VPN Terbaik Untuk Torrenting / Torrents dan Perkongsian Fail P2P

Torrents adalah syurga bagi semua orang yang mencari Filem, rancangan TV, Muzik, Perisian dan banyak lagi perkara terkini. Terdapat banyak laman web torrent yang tersedia dalam talian yang menyediakan kandungan berkualiti tinggi kepada pengguna. Laman web torrent ini menyediakan kandungan dengan meraih pautan dari laman web penyedia dan penyedia lain, tanpa persetujuan mereka. Walaupun menjadi pilihan terbaik untuk menonton semua filem dan rancangan TV terkini, torrenting dikenakan cetak rompak. oleh itu memerlukan perkhidmatan VPN terbaik untuk torrent. Dengan adanya VPN, aktiviti anda menjadi disulitkan dan tidak dikenali oleh ISP.


Pergerakan menentang cetak rompak dalam talian dan perlindungan data mulai bertambah kuat dari hari ke hari dan pihak berkuasa sedang memburu semua pemain dalam permainan kotor ini. Dan mengapa anda mahu kehilangan privasi, apabila anda dapat potongan dan kupon VPN untuk menjimatkan wang tambahan.

Mengapa Saya Memerlukan VPN Terbaik untuk Torrenting?

Melindungi penyemakan imbas dan lalu lintas anda dari mata ISP anda adalah mustahak jika anda menggunakan torrents, laman streaming dalam talian atau mengakses akaun bank atau transaksi dalam talian anda. Kebebasan dalam talian berharga dan satu perkara yang tidak difahami oleh kebanyakan orang yang menggunakan internet adalah bahawa mempunyai keselamatan maya adalah perkara penting untuk dimiliki.

Torrenting memang menyeronokkan sehingga anda memerhatikan pihak berkuasa atau menjadi mangsa pelanggaran privasi. Laman web torrent memperoleh banyak lalu lintas setiap hari dan banyak penggodam dan pihak berkuasa selalu mencari pengguna yang rentan.

Pihak berkuasa telah mula menyewa agensi perlindungan hak cipta bahagian ketiga dan penyokong cetak rompak dalam talian untuk memantau, mengenal pasti dan mendakwa pengguna yang terlibat dalam permainan torrenting secara haram.

Agensi-agensi ini tidak secara langsung menyeret anda ke mahkamah jika anda ditangkap tetapi mereka lebih suka memberi amaran kepada anda terlebih dahulu bahawa mereka mungkin akan menuntut anda kerana menyalahi undang-undang dengan denda yang besar. Sekiranya pengguna terus terlibat dalam pengaliran air, maka mahkamah adalah tempat pengguna menuju.

Lebih Selamat daripada Maaf!

Memiliki VPN untuk torrenting bukan sekadar pilihan tetapi keperluan!

Untuk mengelakkan ISP dan pihak berkuasa anda merayap, memantau lalu lintas dan melayari anda, anda perlu mempunyai VPN Kodi yang boleh dipercayai!

VPN mengenkripsi lalu lintas web anda, tidak membenarkan ISP memantau aktiviti dalam talian atau aktiviti penyemakan imbas anda. Kedua, menyembunyikan alamat IP anda dengan menukarnya ke alamat terputus yang anda sambungkan. Ini menjadikan ISP tidak mengerti dan mereka tidak dapat mengetahui apa yang anda lakukan dalam talian.

Manfaat hebat lain dari VPN ialah menyediakan akses ke semua laman web atau laman web yang dilarang geo yang disekat oleh ISP anda. Ini bermaksud, jika anda ingin mengakses torrents yang tersekat di wilayah anda atau oleh ISP anda, menggunakan VPN adalah alat terbaik dan selamat.

Oleh itu, VPN memberikan anda privasi dalam talian dan kebebasan maya yang lengkap.

Soalan Lazim untuk VPN Terbaik untuk Torrents

Ramai pengguna tidak memahami bagaimana VPN berfungsi dan itulah sebabnya mereka selalu meragukan dan keliru. Berikut adalah beberapa soalan yang paling biasa diajukan oleh pengguna torrenting:

Adakah torrenting selamat dengan VPN?

Ya! Torrenting selamat dengan VPN kerana melindungi anda dengan menyediakan enkripsi lalu lintas dan menyembunyikan alamat IP anda untuk memastikan anda dilindungi dari mata ISP anda.

Adakah VPN akan menyembunyikan Torrenting dari ISP?

Tepat! Menghidupkan VPN tidak akan membiarkan ISP anda mengetahui apa yang anda lakukan dalam talian. Ini memberi anda kebebasan untuk mengakses apa sahaja dari mana sahaja tanpa membenarkan sesiapa sahaja mengintip anda.

Bolehkah ISP memberitahu jika anda sedang mengalir?

Ya, jika anda tidak menggunakan VPN, ISP anda dapat memantau aktiviti dan lalu lintas dalam talian anda dengan mudah. Apabila anda mengakses sebarang torrent, ISP anda akan menjadi yang pertama mengetahui perkara itu. Oleh itu, gunakan VPN untuk melindungi privasi dalam talian anda.

Pengguna terus bertanya bahawa anda boleh terperangkap atau tidak dan saya selalu mengatakan bahawa tanpa VPN, anda selalu terdedah.

Ciri-ciri yang perlu diperhatikan dalam VPN Terbaik untuk Torrenting

Setelah anda memutuskan bahawa anda akan menggunakan VPN semasa melakukan torrent, perkara pertama yang harus anda lakukan ialah memutuskan VPN mana yang akan digunakan. Anda akan menemui banyak VPN dalam talian dan ini mungkin membuat anda keliru.

Apa yang perlu anda cari dalam VPN terbaik untuk torrent?

