tubi-tv-on-kodi

Tubi TV Kodi add-on adalah perkhidmatan sehenti untuk semua hiburan kerana mempunyai semua Filem dan rancangan TV terkini dan popular dari seluruh dunia. Penawaran tambahan ini menawarkan Filem dan rancangan TV dari semua genre seperti Action, Comedy, Horror, Drama, Stand-up Comedy dan banyak lagi.

Menggunakan VPN di Kodi sangat disarankan untuk memastikan privasi dalam talian anda dan memberi anda akses ke kandungan terhad geo.

Tubi TV Kodi add-on terkenal kerana menyediakan aliran berkualiti tinggi untuk setiap tajuk kandungan dan ia tidak mengecewakan penggunanya dengan mogok atau menunjukkan kesilapan dan oleh itu antara kod tambahan terbaik.

Repositori Tubi Kodi Addon

TubiTV Kodi add-on boleh didapati melalui Diamond Wizard Repository, yang menjadi tuan rumah beberapa tambahan Kodi lain yang popular seperti Cartoon Network, Vortex dan garpu baru Exodus; Tambahan Movie Theater Kodi Butter. URL repositori adalah: http://repo.rubyjewelwizard.com/INSTALL_DIAMOND_REPO/repository.Diamond-Wizard-Repo-3.3.9.zip

Cara Memasang TV Tubi di Kodi Leia dan Krypton

Tubi TV Kodi addon boleh dipasang dengan mudah pada Kodi Krypton versi 17.6 hanya dalam 2 minit, dengan mengikuti langkah-langkah berikut:

 1. Buka Kodi pada peranti anda > Klik Gear ikon (tetapan) dari baris atas lajur kiri.cara memasang tv tubi pada kodi krypton 17.6
 2. Tetingkap baru akan muncul, Klik pada Pengurus Fail pilihan.cara menambah tubi tv kodi addon pada kodi krypton 17.6
 3. Sekarang, klik dua kali pada Tambahkan sumber > Kotak dialog dengan bar alamat dan bidang nama akan muncul, Klik <Tiada> dan taipkan ini URL ‘http://repo.rubyjewelwizard.com/’ dan kemudian klik okey > Berikan nama ke URL ini sebagai ‘Berlian ’ dan Klik okey > Sekarang klik Okey dan kotak dialog akan ditutup.muat turun tubi tv kodi addon
 4. Kembali ke menu utama Kodi > Klik pada Tambahons dari lajur sebelah kiri.pasang repositori addi tubi kodi
 5. Klik pada “ikon kotak“Hadir di sudut kiri atas > Tetingkap baru dengan senarai pilihan akan muncul, Klik Pasang dari fail zip > Pilih Berlian > Klik INSTALL_DIAMOND_REPO / > Kemudian, klik pada repositori.Diamond-Wizard-Repo.zip > Tunggu pemberitahuan muncul.muat turun fail zip tubi tv
 6. Klik pada Pasang Dari Repositori > Pilih Repo Diamond Wizard > Klik pada Tambah Video > Klik pada TUBITVpasang tubi tv dari repositori berlian
 7. Pukul Pasang dan tunggu sehingga add-on diaktifkan, anda akan melihat pemberitahuan apabila pemasangan berakhir.

persediaan tubi pada firestick kodi

Cara Memasang Tubi TV Kodi pada Jarvis Versi 16 atau Lebih Tinggi

Sekiranya anda menggunakan Jarvis verison Kodi, ikuti langkah-langkah berikut untuk memasang filem Tubi TV percuma yang mengalirkan Kodi addon:

 1. Buka Kodi.
 2. Klik pada Sistem.
 3. Klik pada Fail Pengurus.
 4. Klik dua kali Tambah Sumber.
 5. Klik Tiada dan Taipkan ini URL http://repo.rubyjewelwizard.com/ > Klik Selesai > Taipkan Nama ‘Berlian ’ > Klik Selesai > Klik OK.
 6. Kembali ke Kodi Menu utama.
 7. Klik Sistem lagi > Klik pada Tambahons.
 8. Klik pada Pasang dari Zip Fail.
 9. Tatal ke bawah dan pilih ‘Berlian ’ > Klik padaDiamond-Wizard-Repo.zip.
 10. Sekarang klik pada Pasang dari Repositori.
 11. Buka Repo Diamond Wizard > Pergi ke Video Tambahons
 12. Klik pada TUBITV.
 13. Pukul Pasang > Tunggu pemberitahuan.

