Sportsdevil Kodi – Cara Memasang SportsDevil di Kodi [2020]

Dengan tambahan Sports Devil Kodi, anda dapat menstrimkan sukan dari pelbagai saluran dan aliran berkualiti HD untuk pelbagai jenis sukan.


Walau bagaimanapun, aliran aliran geo-limitasi semakin meningkat dan mengapa sangat disyorkan agar anda menggunakan VPN percuma untuk Kodi di Firestick yang tersedia.

Dalam catatan ini, kami akan memberi anda panduan untuk cara memasang SportsDevil pada Kodi. Lihat panduan kodi addons eksklusif kami.

Repositori SportsDevil Kodi

SportsDevil boleh didapati di Kodil dan bookmark lite repository. Kedua-dua repos tersebut digolongkan sebagai salah satu repositori kodi terbaik. Kodil adalah sumber yang popular untuk banyak tambahan Kodi. Selain SportsDevil, Kodil berisi tambahan lain seperti Exodus dan Covenant, yang mempamerkan kepelbagaian kandungan yang tersedia untuk penonton.

SportsDevil Versi Terkini

Setakat ini, hanya ada satu Pembaruan SportsDevil yang boleh anda temui di Kodil Repository. Selain itu, tidak ada repositori lain yang tersedia untuk memasang SportDevil. Bagi anda yang ingin memuat turun / memasang SportsDevil versi terkini, Kodi Israel adalah pilihan terbaik dan satu-satunya yang anda ada.

Cara Memasang Sports Devil Addon di Kodi – Tutorial Video

Cara Memasang Add-on SportsDevil Kodi pada Leia dan Krypton Menggunakan Kodil Repo

Dengan mengikuti langkah-langkah yang digariskan di bawah, anda boleh memasang SportsDevil di Kodi dan mula menonton saluran sukan kegemaran anda dalam masa kurang dari 5 minit:

 1. Lancarkan ‘KodiApabila anda selesai dengan pemasangannya.cara memasang sportsdevil pada kodi
 2. Sudah sampai Tetapan> Klik pada Pengurus Fail>klik dua kali pada Tambah Sumber.tetapan pengurus fail sportsdevil addon pada kodi
 3. Taip atau Salin pautan ini ke http://kdil.co/repo/ ke tempat yang dinyatakan .langkah-langkah konfigurasi sportsdevil addon kodi
 4. Kamu perlu namakan sumber media, jadi taip ‘Kodil RepoDan klik Selesai.repositori sportsdevil kodi Addon
 5. Klik pada ‘Esc’ butang untuk kembali ke skrin utama dan klik ‘Alat tambah’>Alat tambah saya >Pasang dari Fail Zip.seting fail zip sportsdevil kodi Addon
 6. Pilih Kodil Repo> Kodil.zip> Tunggu beberapa saat.sportsdevil kodi addon
 7. Menekan ‘Esc‘Sekali lagi untuk kembali ke menu sebelumnya dan klik Pasang dari repositori >Repositori Kodil>Alat tambah Video>Syaitan Sukan >Pasang.sportsdevil kodi addon langkah akhir
 8. Pemasangan plug-in mungkin memerlukan sedikit masa dan apabila selesai, a ‘Dayakan’ tanda akan muncul di hadapan SportsDevil
 9. Setelah tanda diaktifkan muncul, pergi ke Skrin utama > Video > Tambahan Video >SukanDevil
 10. Senarai saluran akan muncul untuk streaming. Nikmati!

senarai saluran sportsdevil kodi terbaik

Cara Memasang SportsDevil Kodi di Leia dan Krypton Menggunakan Bookmark Lite Repository

 1. Buka Kodi > Klik pada Gear ikon > Klik pada Pengurus Fail > Klik dua kali Tambah Sumber.cara memasang sportsdevil kodi menggunakan repositori bookmark lite
 2. Masukkan ini URL: http://bliss-tv.com/lite/ > Klik okey > Namakan URL sumber sebagai Bookmark Lite > Klik okey.cara memasang sportsdevil kodi krypton versi 17.6 atau lebih rendah menggunakan repositori bookmark lite
 3. Kembali ke Kodi Skrin utama > Klik Alat tambah > Klik Ikon kotak > Klik Pasang dari fail zip > Pilih Bookmark Lite > Buka Bookmark Lite > Klik pada repositori.bookmarklite-1.6.zip > Tunggu Tambah didayakan pemberitahuan.cara memasang sportsdevil pada kodi jarvis versi 16 atau lebih tinggi menggunakan repositori bookmark lite
 4. Sekarang, klik Pasang dari repositori > Buka Bookmark Lite > Buka Tambah Video.muat turun bookmark sportsdevil lite repo
 5. Klik pada SportsDevil Kodi > Pukul Pasang > Tunggu pemberitahuan muncul.

