Mengakses perpustakaan Netflix dari pelbagai kawasan tidak lagi menjadi masalah seperti dulu. Kredit diberikan kepada NordVPN, yang sememangnya merupakan salah satu perkhidmatan VPN terbaik untuk penyelesaian Netflix. Setelah menaik taraf pelayan Netflix NordVPN, ia membolehkan pengguna memintas sekatan geografi Netflix dan perlindungan pintarnya berjalan tidak dikesan oleh penyekat VPN Netflix. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai NordVPN dan Netflix, ikuti panduan ini atau akses panduan VPN Netflix yang lengkap, jika anda masih tidak dapat melewati sekatan geo Netflix menggunakan NordVPN.

Netflix adalah Raja dunia streaming yang berkuasa sekarang kerana perkhidmatan streaming berkualiti tinggi dan kandungan karya yang terdapat di perpustakaannya sehingga menimbulkan kegembiraan dalam memilih rancangan terbaik untuk ditonton di netflix. Beberapa pesaing memasuki pasaran penstriman untuk bersaing dengan Netflix tetapi malangnya, mereka tidak dapat melakukannya kerana fleksibiliti kandungan yang ditawarkan oleh Netflix.

Salah satu pesaing terbesar Netflix ialah Amazon Prime, yang cuba bertanding dengan Netflix baru-baru ini. Walaupun mendapat sambutan dan pujian yang luar biasa yang diterima oleh Amazon Prime, ia gagal mengalahkan perkhidmatan streaming yang paling popular.

Perkara terbaik mengenai Netflix adalah ketersediaan globalnya di hampir 200 negara di seluruh dunia. Beberapa negara utama di mana Netflix tersedia adalah:

Negara Netflix Teratas

AfghanistanHungaryPortugal
ArgentinaIcelandRomania
AustraliaIndiaArab Saudi
AustriaIndonesiaSingapura
BangladeshIranKorea Selatan
BelgiumIraqSepanyol
BrazilIrelandSri Lanka
BulgariaIsraelSweden
KanadaItaliSwitzerland
CiliJepunTaiwan
ColombiaMalaysiaThailand
DenmarkMexicoTurki
MesirBelandaUkraine
FinlandNew ZealandEmiriah Arab Bersatu
PerancisNorwayInggeris
JermanPakistanAmerika Syarikat
YunaniFilipinaUruguay
Hong KongPoland

Walau bagaimanapun, terdapat empat negara terkemuka di mana Netflix belum tersedia dan alasannya masih belum diketahui. Negara-negara ini adalah:

 1. China
 2. Krimea
 3. Korea Utara
 4. Syria

Sekiranya anda seorang pemerhati dan suka meluangkan masa anda untuk menonton kandungan terkini dan mendesis, anda perlu mencuba Netflix. Ia mempunyai semua kandungan yang menakjubkan dan menghiburkan dari pelbagai wilayah dan bahagian terbaiknya ialah Netflix mempunyai setiap kandungan dalam kualiti HD. Dengan semua ini, langganan Netflix sangat berpatutan berbanding dengan perkhidmatan streaming lain, yang menjadikannya sangat disukai oleh pengguna. Satu lagi perkara hebat mengenai Netflix ialah pengguna tidak perlu bimbang tentang masalah main balik seperti masalah perkhidmatan streaming lain.

Adakah NordVPN Bekerja dengan Netflix dan Netflix Amerika ?

Perkhidmatan VPN menjadi penting untuk memiliki alat untuk netizen sekarang dalam sehari, terutama bagi para pemerhati sambil mereka menggunakan perkhidmatan VN untuk keperluan streaming dan torrent mereka. Hanya beberapa perkhidmatan VPN yang telah menumpukan perhatian mereka pada Netflix kerana melewati sekatan geografi Netflix tidaklah mudah, bahkan untuk perkhidmatan VPN.

Adakah NordVPN Bekerja dengan Netflix dan Netflix Amerika?

Pada mulanya, pengguna dapat melewati sekatan dengan menggunakan akses internet netflix vpn dan proksi proksi. Sejak Netflix mengambil langkah bijak untuk menyekat pelayan proksi dan perkhidmatan VPN, hampir mustahil bagi banyak perkhidmatan VPN untuk melewati sekatan.