Cara Memasang Tubi TV Kodi pada Fire Stick

Anda juga boleh menggunakan alat tambah Tubi TV Kodi yang hebat di Peranti FireStick anda tetapi anda perlu memasang Kodi di FireStick.

Setelah memasang Kodi di FireStick, ikuti langkah-langkah ini dan pasang alat tambah Tubi.TV Kodi untuk streaming kandungan terbaik dengan peranti penstriman terbaik dengan vpn terbaik untuk firestick.

 1. Buka Kodi aplikasi pada Fire Stick
 2. Buka Pilihan Pembangun > Hidupkan Penyahpepijatan dan Aplikasi ADB dari Sumber Tidak Diketahui.

Selepas itu, ikuti prosedur pemasangan TubiTV pada Kodi Krypton versi 17.6, yang disebutkan sebelumnya dalam panduan ini. Prosedur dari titik ini di wad adalah serupa.

Muat turun Tubi TV Kodi

 1. Muat turun fail Zip Tubi TV Kodi pada peranti anda
 2. Lari Kodi > Buka Tambahons
 3. Klik pada “Ikon kotak” > Pilih Pasang dari fail zip pilihan > buka fail zip yang dimuat turun dengan melayari sistem anda > Tunggu pemberitahuan.
 4. Pilih Pasang Dari Repositori > Buka Repo Diamond Wizard > Pergi ke Tambah Video folder > Pilih
 5. Klik Pasang >Tunggu pemberitahuan.

Ini adalah prosedur muat turun langsung Tubi TV untuk Kodi Leia versi krypton versi 17.6 dan Kodi Leia versi 18. Ini sememangnya prosedur pemasangan paling mudah untuk mana-mana alat tambah pihak ketiga.

TV Tubi Turun / Tidak Bekerja / Kesalahan / Pembetulan

Tubi TV adalah tambahan yang baik dari segi prestasi dan tidak banyak kebimbangan yang dikemukakan oleh pengguna mengenai kesilapan dan masalah. Walau bagaimanapun, anda mungkin menghadapi dua kesalahan semasa menggunakan alat tambah ini dan anda harus tahu cara mengatasinya.

Periksa Ralat Log

Kesalahan Log periksa biasanya muncul apabila data cache dan backend sistem ditumpuk tinggi. Ia bukan kesalahan yang perlu ditakuti dan boleh diperbaiki dengan mudah.

Menetapkan

Sekiranya anda menghadapi ralat ini, kosongkan cache sistem dan data backend lain dari menu tetapan dan mulakan semula Kodi anda. Sekiranya ini tidak menyelesaikan masalah anda, maka cuba pasang semula add-on tersebut.

Tiada Strim

Ini adalah ralat biasa yang diperhatikan di hampir setiap streaming video Kodi addon. Kesalahan ini muncul semasa cuba mengakses tajuk kandungan dari mana-mana kategori kandungan. Kesalahan ini muncul kerana sama ada tajuk kandungan yang anda cuba akses adalah rilis baru, itulah sebabnya alirannya tidak tersedia dalam talian atau alat tambahnya gagal memisahkan pautan dari penyedia.

Menetapkan

Perbaiki ralat ini dengan mengemas kini add-on Kodi, kerana apabila anda mengemas kini add-on, perpustakaannya juga diperbarui bersama dengan penyedia. Setelah mengemas kini add-on, kosongkan cache add-on anda sehingga add-on dapat memisahkan link dengan lebih baik. Ini akan membetulkan ralat Tanpa Aliran.

Kesimpulannya

Tubi TV adalah tambahan Kodi yang bagus untuk menonton menonton kerana pelbagai kandungan yang ditawarkannya. Hanya beberapa alat tambah Kodi yang menyediakan hiburan tanpa gangguan dengan ciri-ciri hebat tersebut. Saya sendiri mencuba add-on tersebut dan saya sampai pada kesimpulan bahawa add-on ini luar biasa dari segi kelajuan dan kebolehcapaian.

Alat tambah dipasang dengan lancar dan berfungsi dengan baik, tidak ada gangguan atau ketinggalan yang dialami. Secara keseluruhan, ini adalah tambahan yang bagus untuk dimiliki di perpustakaan alat tambah Kodi anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me