cara memasang sportsdevil di kodi firestick menggunakan repositori bookmark lite

Cara Memasang SportsDevil Kodi AddOn pada Versi 16 Jarvis Menggunakan Kodil Repo

Semasa Memasang SportsDevil pada Kodi versi 16 Jarvis, keseluruhan prosesnya tetap sama kecuali kenyataan bahawa ikon ‘Tetapan’ telah diganti dengan ikon ‘Sistem’.

Oleh kerana ia adalah versi Kodi sebelumnya, pelbagai addon dan host fail mengemas kini pergantungan mereka ke versi terbaru v17. Agar SportsDevil kodi addon berfungsi dengan lancar pada sistem anda, anda disyorkan untuk memasang Kodi versi 18.2 Leia atau Krypton versi 17.6 terkini.

Cara Memasang Sports Devil Kodi pada Jarvis Versi 16 atau Lebih Tinggi Menggunakan Bookmark Lite Repository

  1. Buka Kodi Jarvis V16.
  2. Klik pada Sistem > Buka Pengurus Fail.
  3. Klik dua kali pada Tambah Sumber.
  4. Klik <Tiada> dan taipkan ini URL http://bliss-tv.com/lite/ > Klik Selesai > Namakan ini
  5. sumber sebagai Bookmark Lite > Klik Selesai > Klik okey.
  6. Kembali ke Rumah Kodi > Klik Sistem > Klik Alat tambah.
  7. Klik pada Pasang dari Fail Zip pilihan > Buka Bookmark Lite > Klik repositori.bookmarklite-1.6.zip > Tunggu pemberitahuan muncul.
  8. Sekarang klik pada Pasang dari Repositori > Pergi ke Bookmark Lite.
  9. Pergi ke Alat tambah Video.
  10. Klik pada SportsDevil Kodi > Pukul Pasang > Tunggu pemberitahuan muncul.

Muat turun Sports Devil Kodi

SportsDevil adalah tambahan Kodi yang paling disukai untuk streaming acara sukan di seluruh dunia. Tetapi baru-baru ini platform yang menyediakan tambahan telah merosot. Sebab di sebalik masih belum diketahui tetapi penyelesaian untuk masalah ini ada.

Pada masa ini, kaedah muat turun langsung adalah pilihan terbaik untuk menggunakan add-on SportsDevil. Ikuti langkah-langkah ini untuk memuat turun dan memasang add-on SportsDevil Kodi:

 1. Muat turun yang Zip Kodil dalam peranti anda.
 2. Pergi ke Alat tambah> Klik pada Ikon Kotak hadir di bahagian kiri atas.
 3. Pilih Pasang dari fail Zip dari menu> Navigasi sistem ke lokasi fail Zip yang dimuat turun> Pilih Kodil.zip > Tunggu fail zip dipasang.
 4. Pergi ke Pasang dari Repositori.
 5. Pilih www.KodiIsrael.co.il atau Repositori Kodil > Pergi ke Alat tambah Video> Pilih SukanDevil> (Tetingkap akan meminta, menunjukkan versi yang berbeza) Pilih Repositori Kodil> Klik Pasang> Tunggu repositori dipasang.

Di sana anda memilikinya, mudah dan sederhana!

Muat turun Bookmark SportsDevil Lite Kodi

  1. Muat turun Fail zip pada peranti anda > Pergi ke Kodi Skrin utama > Pergi ke Alat tambah > Klik pada Ikon kotak > Klik Pasang dari fail zip > Semak imbas di fail Zip yang dimuat turun> Tunggu Tambah didayakan pemberitahuan
  2. Sekarang, klik Pasang dari repositori > Buka Bookmark Lite > Buka Tambah Video.
  3. Klik pada SportsDevil Kodi > Pukul Pasang > Tunggu pemberitahuan.

