VPN Netflix Tidak Berfungsi – Penyelesaian Terbaik yang Berfungsi pada tahun 2019

VPN Netflix tidak berfungsi? Anda mesti melakukan sesuatu yang salah di sana, kawan!


Masalah ini timbul semasa anda mencuba mengakses Netflix dengan perkhidmatan VPN yang bahkan tidak mengetahui maksud sebenar privasi, penyulitan dan keselamatan.

Apabila anda mempercayai yang tidak boleh dipercayai, anda akan menggigit debu!

Ikuti panduan ini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai hubungan VPN untuk Netflix.

Mengapa saya Memerlukan VPN dengan Netflix?

Netflix mempunyai dasar untuk menawarkan perpustakaan kandungan yang berbeza di setiap wilayah kerana masalah peraturan dan pengedaran kandungan. Walau bagaimanapun, pengguna lebih suka mengakses perpustakaan kandungan terbaik iaitu perpustakaan Netflix AS serta perpustakaan AS Kanada dan Australia tetapi mereka tidak dapat melakukannya kerana sekatan geo yang dilaksanakan.

Untuk melewati sekatan ini, pengguna dipaksa untuk menggunakan VPN dan memenuhi kebutuhan menonton mereka melalui layanan VPN.

VPN Netflix Tidak Berfungsi – Tetapi Mengapa?

Pada mulanya, mengakses perpustakaan terhad geografi Netflix kerana ada yang boleh melewati sekatan melalui laman web proksi dan perkhidmatan VPN. Ini menjadi trend yang banyak diikuti dan hampir semua orang melakukannya di seluruh dunia. Namun, amalan pengguna ini menyebabkan kerosakan besar terhadap pendapatan Netflix dan pengedar kandungan dan oleh sebab itu, Netflix terpaksa menyekat penggunaan perkhidmatan VPN dan laman web Proksi.

Netflix mula memadankan alamat pelayan DNS dengan alamat IP pengguna dan di mana sahaja mereka mendapati percanggahan antara keduanya, Netflix menganggapnya sebagai pelayan VPN dan melarang aksesnya. Alamat pelayan disenaraikan hitam dan pelayan itu tidak lagi dapat digunakan oleh sesiapa pun untuk mengakses Netflix.

Banyak penyedia perkhidmatan VPN mengaku menyediakan akses ke perpustakaan Netflix tetapi semua tuntutan ini akan diselesaikan setelah penyekat VPN Netflix menyekatnya. Sekiranya anda berpendapat bahawa perkhidmatan VPN anda tidak melewati sekatan Netflix, itu bermaksud bahawa pelayan yang anda gunakan sudah dikesan oleh Netflix dan dilarang.

Cara Memintas Netflix VPN Melarang dan Memperbaiki Netflix VPN Tidak Berfungsi?

Satu cadangan yang jujur ​​dalam hal ini adalah menggunakan perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai yang menawarkan enkripsi dan privasi talian. Setelah itu, pastikan penyedia yang anda pilih mempunyai pelayan yang dikemas kini; jika tidak, kemungkinan memasuki perpustakaan Netflix adalah 50/50.

Beberapa penyedia VPN teratas seperti ExpressVPN, PureVPN dan NordVPN dan lain-lain memberikan pelindung IP berkualiti tinggi, memastikan bahawa anda tidak terperangkap dengan sistem apa pun. Penyedia VPN ini mempunyai sebilangan besar pelayan berkelajuan tinggi untuk dipilih dan bahagian terbaiknya ialah penyedia ini terus menambahkan lebih banyak pelayan dari semasa ke semasa.

Untuk memintas VPN Netflix, sambungkan ke pelayan VPN sebelum mengakses laman web Netflix dan pastikan bahawa alamat IP dan pelayan DNS anda mempunyai alamat yang sama. Setelah anda memastikannya, akses laman web Netflix dan log masuk ke akaun anda. Anda akan melihat semua tajuk kandungan pelayan wilayah tertentu yang anda gunakan. Cth. jika anda telah menyambung ke pelayan VPN AS, anda akan dapat mengakses perpustakaan Netflix AS.

