Senarai Aplikasi FireStick Terbaik Yang Terdapat di Amazon App Store Untuk 2020

Amazon FireStick adalah mengenai hiburan memotong tali melalui pelbagai aplikasinya. Peranti seperti FireStick adalah sebab TV kabel sudah usang sekarang.


Aplikasi Amazon FireStick membolehkan pengguna menonton setiap apa yang mereka dapat akses di TV mereka. Masa berubah dan orang cenderung memilih penyelesaian yang mudah. Aplikasi FireStick memberikan kemudahan kelas atas, yang membolehkan pengguna menyesuaikan perpustakaan mereka mengikut keperluan mereka.

Terdapat beratus-ratus aplikasi FireStick untuk setiap jenis kandungan, baik itu muzik, filem, rancangan TV, Radio, Sukan, Kartun dan banyak lagi.

Perkara terbaik yang saya suka mengenai FireStick adalah bahawa anda tidak perlu menjadi streaming atau pakar teknologi untuk menggunakannya. Sesiapa sahaja boleh menggunakannya dengan mudah kerana aplikasi yang berguna yang membolehkan pengguna menonton kandungan kegemaran mereka tanpa memerlukan tweak atau prosedur pemasangan yang merepotkan.

Muat turun 10 Aplikasi FireStick Teratas Untuk 2020

 1. HBO Sekarang
 2. Hulu
 3. Crunchyroll
 4. TV Sling
 5. Sukan NBC
 6. PureVPN
 7. SkyNews
 8. Berkedut
 9. Penjelajah Fail ES
 10. Berita BBC

Mengapa saya memerlukan Aplikasi Firestick

Aplikasi FireStick inilah yang menjadikan pengalaman penstriman menjadi lebih baik. Setelah membeli Amazon FireStick, anda pasti perlu meneroka aplikasi FireStick.

Perkara terbaik mengenai aplikasi ini ialah banyak dari mereka bebas memuat turun, menjadikan FireStick lebih senang digunakan dan disesuaikan.

Untuk setiap jenis kandungan, terdapat pelbagai aplikasi yang tersedia di Amazon App store.

10 Aplikasi FireStick Terbaik untuk Filem dan TV

aplikasi firestick terbaik

# 1. Kodi

Kodi adalah aplikasi percuma yang boleh dipasang pada pelbagai sistem operasi termasuk FireOS. Ia tersedia di Amazon App store dan untuk memasangnya di FireStick anda, anda boleh memuat turunnya dari app store. Tiada bayaran langganan diperlukan untuk menggunakan Kodi di FireStick.aplikasi percuma kodi untuk tongkat api

Kodi mempunyai beratus-ratus alat tambahan yang dapat dipasang dengan mudah untuk menstrim Rancangan TV langsung, Filem, Kartun, dan Sukan dan lain-lain. Kodi sendiri adalah galaksi, yang memungkinkan penggunaan untuk meneroka di luar imaginasi mereka dengan memastikan keperluan hiburan mereka dipenuhi pada tahap maksimum.

Sekiranya anda memasang Kodi di FireStick, keperluan anda untuk streaming pelbagai kandungan akan dapat dipenuhi dengan mudah dan anda tidak akan memerlukan aplikasi lain. Ia mempunyai antara muka yang sangat mudah digunakan dan dapat difahami dengan mudah pada pertemuan pertama.

# 2. Netflix

Tidakkah anda pernah mendengar istilah itu; Netflix dan Chill?

Ya, anda boleh menikmati Netflix pada peranti FireStick anda dengan mudah memuat turun aplikasi Netflix di FireStick anda melalui gedung aplikasi Amazon.aplikasi rancangan tv netlix untuk tv api amazon

Setelah anda memuat turun aplikasi Netflix, langganan rancangan pakej yang anda mahukan dan mulakan streaming kandungan terbaik yang ada.

Perkara terbaik mengenai Netflix adalah pelbagai rancangan TV dan Filem yang dimilikinya. Anda boleh menonton rancangan yang berkaitan dengan pelbagai genre, sesuai dengan mood dan citarasa anda.

Terdapat banyak rancangan Netflix yang sedang tren di seluruh dunia seperti siri Marvels Daredevil, Defenders, Jessica jones, The Punisher dan banyak rancangan TV lain seperti Stranger Things, Black Mirror, dan House of Card dll..

