dengan mudah pada memori kilat 16 GB tanpa langganan.

Kotak Hiburan Berkemas

EBox H96 PRO plus

EBox H96 PRO plus

EBox H96 Pro adalah binatang dari kotak Kodi yang mempunyai ciri-ciri hebat. Anda boleh melakukan streaming dalam resolusi Ultra HD 4k, menikmati prestasi tinggi berkat pemproses Octa Core 2.0GHz, dan RAM 3GB.

EBox M8s Pro

EBox M8s Pro

Di antara pelbagai kotak Kodi, EBox M8s Pro pasti dapat dipertimbangkan. Dengan harga yang ekonomik dan ciri-ciri hebat, M8s Pro menawarkan streaming Ultra HD, Android 7.1 Nougat, dan Kodi yang telah dipasang sebelumnya.

EBox Zennon

EBox Zennon

Zennon adalah salah satu kotak Kodi yang paling berpatutan untuk menayangkan rancangan, filem, TV langsung, dan pelbagai kandungan lain.

Anda boleh menikmati main balik dalam 1080p dan 4K Ultra HD, dengan prestasi yang baik dari pemproses Quad Core dan RAM 1GB.

T8 V4

Kotak TV T8 V4

T8 V4 adalah kotak Android generasi lebih tua yang menawarkan prestasi yang cukup besar dan memori onboard 16GB. Ia menawarkan sambungan SATA dan reka bentuk yang bergaya.

EBox Q Android

EBox Q Android

EBox Q Android adalah kotak Kodi ringan dan padat yang memberikan prestasi hebat. Anda boleh menikmati video dalam definisi tinggi dan mempunyai memori dalaman 16GB dengan RAM 2GB.

EBox Q Lite Android

EBox Q Lite Android

Kotak Q Life Android hadir dalam pelbagai varian dengan tanda harga yang berbeza.

Bahagian atas Q Lite mempunyai memori 8GB, RAM 1GB, dan mempunyai reka bentuk ringan.

Tongkat TV EBox

Tongkat TV EBox

TV Stick adalah peranti streaming serba boleh yang menawarkan sistem operasi berganda (Windows 10 & Android 5.1).

Anda boleh memasang TV Stick ke TV LED mana pun dan mengubahnya menjadi TV pintar. Tongkat TV juga menawarkan prestasi yang sangat baik, membolehkan anda mengalirkan kandungan apa pun di Kodi, menjadikannya kotak Kodi yang baik.

Kotak Kodi Terbaik di E-Bay

 1. Kotak IPTV Arab
 2. Evanpo T95Z Plus S912
 3. H96 Pro Plus

Kotak IPTV Arab

Kotak IPTV Arab bersambung dengan saluran televisyen menggunakan isyarat. Dengan cara ini, anda hanya perlu membayar kos kotak tanpa yuran tahunan atau bulanan.

Alat tambah Kodi sudah terpasang di dalam kotak yang membolehkan anda menstrim filem, rancangan TV, dan sukan langsung dengan harga AS $ 150. Ia mungkin kelihatan agak mahal, tetapi CPU 4K Amlogic sepadan dengan harganya.

.

Kotak Kodi Terbaik di EBay

Evanpo T95Z Plus S912

T95Z Plus S912 mempunyai akaun ciri khas untuk kotak Kodi terbaik dan itu merangkumi pemproses Octa-core, 6.0 Android, dan kualiti video 4K.

Kotak itu hanya menyokong alat tambah Kodi kerana Kodi sudah diprapasang dengan aplikasi standard asas. Harganya lebih kurang US $ 70 yang bernilai untuk ciri-ciri ini.

Kotak kodi T95Z Plus S912

H96 Pro Plus

Kotak kodi H96

H96 menampilkan sistem operasi Android terbaru yang disebut Android NOUGAT yang merupakan lanjutan dari Android Marshmallow. Ia adalah prestasi tinggi dan kotak Kodi terbaik dengan pemproses teras Octa yang memaksimumkan kelajuan jam hingga 2.0GHz. Walau bagaimanapun, kotak itu mahal harganya pada AS $ 135.

Kotak Kodi Terbaik di Amazon

 1. Sebuah kotak
 2. T95N Mini
 3. GooBand Doo

Sebuah kotak

Abox adalah model baru yang dilancarkan pada tahun 2017 oleh GooBang Doo. Ia mempunyai Android Marshmallow terbaru yang dipasang sebagai sistem operasinya dan dengan Kodi, ia dapat menstrimkan filem tanpa had dan menjalankan banyak permainan.