Pemasangan Tongkat Api SportsDevil Kodi

Mereka yang ingin menayangkan aksi sukan langsung di Fire Stick mereka harus memasang Kodi. Inilah panduan persediaan kami untuk Memasang Kodi di Fire Stick. Setelah selesai memasang Kodi, ikuti langkah-langkah berikut untuk memasang add-on Sports Devil Kodi Fire Stick:

   1. Lari Tongkat Api Kodi > Klik Tetapan Ikon > Buka Sistem > Buka Pilihan Pembangun > Di sini, Dayakan Aplikasi dari Sumber Tidak Diketahui dan Penyahpepijatan ADB.
   2. Buka Pengurus Fail> Klik dua kali Tambah Sumber> Klik Tiada> Masukkan URL http://kdil.co/repo/ > Klik okey > Namakan sumber ini Kodil Repo> Klik okey.
   3. Sekarang menuju ke Alat tambah menu> Klik Ikon Kotak.
   4. Pergi ke Pasang dari fail Zip > Pilih Kodil Repo > Klik Kodil.zip > Tunggu sehingga pemberitahuan muncul.
   5. Sekarang klik Pasang dari Repositori.
   6. Pilih www.KodiIsrael.co.il atau Kodil Repository> Buka Alat tambah Video> Pilih SukanDevil dari senarai> Pilih Repositori Kodil dari pilihan yang ada> Klik Pasang> Tunggu repositori dipasang.

Kini anda boleh melakukan streaming dengan mudah menggunakan add-on Kodi Fire Stick dan menikmati semua acara sukan secara langsung. Tetap bijak, gunakan vpn terbaik untuk firestick semasa melakukan streaming melalui Kodi.

Pemasangan SportsDevil Kodi Fire Stick Menggunakan Bookmark Lite Repository

Lari Tongkat Api Kodi > Klik Tetapan Ikon > Buka Sistem > Buka Pilihan Pembangun > Di sini, Dayakan Aplikasi dari Sumber Tidak Diketahui dan Penyahpepijatan ADB.

Sekarang rujuk langkah-langkah yang disebutkan sebelumnya untuk memasang SportsDevil pada versi Kodi Leia dan Krypton.

Isu / Kesalahan / Perbaikan SportsDevil Kodi

Cara Mengemas kini SportsDevil di Kodi

Untuk memeriksa kemas kini yang berkaitan dengan addon yang telah anda pasang, pergi ke Skrin utama > Tambahan> Tambahan Video > Kemas kini yang ada.

Sekiranya terdapat kemas kini untuk SportsDevil, Kodi akan mengemas kini addon secara automatik atau akan menunjukkan nama addon. Pemasangan kemas kini mungkin mengambil masa beberapa minit.

Gagal Pemasangan SportsDevil Kodi

Pengguna menghadapi banyak masalah memuat turun dan memasang SportsDevil di Kodi. Ramai jika pengguna telah membincangkannya di forum dalam talian bahawa mereka mendapat ralat ‘Pemasangan Gagal’.

Sebab di belakang adalah bahawa repositori yang telah digunakan pengguna rosak atau rosak untuk penyelenggaraan. Ini bukan sesuatu yang baru masalah seperti itu timbul semasa anda menggunakan alat tambah pihak ketiga.

Penyelesaian

Penyelesaian paling mudah untuk masalah ini adalah dengan mencuba repositori yang lebih baik yang berjalan dan boleh dipercayai. Pengguna harus mencuba Repositori Kodi Israel (Kodil) untuk memuat turun SportsDevil. Repositori ini sudah siap dan berjalan dengan baik.

Permintaan Web SportsDevil Kodi Gagal

Ralat permintaan web yang gagal biasanya tidak muncul ketika Anda mengakses aliran langsung. Kadang-kadang Kodi gagal membaca skrip atau format kandungan video aliran dan menimbulkan kesalahan ini.

Penyelesaian

Penyelesaian untuk kesilapan ini sangat mudah. Anda hanya perlu mengaktifkan RTMP di Kodi. Ikuti tiga langkah berikut untuk menyelesaikan ralat ini:

Pergi ke Menu tambah.

Buka Alat tambah saya> Buka InputStream Pemain Video.

