Perkembangan terkini dalam komuniti Kodi sangat inovatif dan senang pada masa yang sama. Terdapat repositori add-on baru yang merangkumi semua addon dan repositori Kodi.

Satu perkara yang harus diingat setiap pengguna sebelum mengakses repositori suis adalah bahawa ini tidak rasmi dan dikenakan cetak rompak. Oleh itu, menyulitkan lalu lintas anda dengan menggunakan VPN terbaik untuk Kodi, untuk melindungi privasi anda dari ISP dan pihak berkuasa sangat disyorkan.

Ikuti panduan kami untuk melihat cara memasang repo Lazy Kodi dan nikmati kebebasan Kodi lengkap di satu repositori.

Apa itu Lazy Kodi Repository?

Evolusi komuniti Kodi telah mengambil beberapa kelainan menarik setiap hari sebagai tambahan atau repositori baru dengan ciri yang disempurnakan muncul. Baru-baru ini kami melihat add-on yang dapat membuang semua repositori GitHub sehingga anda boleh memuat turun add-on dan repositori terkini.

Namun, repositori revolusioner baru baru dikeluarkan beberapa hari yang lalu, yang mempunyai semua alat tambah, repositori dan Kodi. Mana-mana add-on Kodi, build atau repositori Kodi yang ingin anda pasang, anda boleh mendapatkannya di Lazy Repository. Anda tidak perlu lagi mencari dan menambahkan URL sumber yang berbeza untuk memasang add-on atau repositori ini adalah satu faedah utama yang disediakan oleh Lazy Kodi.

Ciri hebat lain dari Lazy Kodi adalah bahawa ia tidak terdedah kepada masalah undang-undang kerana ia hanya menganjurkan add-on dan repositori Kodi. Inilah sebabnya mengapa ia adalah repositori yang boleh dipercayai untuk digunakan kerana tidak akan ada bendera merah yang dinaikkan.

Cara Memasang Lazy Repository pada Kodi Krypton Versi 17.6 atau yang lebih rendah

 1. Lancarkan Kodi > Klik pada Gear ikon.cara memasang repo malas pada kodi
 2. Buka Pengurus Fail > Klik dua kali pada Tambah Sumber, kotak dialog baru akan muncul.cara memasang repo malas pada kodi krypton versi 17.6 atau lebih rendah
 3. Klik di mana tertera ‘Tiada’ dan kemudian masukkan sumber ini URL: http://lazykodi.com/ > Klik okey.cara memasang repo malas pada kodi jarvis versi 16 atau lebih tinggi
 4. Sekarang namakan sumber media ini sebagai ‘Kodi Malas’ > Klik okey > Klik okey sekali lagi untuk menutup kotak dialog.cara memasang repo malas pada kodi leia versi 18 beta
 5. Kembali ke Rumah Kodi > Pergi ke Alat tambah menu > Klik pada Ikon kotak dari sudut kiri atas.cara memasang repo malas di kodi firestick
 6. Klik pada Pasang dari Fail Zip pilihan.muat turun kodi malas
 7. Pilih Kodi Malas dari senarai.ulasan kodi malas
 8. Sekarang anda akan melihat tiga pilihan: Repositori, Zip dan Ahli sihir.alternatif repo malas
 9. Sekarang pilih pilihan yang sesuai dengan keperluan anda.

Cara Memasang Lazy Kodi Repository pada Jarvis Versi 16 atau Lebih Tinggi

 1. Klik pada Sistem.
 2. Buka Pengurus Fail.
 3. Klik dua kali pada Tambah Sumber.
 4. Klik ‘Tiada’ > Taipkan ini URL http://lazykodi.com/ > Klik Selesai.
 5. Namakan repositori sebagai Kodi Malas > Tekan Selesai > Tekan okey.
 6. Kembali ke Menu Utama Kodi.
 7. Klik Sistem > Klik pada Alat tambah .
 8. Klik Pasang dari Fail Zip.
 9. Pilih Kodi Malas.
 10. Sekarang pilih pilihan yang anda mahukan.

Cara Memasang Lazy Repository pada Kodi Leia Versi 18 atau Lebih Tinggi

Pemasangan Lazy Repository pada Kodi Leia Versi 18 akan tetap sama dengan prosedur pemasangan Lazy Kodi pada Kodi Krypton versi 17. Sebab, antara muka dan fungsi kedua-dua versi 17 dan versi 18 agak serupa, oleh itu pemasangan add -dan prosedur lain tidak berbeza.

