Baru-baru ini, pelbagai binaan pada Kodi berhenti berfungsi, menjadikan pengguna dengan panik mencari alternatif lain. Sekiranya anda mencari bangunan yang menarik dan bebas dari Kodi, maka Nymeria build adalah pilihan terbaik untuk anda!

Binaan Kodi ini penuh dengan kandungan dan kategori video semasa dengan antara muka dan tambahan yang luar biasa. Untuk menikmati pengalaman yang lancar, selalu gunakan VPN terbaik untuk Kodi. Lebih-lebih lagi, binaan ini juga memberi pilihan untuk memasang alat tambah terbaik di Kodi juga!

Adalah normal bahawa binaan dan tambahan yang berbeza berhenti berfungsi dan menimbulkan situasi yang menyakitkan bagi pengguna. Tidak ada penyelesaian untuk masalah ini kerana kebanyakan binaan menggunakan kandungan cetak rompak, yang menyebabkan kematian mereka di tangan pihak berkuasa pelanggaran hak cipta.

Namun, ada berita baik untuk pengguna Kodi kerana Nymeria build masih berfungsi dengan baik. Untuk memberikan panduan, ciri, maklumat, dan penyelesaian terbaik, kami menguji Nymeria menggunakan versi Kodi yang berbeza.

Nymeria Build Kodi Repositori

Sekiranya anda penggemar build di Kodi, maka Nymeria build adalah pilihan yang tepat untuk anda kerana berdasarkan fail 240mb. Nymeria build mudah digunakan dan anda akan mendapati bahawa sangat mudah untuk mencari kandungan video dengan segera.

nymeria membina repositori kodi

Ia tidak menghairankan saya jika ia menjadi salah satu binaan kegemaran anda di Kodi. Kerana penyediaannya yang ringan, ia berfungsi dengan baik dengan peranti kelas bawah tanpa menjejaskan pengalaman streaming berkualiti tinggi. Binaan ini juga mempunyai banyak tambahan yang menarik. Anda boleh mendapatkan binaan ini di http://miniaturelife67.co.uk/rep

Nymeria Build Kodi Addons List

Nymeria Build Add-on Filem Terbaik

Sekiranya anda peminat filem komedi, seram, sci-fi dan aksi, mengikuti add-on di Nymeria build Kodi sangat sesuai untuk anda!

 1. Di Flix
 2. Manusia Besi
 3. Atriox
 4. Aliran Kematian

Nymeria Build Kodi Addons List

Nymeria Build Add-on TV Terbaik

  Cara Menonton FIFA World Cup 2023 di Australia Live Streaming Dalam Talian Percuma

Mereka yang mencari add-on rancangan TV terbaik di Nymeria Build Kodi, mengikuti add-on akan sangat membantu anda memenuhi keinginan rancangan TV anda.!

 1. Uranus
 2. Plasenta
 3. E.T.V
 4. BOOM! EMAS

Nymeria Build Add-on TV Terbaik

Nymeria Build Add-on Sukan Terbaik

Ikuti perkembangan terkini mengenai sukan kegemaran anda dengan menggunakan alat tambah berikut di Nymeria Build Kodi!

 1. SKYNET
 2. SUKAN MURNI
 3. Sukan ATF
 4. OD gusti

Nymeria Build Add-on Sukan Terbaik

Nymeria Build Add-on Saluran Langsung Terbaik

Peminat rancangan TV langsung? Jangan bimbang sekarang, Nymeria yang dibina di atas Kodi menyediakan tambahan dan IPTV Kodi tambahan untuk anda!

 1. IPTV BONANZA
 2. IPTV AIRTABLE
 3. ATROIX LANGSUNG
 4. SKYNET

Nymeria Build Add-on Saluran Langsung Terbaik

Nymeria Build Add-on Kanak-kanak Terbaik

Sekiranya anda masih gemar menonton kartun dan siri animasi kegemaran anda, Nymeria Build on Kodi akan menghiburkan anda dengan cara yang terbaik. Alat tambah berikut disyorkan untuk Kanak-kanak.