Sekiranya anda telah menguji alamat DNS pelayan VPN dan alamat IP baru anda dan keduanya sama tetapi anda tidak dapat mengakses perpustakaan wilayah, maka anda perlu mengatur semula sambungan anda. Pastikan VPN anda tidak mengalami kebocoran DNS, kadang-kadang ternyata menjadi masalah.

Perkara lain untuk memperbaiki sambungan VPN anda untuk menggunakan Netflix adalah dengan cuba menyambung ke pelayan lain. Kadang kala pelayan menjadi tidak responsif, menyebabkan masalah bagi pengguna dalam melewati sekatan Netflix.

VPN Ekspres Tidak berfungsi dengan Netflix

Pengguna sangat mempercayai dan memilih ExpressVPN untuk memintas perpustakaan Netflix kerana mempunyai pelbagai pelayan yang sangat cekap dalam melewati sekatan. Walau bagaimanapun, pengguna telah melaporkan beberapa masalah baru-baru ini mengenai ExpressVPN yang tidak berfungsi dengan Netflix.

Sebab-sebab yang menyebabkannya boleh menjadi salah satu perkara berikut:

 1. Konflik alamat IP
 2. Pelayan DNS mengatasi masalah pembilasan
 3. Konfigurasi pelayan proksi
 4. Pelayan yang ketinggalan / tidak responsif

Ini bukan perkara biasa dengan ExpressVPN tetapi kesalahan ini dapat diperbaiki dengan mudah. Ketahui lebih lanjut dengan melihat panduan Netflix ExpressVPN kami. Ia mempunyai semua perincian mengenai penggunaan Netflix dengan ExpressVPN serta semua pembetulan ralat.

Banyak pengguna terus mengatakan bahawa penyedia VPN mengenakan bayaran terlalu banyak tetapi cara saya melihatnya, privasi dan keselamatan yang mereka berikan sangat berbaloi.

Alternatif untuk VPN: Proksi Netflix Tidak Akan Berfungsi

Ramai pengguna percaya bahawa VPN terlalu mahal dan itulah sebabnya mereka memilih laman web Netflix proksi memikirkan bahawa proksi ini akan menjadi alternatif yang baik untuk VPN tetapi pada hakikatnya, mereka jauh dari menjadi alternatif.

Pengguna yang cuba mengakses Netflix melalui proksi dapat melihat mesej ini:

Netflix vpn tidak berfungsi

Kesalahan ini tidak muncul semasa anda mengunjungi laman web dengan proksi tetapi ia akan ditunjukkan semasa anda cuba membuka tajuk kandungan.

Itulah sebabnya saya selalu menggunakan pengguna untuk tidak menggunakan laman web proksi kerana mereka sama sekali tidak boleh dipercayai.

Beberapa pengguna juga berpendapat mengenai penggunaan VPN percuma dan berpendapat bahawa mereka mungkin berfungsi lebih baik daripada laman web proksi tetapi sebenarnya mereka juga rentan untuk dikesan oleh penyekat VPN Netflix.

Perkhidmatan VPN percuma tidak boleh dipercayai sama sekali kerana penyembunyian dan penyulitan IP mereka yang tidak berkesan dan juga kerana pelayan berkualiti rendah mereka. Ini adalah sebab utama saya tidak mengesyorkan VPN Percuma sama ada kepada pengguna yang cuba mengakses Netflix atau laman web yang dilarang geo.

Akses Internet Peribadi Netflix Tidak Berfungsi

Akses Internet Peribadi mungkin merupakan penyedia VPN yang popular tetapi sayangnya, ia tidak lagi melewati sekatan geo Netflix untuk menyediakan akses ke perpustakaan Netflix. PIA biasa memintas sekatan geografi Netflix pada hari-hari sebelumnya tetapi sejak Netflix menyedari alamat pelayan PIA, seluruh dunia merosakkannya.

PIA memberikan akses ke Netflix melalui pelayan Silicon Valley tetapi semua penyekat itu kini disenaraikan hitam dan tidak dapat digunakan lagi. Ini telah menyebabkan kerosakan besar pada reputasi Akses Internet Peribadi.

