Ulasan CyberGhost VPN Untuk Kodi 2020 – Penyediaan Pemasangan Lengkap untuk Android dan Windows

Memilih VPN terbaik untuk Kodi boleh menjadi sukar kerana hampir semua penyedia VPN lain mengaku sebagai yang terbaik. Saya mengesyorkan CyberGhost untuk Kodi kerana saya menganggapnya sebagai penyedia perkhidmatan yang boleh dipercayai dengan beberapa ciri penstriman khas, yang membolehkan pengguna menyahsekat kandungan terhad geo dengan tetap tidak dikenali.


Ikuti panduan ini dan lihat bagaimana anda boleh memasang CyberGhost pada peranti seperti Windows, Android dan Platform lain.

Adakah CyberGhost VPN merupakan perkhidmatan VPN yang baik untuk Kodi?

Ya! CyberGhost sebenarnya adalah VPN terbaik untuk streaming kerana mempunyai beberapa ciri hebat seperti:

 1. Menyokong hampir semua sistem operasi seperti Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick dan FireTV, Roku, RaspberryPi dll.
 2. Dasar log Tanpa Ketat
 3. Pelbagai lebih daripada 3500 pelayan di seluruh dunia
 4. Membolehkan 7 sambungan serentak
 5. Bunuh ciri suis

Ini adalah semua ciri utama VPN ini dan yang terbaik ialah anda boleh mendapatkan semuanya dengan harga AS $ 2.75 / bulan sahaja.

CyberGhost adalah penyedia VPN yang sangat terkenal dalam industri keselamatan siber kerana perkhidmatannya yang semakin meningkat. Ia tidak pernah mengalami skandal kerana menyediakan protokol penyulitan kelas tentera dan tidak menjejaskan privasi pengguna. Ini adalah penyedia perkhidmatan yang boleh dipercayai, yang disokong oleh kenyataan bahawa ia telah menerbitkan laporan ketelusannya secara dalam talian.

CyberGhost mempunyai antara muka pengguna yang luar biasa dengan semua ciri hebatnya yang ada di muka, yang membolehkan pengguna mengakses tanpa kerumitan. Menjalankannya dengan Kodi adalah pengalaman hebat kerana ia membolehkan pengguna mengakses semua add-on Kodi yang dilindungi geo seperti add-on DeathStar Kodi.

CyberGhost untuk Kodi Speed ​​Test

Untuk menguji kelajuan pelayan CyberGhost untuk Kodi, saya mengambil ujian kelajuan semasa melakukan streaming di Kodi dengan sambungan 2 Mbps. Inilah hasilnya:

CyberGhost untuk ujian Speed ​​kodi

Kelajuan pelayan CyberGhost melalui sambungan 2 Mbps sangat baik seperti yang anda lihat dalam tangkapan skrin di atas. Saya tidak mengalami sebarang kelewatan atau masalah semasa streaming dengan CyberGhost bersambung.

Ujian kebocoran IP CyberGhost untuk Kodi

Sebab terpenting seseorang memilih untuk menggunakan VPN adalah untuk menyembunyikan alamat IP-nya dan melayari web tanpa nama. Tetapi, jika tujuan tunggal itu dikompromikan oleh penyedia VPN maka tidak ada gunanya menggunakannya.

Untuk menguji sama ada CyberGhost boleh dipercayai dalam hal ini, saya mengambil ujian kebocoran IP dan tidak ada kebocoran IP atau kebocoran DNS yang dikesan. Ini membuktikan bahawa ia mempunyai protokol penyulitan yang kuat dan boleh dipercayai.

Ujian CyberGhost IPleak untuk kodi

Ujian CyberGhost IPleak untuk kodi

Pemeriksaan tambahan CyberGhost untuk Kodi Geo-terhad

Apa gunanya VPN apa pun untuk Kodi jika tidak dapat membuka blokir tambahan IPTV Kodi?

Untuk menguji sama ada CyberGhost membuka blokir add-on DeathStar Kodi, yang merupakan add-on IPTV Kodi, kerana saya tinggal di Kuwait dan add-onnya dibatasi di wilayah ini. Saya menyambung ke pelayan CyberGhost di New York, Amerika Syarikat dan alat tambah mula berfungsi serta-merta dan aliran bermula dengan sempurna dalam masa 7 hingga 8 saat.

pemasangan cyberghost untuk kodi

Rancangan TV yang saya siarkan melalui add-on DeathStar Kodi adalah Blacklist yang disiarkan di NBC, membuktikan CyberGhost VPN untuk Kodi adalah penyedia perkhidmatan yang boleh dipercayai.

Adakah CyberGhost Sesuai dengan Kodi?