Netflix sememangnya salah satu aplikasi terbaik untuk FireStick untuk streaming yang tersedia dalam talian dengan harga yang sangat berpatutan dan juga dalam kualiti HD. Anda tidak akan merasa perlu untuk beralih ke perkhidmatan lain kerana perkhidmatan ini sangat luar biasa.

# 3. HBO Sekarang

HBO adalah salah satu pemain terbaik dan tertua dalam hiburan Hollywood. Saya tidak fikir akan ada geek hiburan yang belum menonton HBO di TV kabel pada hari-hari sebelumnya.hbo kini menembak aplikasi tv stick

Saya ingat setiap kali saya mesti menonton filem; tempat terbaik untuk menonton ialah HBO. Semua filem terbaru dan legenda ada di HBO dan ini adalah saluran filem terhebat.

Namun, zaman telah berubah dan kita berada di era digital sekarang!

Kini, pengguna dapat memanfaatkan HBO yang terbaik pada peranti FireStick untuk menonton filem kegemaran mereka. Aplikasi HBO Now boleh didapati di gedung aplikasi Amazon dan anda boleh memuat turunnya secara percuma. Ia mempunyai semua filem terbaru dan Blockbuster, siap untuk streaming.

# 4. Hulu

Hulu adalah satu lagi platform penstriman hebat yang berjalan dengan hebat pada peranti FireStick dan FireTV. Hulu adalah perkhidmatan media Amerika yang mempunyai banyak saluran untuk menonton rancangan TV dan Filem.aplikasi terbaik untuk filem dan rancangan tv

Hulu mempunyai rancangan TV asalnya sendiri seperti Netflix. Beberapa rancangan TV yang paling popular di Hulu adalah The Handmaid’s Tale, Castle Rock, Difficult People, Future Man, The Chance, The Mindy Project dan The Looming Tower.

Selain daripada ini, beberapa filem popular sepanjang masa juga terdapat di Hulu, seperti The Pianist, I Tonya, American Psycho, Jackie Brown, dan Shutter Island dll..

Anda juga dapat menonton sukan kegemaran anda secara langsung di Hulu dan ia juga mempunyai bahagian Kanak-kanak, sekiranya anak-anak anda menonton kartun.

# 5. Cengkerik

Crackle adalah aplikasi streaming yang dibuat oleh Sony dan ia percuma di kedai aplikasi Amazon. Ia mempunyai semua Filem dan rancangan TV terbaik yang ingin anda tonton. Crackle mempunyai perpustakaan filem yang berlainan genre seperti Action, Horror, dan Sci-fi.aplikasi amazon crackle untuk firestick

Pengguna boleh membuat akaun mereka dan mula mengakses semua kandungan yang ada di aplikasi Crackle. Perpustakaan terus mengemas kini secara berkala, menambahkan filem terbaru dan juga beberapa filem blockbuster terbaik yang akan dikeluarkan.

Sony crackle menawarkan streaming video berkualiti baik dengan kelajuan streaming yang lancar. Cukup pasang aplikasi FireStick ini dan mulakan lawatan hiburan anda.

# 6. TV Pluto

Pluto TV adalah perkhidmatan TV dalam talian yang menawarkan lebih daripada 100 saluran global dan beribu-ribu filem dan rancangan TV untuk disiarkan dalam talian.aplikasi tv pluto untuk firestick

Ia memiliki berbagai saluran gratis untuk streaming Hiburan, Gaya Hidup, Berita, Sukan, Permainan, Komedi, dan Kartun dll. Pluto TV juga menawarkan kandungan Atas permintaan, yang membolehkan anda menonton filem kegemaran anda bila-bila masa anda mahu..

TV Pluto berfungsi dengan pelbagai platform dan sistem operasi. Ia boleh dipasang dengan mudah di FireStick dengan memuat turun aplikasi dari kedai aplikasi Amazon.

# 7. Crunchyroll

Adakah anda peminat kandungan Anime, Kartun atau Asia Timur?