Namun, jika anda masih menemui mana-mana laman web yang memberitahu anda bahawa anda boleh menggunakan PIA untuk Netflix, pastikan anda segera menutupnya. Walaupun begitu, anda boleh memilih NordVPN untuk menggunakan Netflix.

Sambungan PureVPN untuk Mengabaikan Larangan VPN Netflix

PureVPN adalah satu lagi penyedia VPN yang popular dan boleh dipercayai yang telah dipuji kerana perkhidmatannya di seluruh dunia. PureVPN mempunyai beberapa ciri luar biasa dan pelayan berkelajuan tinggi di seluruh dunia.

larangan vpn netflix

PureVPN adalah pilihan utama untuk membebaskan Netflix kerana ia mempunyai pelanjutan penyemak imbas Chrome sendiri, yang membolehkan pengguna memintas sekatan geografi dan mengakses perpustakaan Netflix. Ini adalah ciri unik PureVPN, yang tidak dapat dilihat dalam perkhidmatan VPN lain.

Mengabaikan larangan VPN Netflix dengan PureVPN sangat mudah dan dapat dilakukan dalam masa yang singkat. Muat turun klien PureVPN dan log masuk ke akaun PureVPN anda. Pasang sambungan kromnya dan akses Netflix. Saya memberi jaminan bahawa anda tidak akan menghadapi masalah semasa mengakses Netflix dengan PureVPN.

Namun, terdapat gambaran dalam senario ini bahawa tanpa sambungan krom PureVPN, anda tidak dapat melewati larangan VPN Netflix.

VPN Netflix Percuma

Satu perkara yang diketahui oleh setiap netizen adalah bahawa setiap perkara baik mempunyai harga yang harus dibayar dan perkara terbaik dalam talian tidak pernah percuma. Begitu juga dengan perkhidmatan VPN, yang terbaik memerlukan bayaran langganan sementara yang percuma tidak boleh dipercayai.

Ketika kita berbicara mengenai penggunaan Netflix dengan VPN percuma, kebimbangan pertama yang timbul adalah sama ada VPN percuma dapat melewati sekatan geo atau tidak. Namun, saya dapat menemui tiga perkhidmatan VPN percuma yang dapat digunakan dengan Netflix:

 1. Proksi DNS Pintar
 2. HomebrewVPN
 3. UltraSurf

VPN ini telah dicuba dan diuji dengan Netflix dan didapati berfungsi dengan baik. Walau bagaimanapun, kebolehpercayaan perkhidmatan VPN percuma ini tidak terjamin. Keselamatan dan privasi penyedia VPN percuma selalu dipersoalkan kerana banyak perkhidmatan ini terlibat dalam pembalakan data dan kebocoran maklumat. Perkhidmatan VPN percuma selalu berisiko untuk digunakan dan saya tidak pernah mengesyorkan perkhidmatan ini kepada sesiapa tetapi jika anda tidak bersedia membayar privasi anda dan ingin menggunakan VPN percuma dan melakukan perjalanan yang berisiko, maka jadilah tetamu saya.

Kesimpulannya

Larangan Netflix VPN telah menjadi penderitaan sebenar bagi para pemerhati kerana mengakses perpustakaan Netflix yang dilarang secara geografi menjadi sukar bagi semua orang. Kekurangan dari kandungan terbaik adalah perkara terakhir yang ingin dihadapi oleh setiap pemerhati netflix kodi binge dan itulah sebabnya memilih penyedia VPN yang boleh dipercayai.

Ramai pemula tidak memahami hakikat ini dan menjadi mangsa perkhidmatan VPN percuma yang mengaku melewati sekatan Netflix tetapi sebaik sahaja sambungan mereka terputus, mereka mula mengadu bahawa Netflix tidak berfungsi dengan VPN di banyak platform sosial.

Lebih baik selamat daripada menyesal adalah apa yang mereka katakan, jadi gunakan perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai dan dipercayai dengan Netflix untuk menyelamatkan diri dari kerumitan dengan melewati sekatan Netflix.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map