CyberGhost tidak mempunyai tambahan Kodi khusus seperti PureVPN, yang merupakan kelemahan tetapi anda masih boleh menggunakan CyberGhost di latar belakang. Cukup mulakan klien CyberGhost dan sambungkan ke pelayan yang anda mahukan dan kemudian mulakan Kodi untuk streaming.

Sekiranya kita bercakap mengenai sistem operasi maka anda harus tahu bahawa ia serasi dengan Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick dan FireTV, Roku, RaspberryPi.

Cara menggunakan Kodi dengan CyberGhost di Android

Sekiranya anda pengguna Android tidak sabar-sabar untuk memasang CyberGhost pada peranti anda, ikuti langkah berikut:

 1. Pergi ke Google Play Store > Cari CyberGhost > Klik Cari.
 2. Klik pada VPN CyberGhostPantas & Perlindungan WiFi yang selamat.
 3. Klik Pasang
 4. Klik Buka.
 5. Sekarang klik Log masuk.
 6. Log masuk ke aplikasi menggunakan bukti kelayakan anda.
 7. Sambungkan ke mana-mana pelayan pilihan anda dan mulakan penstriman.

Pelajari cara Memasang Kodi pada peranti Android dan nikmati penstriman di peranti anda tanpa sekatan.

Cara menggunakan Kodi dengan CyberGhost di Windows

Untuk memasang CyberGhost VPN di tingkap, ikuti langkah berikut:

 1. Beli pelan langganan CyberGhost dan daftar ke perkhidmatan.
 2. Muat turun klien desktop windows CyberGhost.
 3. Pasang klien desktop.
 4. Lancarkan pelanggan selepas pemasangan.
 5. Log masuk ke pelanggan.
 6. Pilih pelayan yang ingin anda gunakan.
 7. Sekarang klik butang kuasa untuk mengaktifkan protokol.

Sangat mudah!

Cara menggunakan CyberGhost untuk Kodi di FireStick

Tidak syak lagi bahawa FireStick adalah peranti penstriman luar biasa yang telah mengembangkan industri penstriman dalam talian. Memasang VPN di Firestick sangat mudah, cukup:

 1. Pergi ke kedai Amazon
 2. Cari CyberGhost dan klik pada hasil pertama dan pilih FireStick sebagai peranti anda.
 3. Pasang aplikasi pada peranti anda.
 4. Sekarang log masuk ke aplikasi dan sambungkan ke pelayan yang sesuai dengan keperluan anda.
 5. Buka Kodi dan mulakan penstriman

Perkhidmatan VPN alternatif untuk Kodi

Harga dan ciri adalah aspek penting yang perlu dipertimbangkan semasa memilih VPN. Di samping itu, terdapat beberapa orang yang menganggap antara muka pengguna aplikasi agak rumit untuk difahami. Sekiranya anda adalah salah seorang pengguna ini dan mencari perkhidmatan VPN alternatif untuk Kodi daripada CyberGhost, maka anda boleh mencuba ini:

 1. PureVPN untuk Kodi
 2. ExpressVPN untuk Kodi
 3. NordVPN untuk Kodi

CyberGhost untuk Ulasan Kodi Reddit

Ulasan pengguna penting kerana memberi anda gambaran tentang realiti asas dan ini membantu anda dalam menentukan sama ada anda mahu memilihnya atau tidak. Inilah sebabnya mengapa saya membariskan beberapa ulasan di bawah:

Komen dari komen perbincangan riteflyer27 dari perbincangan "VPN CyberGhost dari Amaran Kelajuan HumbleBundle".

Pengguna ini memuji CyberGhost VPN untuk Kodi, mendakwa bahawa streaming lancar dan VPN disambungkan dengan baik.

Komen dari komen perbincangan destructor_rph dari perbincangan "Adakah Cyberghost vpn yang selamat?".

Lihat ini, pengguna tenang dan dia tahu bahawa CyberGhost tidak menyimpan sebarang log. Mereka juga telah menyebut perkara ini di ruang ketelusan mereka.

Kesimpulannya

CyberGhost telah meningkatkan kualiti perkhidmatannya pada waktunya dan memberikan persaingan sengit kepada para tiran pasaran. CyberGhost for Kodi terdengar seperti pilihan yang optimum kerana ciri-cirinya dan hakikat bahawa ia tidak menyimpan dan log, menjadikannya lebih dipercayai.

CyberGhost adalah antara VPN terbaik untuk Kodi kerana tidak ada skandal terhadapnya dan maklum balas pengguna yang positif. Ia mempunyai pelbagai pelayan dan ciri streaming hebat yang menjadikannya istimewa. Lebih daripada itu, ia sesuai dengan Kodi yang paling penting.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map