Satu lagi cadangan penjualan peranti yang unik ialah kabel HDMI barunya 17 + 1 tidak seperti kabel 15 + 1 yang lain. Tujuan kabel ini adalah untuk menyokong video berkualiti 4K. Dengan ciri itu, harganya hanya sekitar US $ 45.

Kotak Kodi Terbaik di Amazon

T95N Mini

Kotak TV T95N Mini oleh Hongyu adalah kotak TV Android lain dengan pemproses quad-core dan pemain media Wi-Fi. Ia membolehkan anda mengakses kandungan media melalui internet atau melalui Kodi. Kotak ini dilengkapi dengan sokongan HDMI, 2 port USB, dan ukuran yang mudah dipasang di telapak tangan anda.

Anda boleh berkongsi kandungan dengan rakan anda dan dapat mengetahui cara menggunakan kotak Kodi terbaik ini. Ini dapat dilakukan dengan roaming melalui forum dalam taliannya dan melihat video tutorial.

.

Kotak kodi mini T95N

GooBang Doo

GooBang Doo melancarkan kotak TV baru dengan nama jenama sendiri. Ia jauh lebih maju daripada sub-jenama Abox dan harganya sekitar US $ 60. Ciri kotak ini yang membezakan dengan kotak TV yang lain adalah Wi-Fi dwi-jalurnya. Tidak membuat kelewatan semasa buffering.

.

Kotak kodi GooBang Doo

Kotak TV Android Terbaik pada tahun 2020

Adakah Kotak Kodi Sah?

Sering kali kita mendengar berita yang mendakwa kotak Kodi tidak sah. Sebelum kita sampai ke kedalaman berita yang mengisyaratkan Kodi sebagai haram, kita tidak pernah berpeluang untuk mengetahui kebenarannya.

Kotak Kodi adalah sah. Pengguna Kodi mempunyai pilihan untuk membeli kotak dari pelbagai syarikat dan menonton kandungan percuma.

Walau bagaimanapun, atribut yang menjadikan kotak Kodi tidak sah adalah pengguna mereka berusaha mengalirkan saluran langganan secara percuma.

kotak kodi terbaik

Beberapa kotak yang tersedia di pasaran diubah sehingga menggunakan add-on dan plug-in pihak ketiga. Ini membolehkan orang mengalirkan kandungan berbayar secara percuma.

Peranti yang diubah suai ini ‘dimuat sepenuhnya’, yang bermaksud mereka sudah mempunyai perisian terpasang yang dapat membenarkan akses ke saluran langganan sahaja.

Malah Mahkamah tertinggi Eropah telah memutuskan terhadap peranti yang ‘dimuat sepenuhnya’ ini. Melalui alat-alat ini orang menonton filem lanun dan sukan langsung yang menyumbang Pay-Per-View (PPV).

Baru-baru ini, Facebook mengemas kini Dasar Perdagangannya di mana ia melarang larangan produk yang memudahkan akses ke media digital tanpa izin. Ini juga merangkumi kotak Kodi yang ‘dimuat sepenuhnya’. Mulai sekarang dan seterusnya, Facebook akan menghalang penjualan peranti ini dari platformnya.

kotak undang-undang kodi

Walaupun mempertimbangkan semua kekacauan yang berkaitan dengan kotak Kodi, itu membuat orang tertanya-tanya tentang kesahihan kotak Kodi terbaik. Kami menyemak kotak streaming terbaik untuk Kodi yang tidak akan membuat anda menghadapi masalah.

Untuk Menambah Perkara

Walaupun terdapat kritikan yang dihadapi oleh Kodi, penting untuk diingat bahawa kotak Kodi adalah sah di banyak negara. Kecuali ada kotak yang dimuatkan sepenuhnya.

Pengguna Kodi mesti sentiasa dikemas kini mengenai berita dan trend terkini di dunia Kodi. Setelah itu, mereka tidak akan menghadapi masalah dengan agensi penguatkuasaan undang-undang.

Kami telah menyenaraikan kotak Kodi terbaik di pasaran termasuk bahagian berasingan yang membincangkan kotak yang dimuatkan sepenuhnya.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map