Sekiranya ya, Crunchyroll adalah perkhidmatan streaming terbaik untuk anda. Ia menyediakan aliran untuk semua kandungan Asia terbaik yang merangkumi lebih daripada 200 rancangan drama Asia, lebih daripada 900 Anime dan banyak lagi.aplikasi terbaik untuk kayu api

Ia sememangnya merupakan salah satu perkhidmatan streaming Amerika terbaik dan terbesar untuk menonton kandungan Asia. Anda boleh menonton semua Anime yang popular seperti Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, My Hero Academia, One Piece dll..

Crunchyroll juga menerbitkan semua berita terkini dari industri untuk membuat anda sentiasa dikemas kini. Sama seperti aplikasi lain, Crunchyroll juga serasi dengan pelbagai platform dan sistem operasi.

Tidak ada banyak aplikasi yang tersedia di rak yang menyediakan pelbagai kandungan dalam kualiti video yang hebat. Crunchyroll mesti dicuba!

# 8. TV Sling

Sling TV adalah salah satu perkhidmatan streaming dalam talian yang paling popular yang sangat dihargai dan disukai oleh pengguna di seluruh dunia.aplikasi sling tv top untuk amazon firestick

Walaupun hanya terhad di wilayah AS, Sling TV mempunyai pangkalan peminat dari seluruh dunia. Sebilangan besar orang menggunakan Sling TV untuk menonton siaran langsung dari luar wilayah AS dengan menggunakan Kodi VPN.

Sling TV adalah perkhidmatan streaming TV Langsung dalam talian pertama yang muncul dalam talian dan dengan serta-merta melanggar semua halangan dan mendapat reputasi hebat. Ia masih dianggap sebagai perkhidmatan termurah untuk mengalirkan kandungan terbaik.

Anda boleh menstrim saluran beberapa saluran paling popular seperti ESPN, CNN, FOX, NBC Sports, Bravo, National Geographic, Cartoon Network, History Channel, Fuse, Bet Star, FX, BBC America, TNT dan banyak lagi.

# 9. HQ FreeFlix

FreeFlix HQ adalah perkhidmatan baru yang luar biasa untuk streaming Filem, rancangan TV, Anime, Gulat dan TV Langsung pada peranti mudah alih.aplikasi apk flix percuma untuk firestick

Ia menyediakan streaming video berkualiti tinggi dengan mod menonton luar talian juga. Anda boleh memuat turun filem yang anda mahu tonton dan menstrimnya di luar talian.

Ia mempunyai antara muka pengguna yang sangat interaktif dengan navigasi yang sangat mudah. Pengguna juga dapat menyimpan perpustakaan menonton mereka dengan menyambung ke akaun Trakt mereka kerana ia mempunyai ciri akaun Trakt yang terintegrasi.

Pengguna yang lebih suka menonton filem dengan sari kata pasti akan menyukai aplikasi ini kerana pemain terbina dalamnya menawarkan sari kata untuk semua yang anda streaming.

FreeFlix HQ boleh digunakan pada telefon bimbit dan TV Android serta FireStick dan FireTV.

# 10. TBN

Sekiranya anda seorang streamer dalam talian yang ingin menonton beberapa kandungan agama dalam talian, maka TBN adalah aplikasi yang semestinya anda miliki di FireStick anda.Aplikasi tv api TBN

TBN adalah rangkaian penyiaran berfokus Kristian terbesar di dunia yang bertujuan mengumpulkan masyarakat Kristian dari seluruh dunia dan menyebarkan mesej Yesus dan kedamaian melalui pertunjukan streaming langsung.

TBN adalah terusan bersejarah yang telah wujud selama 44 tahun terakhir dan masih berjalan dengan baik. TBN memiliki 35 stesen TV besar serta 252 stesen TV kecil yang menyiarkan kandungannya. Selain itu, ia juga mempunyai perkhidmatan penyiaran satelit melalui 70 satelit.

TBN menyiarkan kandungan seperti konsert Injil, acara Kristian langsung, rancangan bual bicara, program kecergasan dan kesihatan yang dihoskan oleh doktor Kristian, rancangan TV kanak-kanak, video muzik Kristian moden, siri pengayaan perkahwinan, rancangan TV khas percutian, drama Kristian dan keluarga penuh, keluarga- filem berorientasikan.

