Sports Matrix Kodi addon menyediakan dakwat streaming langsung untuk Sukan Amerika dan piala Dunia Fifa. Tambahan ini sebenarnya merupakan bentuk improvisasi dari Podi Sports Kodi yang popular, yang tersedia melalui repo Pure dan Pure Repo dihoskan oleh Blamo Repository.

Walau bagaimanapun, repositori Blamo turun dan mengambil semua tambahan ini dengannya. Alat tambah sukan Kodi sangat belakang dan itulah sebabnya Sports Matrix sangat penting di kalangan pengguna, yang lebih disukai dengan vpn pada kodi.

Repositori Sports Matrix Kodi Addon

Sports Matrix Kodi Addon boleh didapati melalui MasterZd Repo, yang mempunyai semua alat tambah Kodi yang hebat seperti Neptune Rising, Uranus, dan Planet MMA dan lain-lain. Sebelum ini, ia tersedia melalui repositori Blamo yang terkenal tetapi ia telah ditutup beberapa minggu yang lalu dan sejak itu, pengguna Kodi tidak berdaya.

Berikut adalah URL repositori: http://kodimatija.eu/repo/

Cara Memasang Sports Matrix pada Kodi Krypton Versi 17.6 atau yang lebih rendah

Ikuti langkah-langkah yang dinyatakan di bawah untuk memasang add-on Sports Matrix Kodi pada peranti anda:

 1. Buka Kodi > Klik pada Tetapan (Gear ikon) > Tetingkap baru akan dibuka dan anda akan melihat beberapa pilihan > Pilih Pengurus Fail dari pilihan yang ada > Klik dua kali pada Tambahkan sumber pilihan.Cara Memasang Sports Matrix pada Kodi Krypton Versi 17.6 atau yang lebih rendah
 2. Kotak dialog akan dibuka, klik di mana tertulisnya  > Jenis http://kodimatija.eu/repo/ > Klik okey > Namakan ini URL sebagai “MasterZd”Dan Klik okey > Periksa semula URL dan Nama yang dimasukkan dan Klik OK sekali lagi untuk menutup kotak dialog.Muat turun tambahan Sports Matrix Kodi
 3. Kembali ke menu utama Kodi dan klik Alat tambah tab dari panel menu sebelah kiri > Klik pada Kotak ikon.sediakan matriks sukan pada kodi jarvis
 4. Sekarang klik pada Pasang dari fail zip pilihan > Pilih MasterZd > Klik pada repositori.masterzd-1.1.5 > Tunggu pemberitahuan.fail zip matrik sukan
 5. Setelah pemberitahuan muncul, klik pada Pasang dari repositori > Pilih MasterZDRepo > Buka Alat tambah Video folder > Tatal senarai dan pilih Matrik Sukan > Klik Pasang dan tunggu pemberitahuan.

repositori matriks sukan

Muat turun Sports Matrix Kodi

Muat turun secara langsung adalah kaedah paling mudah untuk memasang sebarang add-on dan jika anda ingin memilih prosedur ini, ikuti langkah-langkah berikut:

 1. Muat turun Zip repositori MasterZd fail. (Http://kodimatija.eu/repo/repository.masterzd-1.1.5.zip)
 2. Buka Kodi.
 3. Klik pada Alat tambah tab
 4. Klik pada Kotak ikon.
 5. Sekarang klik pada Pasang dari fail zip pilihan.
 6. Semak imbas sistem anda dan muatkan fail zip yang dimuat turun > Tunggu pemberitahuan.
 7. Klik pada Pasang dari repositori.
 8. Pilih Repo MasterZd.
 9. Buka Alat tambah Video folder.
 10. Pilih Matrik Sukan.
 11. Klik Pasang > Tunggu pemberitahuan.

Sports Matrix Turun / Tidak Bekerja / Kesalahan / Pembetulan

Tiada Strim

Salah satu ralat yang paling biasa dengan add-on penstriman video pihak ketiga adalah ralat ‘Tiada aliran yang tersedia’. Ia muncul semasa cuba mengakses aliran dari alat tambah.

Sebab asas di sebalik ralat ini adalah ketiadaan penyedia atau pautan streaming. Sebab lain adalah kerana cache yang diaburkan, pengikis gagal untuk memisahkan pautan streaming.

Menetapkan

Untuk menyelesaikan ralat ini, kosongkan cache dan penyedia add-on anda dan add-on akan dapat merebut pautan streaming dengan mudah. Perkara lain yang perlu diperiksa, sama ada add-on anda terkini atau tidak. Sekiranya terdapat kemas kini, selesaikan.

Gagal Memasang Ketergantungan

Ramai pengguna Sports Matrix Kodi Add-on telah melaporkan ralat ini kerana iklan ini sebelumnya tersedia dengan Pure Repo, yang dihoskan oleh Blamo Repository.

Repositori Blamo ditutup baru-baru ini dan semua pengguna Kodi yang cuba memasang alat tambah ini dari sumber sebelumnya menghadapi masalah kebergantungan.

Masalah ini timbul apabila repositori mempunyai beberapa fail yang hilang atau jika repositori sudah usang.

Menetapkan

Pasang add-on Sports Matrix Kodi dari MasterZd Repository (seperti yang disebutkan di atas dalam prosedur pemasangan). Kerana ia tidak tersedia di tempat lain selain repositori ini dan ia mempunyai versi Sports Matrix yang dikemas kini.

Kesimpulannya

Ace Streams sangat digemari oleh pengguna Kodi kerana pengalaman streaming mereka yang lancar. Hanya beberapa alat tambah sukan Kodi yang memberikan pengalaman berkualiti dan Sports Matrix telah memasuki pertandingan pada waktu yang tepat.

Pautan streaming yang disediakan oleh alat tambah ini berfungsi dengan sempurna dan itulah yang penting. Fakta bahawa add-on ini mengemas kini masa untuk menjadi perkara yang menarik untuk dilihat kerana ini menunjukkan bahawa add-on ini ada di sini untuk kekal.

Namun, menggunakan add-on Kodi pihak ketiga untuk streaming tidak sama sekali kerana masalah privasi. Oleh itu, gunakan VPN untuk melindungi kebebasan dalam talian anda dan melakukan streaming tanpa rasa takut akan gangguan atau gangguan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me