NordVPN adalah antara beberapa perkhidmatan VPN berkualiti tinggi yang dapat melewati penyekat VPN Netflix dan sekatan geo. Pengguna di seluruh dunia menggunakan NordVPN dan tidak ada masalah pelik dalam mengakses Netflix USA yang dilaporkan oleh mana-mana pengguna. Sebaliknya, pengguna menghargai perkhidmatan mengenai kelajuan dan hubungannya dengan Netflix USA.

Cara Dapatkan Netflix Amerika Menggunakan NordVPN?

Untuk menikmati pengalaman NetVlix AS NordVPN, pengguna diwajibkan menggunakan pelan langganan dari laman web NordVPN rasmi. Terdapat tiga rancangan pakej berbeza yang ditawarkan oleh NordVPN yang dibezakan berkenaan dengan kesahan masa mereka. Di antara pakej NordVPN ini, rancangan pakej 3 tahun adalah yang sangat disukai oleh pengguna kerana harga diskaunnya dan tawaran eksklusif untuk pencinta Netflix.

Bagaimana Mendapatkan Netflix Amerika Menggunakan NordVPN?

Salah satu perkara terbaik mengenai harga pakej NordVPN adalah bahawa ia kompetitif di pasaran dan sangat berpatutan untuk setiap pengguna berbanding dengan penyedia perkhidmatan lain.

Untuk menyahsekat Netflix US NordVPN pengguna harus mengikuti langkah-langkah berikut:

 1. Pergi ke laman rasmi NordVPN dan pilih rancangan pakej yang anda mahukan.
 2. Buat akaun untuk log masuk.
 3. Pilih kaedah Pembayaran anda untuk rancangan pilihan anda.
 4. Sekarang, muat turun klien aplikasi desktop NordVPN atau jika anda menggunakan peranti lain maka muat turun aplikasi NordVPN yang disokong OS masing-masing yang terdapat di laman web mereka.
 5. Pasang aplikasi pada peranti anda.
 6. Buka aplikasi dan log masuk ke akaun NordVPN anda.
 7. Sambung ke pelayan AS. Setiap perkhidmatan VPN mempunyai senarai pelayan untuk dipilih dan NordVPN mempunyai 1800+ pelayan untuk Amerika Syarikat. Cukup pilih lokasi yang anda inginkan setelah log masuk dari senarai pelayan yang disediakan dalam aplikasi.
 8. Sekarang buka Netflix dan log masuk ke akaun anda, anda akan melihat penambahan di perpustakaan.

Iaitu ia! Kini anda mempunyai akses ke perpustakaan Netflix AS.

Cara Menonton Netflix dengan Selamat dengan NordVPN ?

Jam tangan Binge selalu memiliki jalan keluar untuk memenuhi keperluan streaming mereka, bahkan jika mereka harus melanggar batas undang-undang dengan melewati sekatan geo melalui VPN dan proksi. Mereka mencuba melakukan ini dengan Netflix dan pada mulanya mereka berjaya tetapi Netflix cukup pintar untuk memerhatikannya dan mengatasinya.

Bagaimana Menonton Netflix dengan Selamat dengan NordVPN?

Larangan VPN Netflix mula dilaksanakan dan pengesan dan penyekat VPN pintar diletakkan oleh Netflix untuk menjauhkan semua perkhidmatan proksi dan VPN agar tidak melanggar sekatan mereka. Banyak perkhidmatan VPN terkenal gagal memintas larangan VPN Netflix ini tetapi gagal, terutamanya perkhidmatan VPN percuma. Walaupun begitu, itu hanya masalah masa sehingga perkhidmatan VPN terkemuka seperti NordVPN, menemui jalan keluar walaupun pengesan VPN tidak seperti perkhidmatan VPN lain yang murah dan berkualiti rendah. Setakat ini, hanya ada beberapa layanan VPN yang memberi pengguna kemampuan untuk melewati larangan VPN Netflix.

NordVPN mempunyai pelayan khusus untuk pengguna yang ingin mengakses Netflix dari mana saja di seluruh dunia, berikut adalah pelayan NordVPN:

Netflix Amerika Syarikat (AS):

Pelayan NordVPN dari wilayah AS sangat bagus untuk mengakses perpustakaan Netflix AS dan pengguna boleh memilih pelayan dari 1800+.