Aplikasi FireStick Terbaik untuk Sukan

Aplikasi FireStick Terbaik untuk Sukan

# 11. Tonton ESPN

ESPN adalah rangkaian penyiaran sukan paling popular yang telah wujud hampir 40 tahun sekarang.aplikasi sukan pemerhati untuk firestick Setelah mendapat reputasi hebat di kalangan penonton yang gemar sukan, ESPN selalu disukai oleh orang-orang di seluruh dunia.

Orang tidak lagi cenderung bergantung pada TV kabel mereka dan telah mula menggunakan aliran moden dalam talian. Menstrimkan sukan dalam talian adalah salah satu perkara terbaik yang digemari oleh setiap peminat sukan dan terdapat sedikit aplikasi teratas yang boleh dipilih pengguna.

Tonton ESPN adalah laman web dan aplikasi penyiaran sukan dalam talian yang menakjubkan. Pengguna yang ingin menonton sukan Live pada peranti FireStick mereka boleh memuat turun dan memasang aplikasi Watch ESPN dari app store.

# 12. Sukan NBC

NBC adalah salah satu rangkaian penyiaran sukan terbesar yang merangkumi semua acara sukan utama seperti NFL, Soccer, NHL, NBA, MMA, Tennis, Rugby, Boxing dll.. sukan nbc untuk amazon firestickOleh itu, jika anda mencari aplikasi yang menyediakan pelbagai aksi sukan untuk disiarkan di peranti FireStick anda dalam kualiti tinggi, cubalah aplikasi NBC Sports.

Dengan aplikasi NBC Sports, anda dapat menikmati siaran langsung, kemas kini terkini, jadual pertandingan dan sorotan, semuanya di satu tempat.

Oleh itu, jika anda peminat bola sepak dan ingin menonton Liga Perdana Inggeris secara langsung atau jika anda tidak sabar untuk melakukan streaming bayaran per tontonan UFC secara langsung, maka aplikasi NBC Sports untuk FireStick harus menjadi pilihan yang optimum untuk anda.

Aplikasi FireStick Terbaik untuk Keselamatan

Aplikasi FireStick Terbaik untuk Keselamatan

# 13. PureVPN

Semasa kita bercakap mengenai penstriman, perhatian pertama kita adalah keselamatan kita kerana pada masa ini, ancaman maya banyak berlaku. aplikasi keselamatan purevpn untuk firestickOleh itu, memiliki aplikasi keselamatan yang menyediakan borang perlindungan mengintip adalah perkara yang mustahak, supaya anda dapat menikmati streaming tanpa gangguan.

Pasang aplikasi PureVPN pada peranti FireStick dan strim anda tanpa masalah penurunan lebar jalur atau serangan malware. Dengan VPN di Firestick, anda dapat mengakses aliran, saluran dan program yang tidak terdapat di wilayah anda.

Privasi sentiasa menjadi perhatian ramai pengedar dan PureVPN menyediakan enkripsi mewah untuk memastikannya. Oleh itu, semasa streaming, gunakan aplikasi PureVPN dan strim kandungan kegemaran anda tanpa menarik perhatian ISP atau pihak berkuasa anda.

Sebagai tambahan, jika anda menggunakan Kodi di FireStick maka anda dapat membuka blokir semua add-on yang dibatasi Geo melalui VPN di Kodi. PureVPN adalah salah satu penyedia VPN terbaik dan ia mempunyai tambahan Kodi khusus untuk Kodi.

PureVPN mempunyai lebih daripada 2000 pelayan berkelajuan tinggi di lebih daripada 140 negara. Anda juga boleh mendapatkan pelayan streaming khusus jika anda memerlukan. Memilih perkhidmatan VPN premium seperti PureVPN lebih baik daripada menggunakan VPN percuma untuk Kodi di Firestick.

# 14. NordVPN

NordVPN adalah salah satu VPN yang paling popular dan boleh dipercayai untuk firestick antara semua. NordVPN mempunyai lebih daripada 5000 pelayan di seluruh dunia di 62 negara. Ia menyediakan enkripsi kelas ketenteraan untuk penggunaan internet yang selamat.aplikasi keselamatan nordvpn untuk kayu api amazon

Pastikan data anda dilindungi dan pastikan keselamatan siber anda dengan menstrim tanpa nama melalui internet. Cukup pasangkan aplikasi NordVPN FireStick dari gedung aplikasi Amazon dan nikmati pengalaman FireStick anda.