 1. BOOM! ANAK
 2. POKEMON
 3. ANIMANIA
 4. Kanak-kanak M-E-T-V

Nymeria Build Add-on Kanak-kanak Terbaik

Cara Memasang Nymeria Build pada Kodi Leia Versi 18 atau Lebih Tinggi

Oleh kerana Kodi Leia versi 18 dilancarkan secara rasmi dan sejak itu berkinerja cukup baik, kebanyakan pengguna kini beralih ke versi terbaru ini dari Kodi Krypton versi 17.6 atau lebih rendah. Berikut adalah langkah-langkah untuk memasang Nymeria yang dibina di Kodi Leia:

 1. Pertama, buka aplikasi Kodi dan Pilih “Ikon Penetapan Sistem”.cara memasang kodi nymeria
 2. Sekarang Pilih “Pengaturan Sistem” pilihan.cara memasang nymeria build kodi pada krypton versi 17.6 atau lebih rendah
 3. Pergi ke Alat tambah pilihan dan Dayakan sumber Tidak Diketahui (perhatikan bahawa amaran akan muncul, Klik Ya)cara memasang nymeria build kodi pada jarvis versi 16 atau lebih tinggi
 4. Sekarang kembali ke menu utama dan Pilih “Tetapan” pilihan, Pergi ke “Pengurus Fail” pilihan.cara memasang nymeria build kodi di firestick
 5. Pilih “Tambah-Sumber” pilihan dan jenis http://miniaturelife67.co.uk/repo dan Pilih “Baiklah”nymeria membina muat turun kodi
 6. Sekarang taipkan nama sumbernya “Ezzerman”.cara menambah kodi membina nymeria
 7. Kembali ke menu utama dan Pilih “Tambah” pilihan.nymeria membina ralat kodi / tidak berfungsi / membetulkan / turun
 8. Pilih yang Berbentuk kotak (Penyemak Imbas Tambah) ikon.nymeria membina penyediaan kodi
 9. Pergi ke “Pasang dari Zip File” pilihan dan Klik Ezzerman.nymeria membina konfigurasi kodi
 10. Pergi ke Menu Utama, Pilih Alat tambah pilihan dan kemudian Klik Ikon Berbentuk Kotak > Pilih “Pasang dari Repositori” > Pilih “M.E.T.V Repository” > Klik “Tambah Program” > Klik “Ezzerman Wizard”.nymeria membina tetapan kodi
 11. Sekarang tunggu pemberitahuan “Tambahan dipasang”.cara memasang nymeria build kodi pada leia versi 18
 12. Pergi ke menu utama > Pilih “Tambah” pilihan > Pilih “Tambah Program” > Pilih Ezzerman Wizard > Pilih “(Ez Wizard) Builds” > Cari “Nymeria Build (ayat 15)” > Pilih “(Ez Wizard) Pemasangan Baru” (tetingkap akan muncul, untuk memasang Nymeria, tekan butang Teruskan).nymeria membina ulasan kodi
 13. Sekarang tutup dan buka semula aplikasi Kodi untuk menikmati pembuatan Nymeria.
  NordVPN Netflix: Penyelesaian Selamat untuk Mengabaikan Sekatan Netflix (100% Bekerja)

Cara Memasang Nymeria Build pada Kodi Krypton Versi 17.6 atau yang lebih rendah

Tidak banyak perbezaan antara versi Krypton dan Leia. Antara muka versi Leia sangat serupa dengan versi Krypton. Oleh itu, langkahnya hampir sama:

 1. Buka aplikasi Kodi Leia dalam sistem anda.
 2. Klik “Sistem” pilihan.
 3. Sekarang Klik “Tambahan” dan hidupkan “Dayakan Sumber Tidak Dikenal” butang.
 4. Sekarang kembali ke menu utama dan Klik “Tetapan” dan Pilih “Pengurus Fail”.
 5. Sekarang tambahkan sumber dan taip http://miniaturelife67.co.uk/repo> namakan sumbernya “Ezzermans”.
 6. Sekarang dari menu utama Klik “Addon”>Pilih “Berbentuk kotak (Penyemak Imbas Tambah)”>Pilih “Pasang dari Zip”.
 7. Pergi ke menu utama>Pilih simbol berbentuk kotak>Klik Pasang dari Repositori> Klik “Repositori M.E.T.V”>Klik “Tambah Program”>Klik “Ezzerman Wizard” dan sekarang tunggu pemberitahuan.
 8. Pergi ke menu utama>Pilih Pilihan “Tambah”> Pilih “Tambah Program”>Pilih Ezzerman Wizard>Pilih “(Ez Wizard) Builds”>Cari “Nymeria Build (ayat 15)”>Pilih “(Ez Wizard) Pemasangan Baru”.
 9. Sekarang tutup Kodi dan Buka semula untuk menikmati binaan Nymeria.

