Movie Theater Butter Kodi Addon: Panduan Pemasangan Langkah demi Langkah Untuk Kodi Leia dan Krypton

Filem-teater-mentega-kodi-addon


Movie Theater Butter Kodi addon adalah garpu tambahan dari Kod Kod tambahan yang popular dan ia mempunyai antara muka Kod Kod yang sama. Namun, aksesibilitas add-on ini lebih baik daripada add-on Exodus Kodi kerana ia membolehkan pengguna menonton filem secara berulang-ulang melalui ciri main automatiknya.

Ciri ini menjadikannya lebih baik daripada yang lain kerana anda tidak perlu beralih untuk menonton filem seterusnya, cukup duduk dan nikmati senarai main anda tanpa perlu mengklik setiap kali.

Satu lagi ciri hebat dari Movie Theater Butter Kodi addon adalah bahawa ia menawarkan integrasi Trakt dan Real Debrid. Ramai pengguna Kodi lebih suka menggunakan perkhidmatan ini dengan VPN terbaik untuk streaming.

Teater Filem Butter Kodi Addon Repositori

Movie Theater Kodi addon boleh didapati melalui Kodi berlian Repo yang mempunyai beberapa tambahan Kodi terbaik seperti Cartoon Network, Best British Comedy, Vortex, YouTube dll.

Cara Memasang Butter Teater Filem pada Kodi Leia Versi 18.2 atau yang lebih rendah

 1. Buka Kodi > Klik pada tetapan ikon (Gear ikon).
 2. Pergi ke Tetapan sistem bahagian dan aktifkan Sumber yang tidak diketahui.
 3. Kembali ke menu tetapan dan buka Pengurus Fail.
 4. Klik dua kali pada Tambahkan sumber dari lajur sebelah kiri > Klik di mana tertera <Tiada> dan masukkan ini URL ‘http://repo.rubyjewelwizard.com/’ > klik okey > Namakan sumber media ini sebagai ‘Berlian ’ > Klik okey > Klik Periksa semula URL dan Nama dan Klik Okey untuk menutup kotak dialog.
 5. Kembali ke skrin utama Kodi dan Pergi ke Tambahons
 6. Klik pada “ikon kotak”Dari sudut kiri atas > Klik Pasang dari fail zip > Pilih Berlian > Klik INSTALL_DIAMOND_REPO > Pilih Diamond-Wizard-Repo.zip > Tunggu pemberitahuan.
 7. Sekarang pilih Pasang Dari Repositori pilihan > Klik Repo Diamond Wizard > Buka Tambah Video folder > Pilih Mentega Teater Filem – Main Auto
 8. Klik Pasang >Tunggu pemberitahuan

Cara Memasang Mentega Panggung Filem pada Kodi Krypton Versi 17.6 atau yang lebih rendah

 1. Buka Kodi > Pergi ke Tetapan.
 2. Buka Pengurus Fail.
 3. Klik dua kali pada Tambahkan sumber > Klik <Tiada> dan taipkan ini URL ‘http://repo.rubyjewelwizard.com/’ > klik okey > Namakan URL media ini sebagai ‘Berlian ’ > Klik okey > Klik okey lagi.
 4. Kembali ke skrin utama Kodi > Klik pada Tambahons
 5. Klik “Ikon pemasang pakej”Dari sudut kiri atas > Pilih Pasang dari fail zip pilihan > Pilih Berlian > Klik INSTALL_DIAMOND_REPO > Klik pada Diamond-Wizard-Repo.zip > Tunggu pemberitahuan.
 6. Klik Pasang Dari Repositori pilihan > Pilih Repo Diamond Wizard > Pergi ke Tambah Video > Klik pada Mentega Teater Filem – Main Auto
 7. Pukul Pasang >Tunggu pemberitahuan.

Muat turun Butter Kodi Teater Filem

 1. Muat turun fail Movie Theater Butter Kodi Addon Zip pada peranti anda
 2. Buka Kodi > Pergi ke Tambahons
 3. Klik pada “Ikon Pemasang Pakej” > Klik Pasang dari fail zip > Semak imbas dan buka fail zip yang dimuat turun > Tunggu pemberitahuan.
 4. Sekarang pilih Pasang Dari Repositori pilihan > Klik Repo Diamond Wizard > Buka Tambah Video folder > Pilih Bermain Auto Butter Teater Filem.
 5. Klik Pasang >Tunggu pemberitahuan.

Mentega Teater Filem Ke Bawah / Tidak Berfungsi / Kesalahan / Pembetulan

Gagal Memasang Ketergantungan

Kadang-kadang semasa memasang add-on pihak ketiga, ralat yang menyatakan “Gagal memasang ketergantungan” muncul dan pemasangan berakhir di sana. Sebab, alasan di sebalik ralat ini boleh menjadi repositori usang atau fail yang hilang di repositori.

Menetapkan

Untuk mengatasi ralat ini, periksa URL sumber repositori dan lihat apakah ia terkini atau tidak. Sekiranya repositori dapat diakses, muat turun semula dan cuba lagi. Sekiranya ralat berterusan, cuba pasang add-on dari repositori alternatif.

Periksa Ralat Log

Kesalahan Periksa Log dapat muncul semasa cuba mengakses add-on atau cuba membuka aliran. Dalam kedua-dua senario tersebut, faktor yang menyebabkan ralat ini boleh menjadi data cache dan backend tambahan dari tambahan Kodi anda.

Menetapkan

Kesalahan ini dapat diperbaiki dengan mudah, hapus cache addon Kodi anda dan data backend lain dengan pergi ke menu add-on dan kemudian pergi ke bahagian alat. Sekiranya membersihkan cache add-on tidak membantu, cuba kemas kini add-on tersebut.

Kesimpulannya

Tidak banyak garpu yang berpotensi memberikan pengalaman berkualiti tinggi seperti alat tambah Kodi yang asli. Walau bagaimanapun, addon Teater Filem Butter Kodi mempunyai ciri-ciri luar biasa yang membuktikan potensinya dan kita boleh mengatakan bahawa ia adalah salah satu daripada beberapa garpu Keluaran.

Muat turun dan pasang alat tambah ini dan nikmati menonton filem kegemaran anda dengan kemudahan bermain automatik dalam HD. Pastikan bahawa anda melindungi privasi anda dengan VPN yang boleh dipercayai!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map