NordVPN memberi tumpuan untuk memberikan keselamatan yang berkualiti sehingga pengguna dapat melayari internet tanpa perlu bimbang untuk mengintip. Pemotong kabel dan geeks streaming lebih menyukai NordVPN kerana ciri keselamatannya yang luar biasa yang membolehkan mereka menjauhi radar penggodam dan perisian hasad.

Ini membolehkan pengguna menyambungkan peranti mereka ke rangkaian awam tanpa perlu risau tentang pelanggaran keselamatan. Anda juga boleh mendapatkan VPN percuma untuk Kodi melalui gedung aplikasi tetapi ia tidak akan menawarkan perkhidmatan atau ciri seperti NordVPN.

Aplikasi Firestick Amazon untuk Berita

Aplikasi Firestick Amazon untuk Berita

# 15. Berita Langit

Sky News adalah saluran berita antarabangsa yang berpusat di UK yang menyampaikan semua berita terkini dari seluruh dunia.aplikasi skynews untuk kayu api amazon Sky News adalah saluran berita pemenang anugerah yang sangat mahir dalam membuat liputan berita yang berlainan dari seluruh dunia dengan paparan kewartawanan yang bertanggungjawab.

Sky News adalah salah satu daripada beberapa saluran berita yang sangat terkenal dan banyak orang bergantung pada berita itu. Orang ramai mempercayai berita yang disampaikan oleh Sky News kerana sumbernya yang sahih.

Muat turun dan pasang aplikasi Sky News dari gedung aplikasi Amazon dan dapatkan maklumat terkini mengenai semua kemas kini berita terkini dari seluruh dunia.

# 16. Berita BBC

BBC News adalah saluran berita Inggeris lain yang merangkumi berita utama dari seluruh dunia dan beroperasi 24 jam. aplikasi berita bbc untuk tv api amazonIni adalah rangkaian penyiaran nasional tertua di dunia yang telah wujud lebih dari 90 tahun sekarang.

Ibu pejabat BBC berpusat di London dan mempunyai lebih daripada 35000 pekerja yang bekerja di dalamnya. Ia telah dikenali sebagai laman web berasaskan kandungan yang paling popular di Eropah. Tidak ada rangkaian penyiaran yang dapat bersaing dengan BBC dalam talian, kerana infrastrukturnya yang besar dan kekuatan kewangannya.

Anda boleh mendapatkan semua kemas kini terkini pada aplikasi BBC News yang berkaitan dengan Sukan, Hiburan, Politik, masalah Sosial, Kesihatan, Cuaca dan banyak kategori lain.

Aplikasi Stick TV Api Terbaik untuk Muzik

Aplikasi Stick TV Api Terbaik untuk Muzik

# 17. Youtube

Siapa yang belum pernah mendengar tentang YouTube?

Setiap kali anda perlu mencari video muzik terkini, pilihan pertama yang muncul di fikiran anda adalah YouTube. aplikasi youtube-fire-tvIa sememangnya merupakan platform yang paling dipercayai dari berjuta-juta pencinta muzik di seluruh dunia.

Perkara terbaik mengenai YouTube ialah anda boleh menjumpai hampir semua video muzik baru atau lama dan membuat senarai main anda sendiri untuk mendengarkannya bila-bila masa, dan bukannya mencari lagu setiap masa. Selain itu, ciri yang disyorkan menunjukkan kepada anda semua video terkini dan tren yang mungkin sesuai dengan selera anda.

Menggunakan YouTube di FireStick sangat mudah, cukup muat turun dan pasang aplikasi YouTube pada peranti FireStick anda dari gedung aplikasi Amazon dan mulailah melayari video muzik kegemaran anda dalam kualiti HD. Buat senarai main anda sendiri dan terokai lebih banyak muzik sebanyak yang anda mahukan kerana percuma.

# 18. Spotify

Spotify adalah aplikasi streaming muzik yang luar biasa yang dilancarkan 9 tahun yang lalu oleh sebuah syarikat Sweden. aplikasi muzik spotify firestickSpotify adalah rumah untuk berjuta-juta lagu dari pelbagai Artis dari seluruh dunia.