Netflix Kanada (CA):

Bagi pengguna yang ingin mengakses perpustakaan Netflix Canada, mereka dapat memilih dari 300+ pelayan NordVPN di seluruh wilayah Kanada.

Netflix Belanda (NL):

Peminat Netflix yang berminat untuk perpustakaan Netflix Eropah boleh mengakses Netflix melalui pelayan NordVPN Belanda kerana NordVPN menawarkan kira-kira 300 pelayan untuk wilayah Belanda.

Netflix Jepun (JP):

Mengakses Netflix dengan kandungan dan perpustakaan Jepun kini telah dipermudah oleh NordVPN kerana ia menawarkan lebih daripada 60 pengawal Jepun kepada pengguna NordVPN.

Titik yang sangat membimbangkan dikemukakan oleh pengguna VPN di platform media sosial mengenai pelayan NordVPN Netflix UK, yang mengeluh bahawa ia tidak berfungsi dan pengguna tidak dapat mengakses Netflix UK melalui pelayan UK. Berikut adalah beberapa utas pengguna yang mengadu mengenai NordVPN Netflix 2018.

Komen dari perbincangan Komen Josh_august dari perbincangan "Tidak dapat melihat rancangan yang saya tahu ada di Netflix UK semasa saya berhubung dengan VPN".

Komen dari perbincangan .

Walau bagaimanapun, pelayan Netflix USA berfungsi dengan baik dan mendapat pujian oleh pengguna. Bagaimanapun, terdapat lebih daripada 1800 pelayan NordVPN yang membentuk wilayah AS. Perkara lain yang perlu diingat adalah bahawa wilayah Netflix yang paling banyak diakses adalah Netflix US kerana pelbagai dan kandungan eksklusif.

Ciri Netflix NordVPN

Perkhidmatan VPN selalu dibandingkan antara satu sama lain sehubungan dengan ciri-cirinya kerana pengguna sangat peka terhadap privasi dan keselamatan mereka dan oleh itu mereka suka mengukur setiap aspek sebelum mereka membuat keputusan. Mengabaikan penyekat VPN Netflix bukanlah perkara yang mudah dan hanya beberapa perkhidmatan VPN yang dapat melakukannya. NordVPN menjadi salah satu perkhidmatan VPN ini banyak ditawarkan kepada penggunanya.

NordVPN menawarkan kepada penggunanya privasi dan perlindungan dalam talian yang canggih tanpa kebocoran DNS dan penyimpanan log sifar. Nord

Kajian Prestasi dan Ujian Netflix NordVPN

NordVPN terkenal kerana tidak mengganggu perkhidmatan streaming tidak seperti perkhidmatan streaming lain yang melambatkan kelajuan streaming kerana pelayan mereka tidak melewati lebar jalur dengan baik. Walau bagaimanapun, pelayan NordVPN AS melewati lebar jalur yang banyak ketika diuji; kecepatannya berkisar antara 45 hingga 60 mbps, yang merupakan kelajuan yang sangat baik untuk streaming kandungan berkualiti HD dalam talian dan menjadikan NordVPN pilihan yang luar biasa untuk streaming Netflix.

VPN menawarkan enkripsi AES 256-bit dengan kunci DH 2.048-bit pada protokol OpenVPN. Pengguna NordVPN dapat menyambung ke 6 peranti secara serentak dan mengakses 4800+ pelayan di seluruh dunia dengan kelajuan penyambungan yang luar biasa.

NordVPN Netflix Reddit

Sekiranya anda mengunjungi Reddit untuk melihat ulasan pengguna mengenai NordVPN Netflix, maka anda akan melihat bahawa terdapat pelbagai ulasan yang tersedia. Sebilangan pengguna mengadu pelayan NordVPN Netflix tidak berfungsi dan yang lain memuji NordVPN Netflix 2018. Berikut adalah beberapa utas untuk memberi anda gambaran yang jelas:

Komen dari perbincangan Komen Symbolicdeathwish dari perbincangan "nord VPN tidak lagi berfungsi di netflix".

Komen dari perbincangan Ulasan IlexAquafolium dari perbincangan "nord VPN tidak lagi berfungsi di netflix".

Urutan berikut berumur 6 bulan dan pengguna ini telah mengadu bahawa pelindung NordVPN mereka tidak dapat melewati penyekat VPN Netflix atau sekatan geo.