=Klik pada Input RTMP> Klik pada Aktifkan.

Masalah selesai!

Log Semak Ralat Sportsdevil Kodi

Kesalahan Check Log adalah salah satu kesalahan yang paling menjengkelkan yang harus dihadapi pengguna. Sekiranya kesalahan ini muncul hanya di Kodi; ketika Anda tidak menggunakan add-on, itu mungkin kerana penumpukan Cache. Tetapi ralat ini muncul semasa menggunakan add-on bermaksud bahawa repositori telah tamat atau sedang dikemas kini.

Penyelesaian

Anda membetulkan ralat ini dengan memeriksa terlebih dahulu sama ada repositori dikemas kini atau tidak. Sekiranya tidak dikemas kini, ini bermakna repositori yang biasa anda pasang sudah usang. Cari repositori yang dikemas kini dan pasang add-on sekali lagi dari repositori yang dikemas kini.

Cara Memperbaiki SportsDevil Kodi

SportsDevil boleh menyebabkan beberapa masalah, yang dapat mengelakkan tambahan berfungsi dengan baik. Kami telah menyenaraikan beberapa masalah yang sering berlaku bersama dengan penyelesaiannya.

Aliran Kodi Sportsdevil Tidak Terdapat

Setiap kali anda menghadapi masalah seperti itu, ini menunjukkan bahawa SportsDevil tidak mempunyai aliran langsung yang tersedia pada waktu tertentu. Perkara terbaik adalah menunggu dan ia akan dimulakan secara automatik setelah acara sukan tertentu diadakan.

Skrip Sportsdevil Kodi Gagal

Anda mungkin menghadapi ralat ini apabila addon yang anda pasang gagal melaksanakan fungsinya dengan cara yang betul. Kesalahan berlaku kerana terdapat versi Kodi atau addon yang lebih lama. Tingkatkan versi atau add-on Kodi anda jika masalahnya berlanjutan.

Muat turun SportsDevil Kodi Tersekat

Semasa memasang SportsDevil addon Kodi, mungkin timbul masalah apabila muat turun anda gagal berjalan lebih jauh dan melampaui 0%. Ini sekali lagi mungkin berlaku kerana memuat turun versi addon yang lebih lama. Pasang SportsDevil pada Kodi sekali lagi, kemungkinan masalahnya akan dapat diselesaikan.

Alternatif SportsDevil Kodi

Terdapat dunia baru di luar SportsDevil dalam tambahan streaming sukan langsung yang boleh anda nikmati. Sekiranya sebahagian besar SportsDevil tidak memenuhi selera anda, anda masih boleh menikmati banyak tambahan Kodi lain untuk streaming sukan secara langsung. Berikut adalah senarai beberapa alternatif yang bersaing secara langsung dengan SportsDevil:

   1. Hanya Sukan
   2. USTVSekarang
   3. DexterTV
   4. Saluran Pir
   5. cCloud
   6. Pemuat Senarai Main
   7. Kelab Pemain

Senarai Saluran SportsDevil Kodi Terbaik

Setelah anda memasang SportsDevil addon, anda akan menghadapi banyak pilihan TV sukan langsung di mana anda dapat menonton sukan kegemaran anda termasuk Tenis, Bola Sepak, Hoki, NFL, UFC, Golf, Cricket, dan banyak sukan lain hanya dalam satu klik.

Senarai saluran yang popular termasuk:

   1. Sukan Langit
   2. Sukan BT
   3. Rangkaian NFL
   4. Kotak Bangsa
   5. Sukan BeIN

Untuk Menambah Perkara

Pemasangan add-on SportsDevil di Kodi akan membolehkan anda menikmati menonton sukan siaran langsung, menonton sorotan, dan ulasan mengenai laporan perlawanan terkini. Anda boleh menikmati menonton perlawanan terbaru melalui peranti mudah alih anda atau ke PC anda. Seperti yang telah dibincangkan sebelumnya, beberapa aliran dalam addon ini dilarang oleh Geo dan anda perlu memasang VPN di Kodi untuk memintas sekatan ini. Anda boleh mencuba perkhidmatan Kodi VPN percuma dan menikmati streaming yang lancar.

Sekiranya ada masalah yang cukup, beri tahu kami di bahagian komen di bawah dan lihat senarai tambahan Kodi teratas kami.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map