Aplikasi Spotify boleh dipasang pada peranti FireStick untuk menikmati alur muzik. Cukup buat akaun Spotify dan mulailah membuat senarai main anda dengan semua lagu kegemaran anda.

Spotify adalah aplikasi percuma untuk semua orang yang tidak mengganggu kebun muzik anda dengan iklan. Anda juga boleh memuat turun lagu kegemaran anda dari aplikasi dengan mudah.

# 19. Berkedut

Twitch sendiri adalah anak syarikat Amazon, yang membolehkan pengguna mengalirkan muzik kegemaran mereka dan juga menyumbangkan barang mereka sendiri.aplikasi muzik twitch untuk kayu api amazon

Dalam 7 tahun terakhir, Twitch telah mendapat banyak perhatian orang ramai dan banyak pengguna telah beralih ke Twitch untuk mendapatkan wang dengan menstrim langsung kandungan mereka sendiri. Ramai pengguna melakukan streaming live lagu, permainan dan beberapa perkara lain di Twitch dan memperoleh dengan mendapat tontonan.

Ia memang merupakan platform video sosial terkemuka di dunia, yang mempunyai rata-rata 9.7 pengguna setiap hari. Dari jumlah itu, sekitar 2 juta pengguna menstrimkan kandungan mereka secara langsung di Twitch.

Muat turun aplikasi Twitch pada peranti FireStick anda dan selami terus ke dunia Twitch untuk mengalirkan kandungan kegemaran anda sekarang!

IPTV terbaik untuk Amazon Fire Stick

Aplikasi IPTV Amazon Firestick Terbaik

# 20. MrMC

MrMC adalah aplikasi IPTV yang tersedia untuk FireStick di app store Amazon yang dapat diperoleh dengan harga serendah US $ 2.99. mrmc aplikasi amazon firestick terbaik untuk iptvDengan MrMC, anda dapat menikmati banyak perkara hiburan seperti muzik dan rancangan TV dalam kualiti video 4K.

MrMC boleh dihubungkan ke Plex, Emby, headend TV dan banyak lagi pelayan perkhidmatan untuk mendapatkan suapan langsung. Ia mempunyai antara muka yang sangat pintar dan menarik yang sangat mesra pengguna.

Muat turun dan pasang MrMC sekarang dan mulailah menonton TV langsung pada peranti FireStick dengan menggunakan protokol internet anda.

# 21. TVMosaic Langsung

IPTV adalah perkara yang perlu dimiliki di FireStick supaya anda dapat menonton rancangan dan program TV Langsung melalui internet. aplikasi tvmosaic live terbaik untuk firestickMuat turunnya secara percuma dari kedai aplikasi Amazon untuk menikmati pengalaman IPTV.

TVMosaic Live mempunyai antara muka pengguna yang sangat interaktif dan sangat mesra pengguna, bahkan seseorang yang menggunakan perkhidmatan IPTV untuk pertama kalinya tidak akan mempunyai masalah dalam mengendalikannya. Ia serasi dengan peranti mudah alih serta FireStick dan FireTV. Pengguna boleh menonton TV secara langsung dalam definisi standard atau definisi Ultra HD, mengikut pilihan mereka sendiri.

Ia menyokong semua protokol isyarat IPTV seperti http, https, hls, udp, rtp, rtsp streaming iklan. Satu lagi ciri hebat aplikasi ini ialah pengguna dapat menghidupkan sari kata dan mengubah trek audio juga.

# 22. IPTV berseri

Sekiranya anda berasal dari Bangladesh, menetap di luar negara atau jika anda peminat kandungan Bangla, maka aplikasi IPTV Radiant adalah pilihan terbaik untuk anda di FireStick.aplikasi iptv berseri untuk kayu api amazon

Cukup muat turun dan pasang aplikasi RadiantIPTV ke FireStick anda dan mulailah menonton saluran dan filem TV langsung tanpa kerumitan.

Aplikasi RadiantIPTV sangat kecil dan ia boleh dimuat turun secara percuma di kedai aplikasi Amazon.

Aplikasi Utiliti untuk FireStick

aplikasi Firestick utiliti

Terdapat banyak aplikasi utiliti yang tersedia dalam senarai aplikasi FireStick untuk memilih borang, tetapi berikut adalah tiga aplikasi FireStick terbaik untuk dimiliki.