Cara Memasang Nymeria Build pada Jarvis Versi 16 atau Lebih Tinggi

 1. Pertama Buka Kodi Jarvis dalam sistem anda.
 2. Langsung Dan Klik “Pengurus Fail” pilihan.
 3. Sekarang Klik “Tambah Sumber”.
 4. Klik yang “Tiada” untuk memasukkan sumber.
 5. Taip atau tampal “http://miniaturelife67.co.uk/repo ”.
 6. Sekarang namakan sumbernya “Ezzerman” di bahagian nama.
 7. Pergi ke Menu Utama>Pilih Sistem> Klik Tambah> Pilih “Pasang dari Zip File” pilihan>Pilih Ezzerman Wizard.
 8. Pergi ke Menu Utama, Pilih Sistem pilihan >Klik “Tambah”> Pilih “Pasang dari Repositori” >Pilih “M.E.T.V Repository”>Klik “Tambah Program”>Klik “Ezzerman Wizard”.
 9. Pergi ke menu utama>Pilih “Sistem” pilihan> Pilih “Tambah Program”>Pilih Ezzerman Wizard>Pilih “(Ez Wizard) Builds”>Cari “Nymeria Build (ayat 15)”>Pilih “(Ez Wizard) Pemasangan Baru”.
 10. Sekarang nikmati pembinaan Nymeria di Kodi.

Ulasan Membina Nymeria

Kami melalui pelbagai platform untuk mendapatkan ulasan pengguna yang berkaitan dengan Nymeria build Kodi. Salah seorang pengguna mengalami masalah penyanggaan semasa streaming, yang mungkin menjadi masalah utama bagi sebarang pembangunan di Kodi:

  Mengapa Pengguna Kodi Perlu Bimbang Tentang Peraturan Berkecuali Bersih

@nymeriabuild Saya mempunyai masalah penyanggaan buruk dengan binaan ini. Adakah anda mempunyai penyelesaian untuk ini? Terima kasih.

– Pit Lane (@PitLaneRadio) 7 Mac 2023

Walaupun ramai peminat streaming mendapati binaan Nymeria sebagai salah satu bangunan terbaik di Kodi kerana ciri-cirinya dan antara muka berwarna-warni yang tajam.

Terima kasih! suka binaannya, jadi teruskan karya yang hebat. Saya menghargai kerja yang telah anda lakukan!

– Dr. Venture (@DrVentureYTube) 9 Mac 2023

Nymeria Build Kodi Tidak Berfungsi / Kesalahan / Masalah

Gagal Memasang Kesalahan Ketergantungan

Kesalahan ini berlaku semasa anda cuba menambah atau memasang repositori add-ons semasa menggunakan Nymeria Build Kodi. Sebilangan besar pengguna berpendapat bahawa ini disebabkan oleh Kodi VPN atau binaan berhenti berfungsi tetapi ini tidak berlaku.

Cara Memperbaiki Ralat Ini?

Seperti yang anda ketahui bahawa membina Kodi mengemas kini dari semasa ke semasa yang juga merupakan sebab ia gagal memasang repositori dan menunjukkan ralat kebergantungan. Cara terbaik untuk menyelesaikan ralat ini adalah dengan menunggu. Sekiranya ralat ini muncul semasa anda cuba menambahkan repositori di Nymeria Build Kodi, cubalah memasangnya setelah beberapa saat kemas kini selesai.

Ralat Sambungan Repositori

“Gagal menyambungkan Repositori” adalah ralat paling asas semasa cuba memasang binaan yang berbeza. Ia berlaku semasa anda cuba menambahkan URL dan nama sumber untuk Memasang Nymeria yang dibina di Kodi.

Cara Memperbaiki Ralat Ini?

Untuk mengatasi ralat ini, periksa sambungan internet anda terlebih dahulu. Kesalahan ini biasanya berlaku semasa sambungan internet anda terputus. Sekiranya sambungan internet berfungsi dengan baik dan ralat masih belum dapat diselesaikan, periksa URL sumber dan nama sumber yang anda tambahkan. Sekiranya URL dan nama sumber tidak betul, maka kesalahan sambungan repositori akan muncul berulang kali.

Mengakhiri

Kami mendapati Nymeria membina salah satu binaan yang paling menarik kerana alat tambah dan antara muka yang menarik. Ciri yang paling menakjubkan dari Kodi ini ialah menyediakan pelbagai kategori untuk alat tambah, yang memudahkan anda mencari alat tambah untuk menonton filem, rancangan TV, sukan langsung, siri animasi dan saluran TV Langsung kegemaran anda.

Kami harap artikel ini dapat membantu anda mencari panduan dan maklumat yang betul berkaitan dengan Nymeria yang dibina di Kodi. Tetapi jika anda masih mempunyai masalah yang berkaitan dengan pemasangan, anda boleh meminta kami dengan menyebutkan pertanyaan anda di bawah.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me