Cara Memasang Lazy Kodi Repository di Firestick

Lazy Kodi boleh dipasang di banyak platform di mana terdapat Kodi. Pertama, anda dikehendaki memasang Kodi di FireStick, dan kemudian anda perlu mengikuti langkah-langkah seperti yang diserlahkan di bawah:

 1. Buka FireStick.
 2. Pergi ke Tetapan
 3. Buka Permohonan > Klik pada Urus Aplikasi yang Dipasang
 4. Klik pada Kodi > Sekarang ikuti langkah-langkah yang disebutkan di atas untuk pemasangan Lazy Repository di Kodi Krypton.

Muat turun Repositori Malas

Memuat turun Lazy Repository sangat mudah; ikuti langkah-langkah ini untuk memuat turunnya tanpa masalah:

 1. Klik pada Ikon Tetapan dari Kodi Skrin utama > Pergi ke Pengurus Fail > Klik Tambah Jadidesakan dari lajur sebelah kiri > Masukkan ini http://lazykodi.com/ setelah mengklik di mana tertera < Tiada> dan Klik
 2. Namakan sumber ini URL sebagai “Malas Kodi” > Klik okey > Klik okey sekali lagi untuk menutup kotak dialog.
 3. Sekarang kembali ke Kodi Menu utama > Pergi ke Tambahons bahagian > Klik Kotak Ikon > Klik pada Pasang dari Fail Zip > Klik pada Lazy Kodi.

Sekarang, dari sini anda boleh memilih mana-mana repositori atau add-on yang ingin anda pasang dengan mudah. Anda akan mempunyai semua pilihan untuk dipilih dari repositori ini.

Lazy Kodi Repo Best Addons

Lazy Kodi mempunyai beberapa tambahan dari repositori teratas dunia. Beberapa alat tambah popular yang dimiliki oleh Lazy Repository adalah:

 1. Keluaran
 2. Neptune Naik
 3. Plasenta
 4. Bandar Kingz
 5. Briged Tulang
 6. Uranus
 7. SukanDevil
 8. BBC iPlayer
 9. USTVSekarang
 10. cCloudTV

Binaan Terbaik Lazy Repo

Lazy Kodi mendakwa memiliki semua Binaan untuk Kodi, berikut adalah beberapa binaan popular yang ditawarkan oleh Lazy Kodi:

 1. Pembinaan TV CellarDoor
 2. Gentec Kodi Build
 3. Mancave Kodi Build
 4. Binaan Binatang Kodi
 5. Tiada Had Binaan Sihir
 6. Misfits Mod Build
 7. Ezzermans Membangun
 8. Toleransi Sifar Membina Kodi
 9. Binaan Teknologi Wiz
 10. Binaan AJ Kodi

Alternatif Repositori Kodi Malas

Lazy Kodi mendakwa sebagai satu untuk semua repositori add-on Kodi dan tidak ada repositori lain yang menuntut juga. Walau bagaimanapun, beberapa repositori add-on Kodi mempunyai pelbagai jenis add-on dan build yang ditawarkan, namun mereka tidak membuat tuntutan seperti Lazy Repository. Anda boleh menggunakan perjanjian sebagai alternatif malas.

Ulasan Repo Malas

Oleh kerana Lazy Repository adalah pendatang baru dalam komuniti, oleh itu, tidak banyak orang tahu mengenainya dan oleh itu tidak banyak ulasan yang hadir dalam talian. Walau bagaimanapun, berikut adalah beberapa utas yang kami dapati:

malas-kodi-repo-ulasan

Sebaliknya, pengguna ini telah menyuarakan tuntutan yang dibuat oleh Lazy Kodi.

ulasan repo malas

Perkataan Akhir

Lazy Kodi Repository sememangnya merupakan tambahan yang baik untuk komuniti Kodi tetapi terdapat beberapa kebimbangan serius yang timbul mengenai tuntutan yang dibuat oleh pasukan Lazy Kodi kerana ia adalah repositori Kodi yang lengkap. Walaupun begitu, tidak ada keraguan bahawa repositori ini banyak ditawarkan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me