# 23. Penambahan Fail TV Pengurus Fail

Salah satu perkara yang paling penting bagi mana-mana peranti adalah perisian Pengurusan Fail yang membolehkan pengguna menguruskan item yang dimuat turun dan fail lain. aplikasi utiliti terbaik untuk firestickPengurus Fail adalah aplikasi untuk FireStick yang membolehkan pengguna menguruskan FireStick mereka dalam memindahkan data dari satu tempat ke tempat lain.

Ia mempunyai antara muka yang sangat mudah digunakan yang membolehkan pengguna menguruskan fail FireStick mereka dengan sangat mudah. Ini adalah aplikasi FireTV dan FireStick khusus dan mempunyai semua fungsi asas seperti salin, tampal, ubah nama dan hapus.

Anda boleh mengakses semua fail dengan mudah pada peranti FireStick anda dan satu lagi ciri hebat aplikasi ini ialah ia mempunyai penampil foto terbina dalam.

# 24. Penjelajah Fail ES

ES File explorer adalah salah satu FireStick Utility yang paling kerap digunakan, terutama disukai oleh Streamers. aplikasi utiliti terbaik untuk kayu api amazonSalah satu sebab ia digunakan adalah untuk memasang Kodi di FireStick. Kodi tidak dapat dipasang secara langsung di FireStick, sebab itulah pengguna menggunakan kaedah Jailbreak, yang mana ES Explorer diperlukan.

ES File Explorer dianggap sebagai aplikasi pengurusan fail terbaik untuk peranti android. Ini membolehkan pengguna menguruskan fail mereka, Unzip fail yang dipindahkan atau dimuat turun dan memasang aplikasi. ES File Explorer dapat digunakan untuk memindahkan fail melalui FTP dan untuk membersihkan cache sistem dan proses aplikasi.

Ia mempunyai lebih daripada 16 bahasa bersepadu seperti Inggeris, Rusia, Jepun, Jerman, dan banyak lagi. Anda dapat dengan mudah mengesan kapasiti simpanan anda dan menguruskan muzik dan foto anda dengannya.

# 25. Firefox untuk Fire TV

Mozilla Firefox adalah salah satu penyemak imbas web terbaik dan popular di seluruh dunia. aplikasi mozilla firefox untuk tv apiFirefox digunakan secara meluas oleh orang di seluruh dunia untuk melayari laman web peribadi dan juga oleh pereka web dan pengaturcara kerana ciri-ciri pintar dan reka bentuknya yang sangat baik.

Tidak seperti penyemak imbas web lain, Firefox menghadkan pemuatan halaman masa berjalan ke tab tertentu dan tidak mengumpulkannya ke penyemak imbas keseluruhan. Maksudnya, penyemak imbas lain menjadi lambat jika anda membuka banyak tab tetapi Firefox tidak melambatkan dan walaupun begitu, anda boleh menutup tab dengan mudah untuk mengurangkan kelewatan penyemak imbas.

Muat turun Mozilla Firefox dari gedung aplikasi Amazon, mulakan pelayaran dengan lancar, dan nikmati banyak plugin penyemak imbas yang berguna untuk meningkatkan pengalaman melayari web anda.

Kesimpulannya

Amazon FireStick terkenal kerana potensi penyesuaiannya mengikut keperluan dan pilihan pengguna. Terdapat beratus aplikasi yang tersedia di app store yang boleh dipasang di FireStick untuk menyesuaikan peranti.

Saya telah memperkenalkan sebentar beberapa aplikasi paling popular yang boleh anda pasangkan pada peranti FireStick anda untuk meningkatkan pengalaman anda dan menjadikan semuanya berada di telapak tangan anda. Setelah mencuba aplikasi ini, anda tidak akan merasa terdorong untuk beralih ke peranti lain. Semua aplikasi yang dibincangkan dalam panduan ini adalah aplikasi terbaik untuk Fire TV dan FireStick.

Semua aplikasi yang telah saya bincangkan dalam panduan ini tersedia di kedai aplikasi Amazon dan semoga anda tidak menghadapi masalah dalam mencari dan memasangnya. Pastikan anda mencuba semuanya.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map