Komen dari perbincangan Komen Cameron69er dari perbincangan "nord VPN tidak lagi berfungsi di netflix".

Walau bagaimanapun, utas ini disiarkan 4 bulan yang lalu dan pengguna mendakwa bahawa pelayan berfungsi untuknya. Seorang pengguna yang mengulas pada utas sebelumnya, komen tersebut disiarkan di bawah, berkongsi pemikiran baik yang lain:

Komen dari perbincangan Komen KingHeenrry dari perbincangan "nord VPN tidak lagi berfungsi di netflix".

Soalan Lazim Netflix NordVPN

NordVPN tidak berfungsi dengan Netflix

Ini adalah pertanyaan yang paling biasa yang anda akan dapati di hampir setiap forum. Sebabnya, pelayan NordVPN yang sudah lama dan dilog masuk dalam pangkalan data larangan VPN Netflix atau pelayan yang biasanya digunakan oleh orang dan dilog masuk dalam cache sistem mereka, pelayan ini gagal melewati sekatan dan menyebabkan kerumitan untuk pita.

Namun, satu perkara yang perlu diingat adalah bahawa pelayan NordVPN untuk Netflix berfungsi dengan baik dan mereka tersedia untuk pelbagai wilayah.

Nordvpn Netflix Lambat

Pelindung Netflix NordVPN biasanya sangat pantas kerana jumlah lebar jalur yang mereka lalui cukup mengagumkan. Rata-rata, kelajuan yang dilalui pelayan NordVPN adalah sekitar 40 hingga 60 mbps, yang sememangnya cukup baik untuk streaming geek.

Walaupun begitu, jika anda masih menghadapi masalah lebar jalur atau kelajuan maka anda harus memeriksa kelajuan sambungan peribadi anda atau berunding dengan ISP anda.

Pelayan Netflix NordVPN AS tidak dapat memintas Sekatan Geo

Pertanyaan ini tidak betul kerana bukan sahaja kami tetapi juga banyak orang di seluruh dunia telah memeriksa pelayan Netflix NordVPN AS dan mereka semua berfungsi dengan lancar.

Adakah Netflix NordVPN Terdapat di China

Netflix dan NordVPN tidak terdapat di China. Perkhidmatan Netflix tersedia di beratus-ratus negara di seluruh dunia tetapi tidak di China. Begitu juga, NordVPN tidak mempunyai pelayan yang terletak di China; malah mempunyai pelayan di Jepun, Korea Selatan dan banyak negara Asia yang lain.

Nordvpn Netflix Jepun

nordvpn netflix jepun

NordVPN mempunyai sekitar 63 pelayan yang terletak di Jepun, yang bermaksud bilangan pelayan NordVPN tertinggi di antara semua negara Asia. Sebaliknya, Netflix dilancarkan di Jepun pada tahun 2015 dan dikatakan bahawa setakat ini, Netflix Jepun mempunyai perpustakaan kandungan terbesar.

Satu lagi perkara hebat mengenai Netflix jepun ialah ia juga mempunyai kandungan Anime yang menakjubkan. Semua peminat Anime dapat mengakses Netflix Jepun dengan mudah menggunakan pelayan NordVPN Netflix Jepun.

Perkataan Akhir

Pelayan NordVPN Netflix membolehkan berjuta-juta pengguna di seluruh dunia mengakses NordVPN US Netflix dan pelayan Netflix NordVPN lain untuk streaming kandungan berkualiti terbaik yang terdapat dalam talian.

Bayangkan pengalaman streaming yang dinikmati pengguna dengan menggabungkan perkhidmatan streaming dalam talian terbaik dengan perkhidmatan VPN terbaik dan itu juga dengan ketersediaan lebih daripada 4800 pelayan di seluruh dunia.

Sebagai ujian kelajuan pelayan Netflix NordVPN membuktikan bahawa kelajuan streaming Netflix ketika digunakan dengan NordVPN tidak dapat ditandingi dan sesuatu yang patut dicuba. Salah satu perkara yang paling penting dan penting untuk menghargai NordVPN adalah perkhidmatan sokongan pelanggannya yang tersedia 24/7 melalui sembang langsung. Anda juga boleh mengakses netflix di kodi. atau mengakses beribu-ribu rancangan tv menggunakan kodi addons.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me