Berikut adalah beberapa perkara yang harus anda cari dalam VPN, ketika memilih VPN terbaik untuk torrent:

ciri-ciriPenerangan
KepantasanSemasa menggunakan VPN untuk memuat turun torrent atau streaming dalam talian, kelajuan adalah salah satu ciri paling penting kerana sebilangan VPN menghalang kelajuan melayari, memuat turun dan memuat naik internet. Ini membina pengalaman yang tidak begitu menyenangkan bagi pengguna dan tidak mendorongnya untuk menggunakan VPN lagi.
Pelbagai dan jumlah pelayan yang tinggiMempunyai pelbagai pelayan dan sebilangan besar pelayan di seluruh dunia adalah salah satu perkara terbaik yang dapat ditawarkan oleh VPN. Sebabnya, anda boleh mengakses laman web mana-mana yang dilarang geo dari wilayah anda atau mencuba pelayan berkelajuan pantas dari negara lain.
Penyulitan Berkualiti TinggiPenyulitan adalah ciri utama yang perlu dicari ketika memilih VPN terbaik untuk torrenting. VPN yang menawarkan Penyulitan AES-256 adalah pilihan utama kerana tahap penyulitan itulah yang anda perlukan. Penyulitan adalah yang melindungi lalu lintas anda dari ISP dan pihak berkuasa anda.
Perlindungan P2PPerkongsian fail P2P adalah perkara yang berisiko dan itulah sebabnya banyak anti-virus dan beberapa VPN tidak menggalakkan pengguna untuk mencubanya. Walau bagaimanapun, VPN yang boleh dipercayai dan baik memberikan perlindungan perkongsian p2P, yang membolehkan pengguna menikmati perkongsian filem, rancangan TV, muzik, perisian dan banyak lagi.
Sokongan LangsungBanyak pengguna menghadapi masalah semasa menuntut VPN dan masalahnya boleh terdiri daripada pelbagai jenis. Untuk menyelesaikan masalah ini, pengguna harus selalu memilih perkhidmatan VPN yang menawarkan sokongan pelanggan langsung 24/7.
Tiada Kebocoran DNSKebocoran DNS selalu menjadi masalah serius bagi pengguna yang terhubung ke pelayan VPN kerana kebocoran DNS membahayakan nama mereka. Banyak VPN mendakwa tidak ada kebocoran DNS tetapi tidak semua tuntutannya benar. Oleh itu, pilih VPN yang mana pengguna mempunyai ulasan yang baik atau uji kebocoran DNS dan IP mereka sendiri.
Keserasian Pelbagai PlatformVPN yang serasi dengan banyak platform seperti Windows, iOS, Android, FireOS dan lain-lain dan peranti seperti telefon bimbit, TV, Router adalah yang terbaik untuk dipilih, kerana boleh digunakan dengan banyak peranti.
Tiada Dasar LogBanyak perkhidmatan VPN telah disorot, yang menyimpan log lalu lintas pengguna dan mereka bahkan menjual log tersebut kepada pihak berkuasa. Inilah sebabnya mengapa banyak orang mempunyai masalah kepercayaan dengan perkhidmatan VPN. VPN terbaik untuk torrenting tidak akan menyimpan log, memastikan privasi dan keselamatan anda.

Ciri yang Tidak Akan Pernah Hilang dalam VPN Terbaik untuk torrent

Ciri terpenting yang diperlukan oleh setiap pengguna dari sebarang perkhidmatan VPN adalah alamat IP. ISP dapat mengesan pengguna dengan alamat IP dan memantau penyemakan imbas mereka dengan mudah. Bukan hanya ISP anda tetapi juga banyak agensi pihak ketiga yang lain menyimpan rekod penjejakan anda dengan mengenal pasti Alamat IP anda.

Alamat IP anda adalah identiti dalam talian anda dan jika tidak tersembunyi, siapa pun dapat mengesan lokasi anda dan mengintip anda.

Itulah sebabnya disarankan untuk streamer dan pengguna torrent dalam talian menggunakan VPN untuk menyembunyikan alamat IP mereka.

VPN yang bocor IP dapat menjadikan kebebasan dalam talian dan anonim anda menjadi masalah serius kerana pihak berkuasa dan penggodam anti-cetak rompak berada di seluruh dunia. Dengan satu cara atau yang lain, anda akan mudah menghadapi masalah.

Petua Pro: Baca panduan terperinci vpn kami untuk firestick.

Bandingkan Dasar Torrents VPN

Baiklah, jadi sekarang anda sudah mempertimbangkan ujian kelajuan, Penyulitan dan semua ciri di atas, dan itu adalah perkara yang baik!

Tetapi ia tidak dipotong dan kering!

Anda mungkin melanggan mana-mana VPN untuk torrenting tetapi anda perlu mengetahui satu perkara sebelum itu, tidak setiap VPN membenarkan torrenting.

Terkejut mendengarnya?

Ya, banyak VPN memberikan perlindungan dan privasi mewah tetapi tidak membenarkan penyaluran melalui pelayan mereka. VPN ini boleh menjadi yang terbaik untuk streaming dan urus niaga dalam talian tetapi tidak untuk torrent.

Berikut adalah senarai VPN yang membenarkan / tidak membenarkan torrenting.

PenyediaDibolehkan / Tidak DibolehkanDasar Pembalakan
VPN yang Membolehkan Torrenting
PureVPNDibenarkanTanpa Pembalakan
ExpressVPNDibenarkanTanpa Pembalakan
NordVPNDibenarkanTanpa Pembalakan
IPVanishDibenarkanTanpa Pembalakan
ProtonVPNDibenarkanTanpa Pembalakan
VPN yang Tidak Membolehkan Torrenting
ZenmateTidak dibenarkanTanpa Pembalakan
SentuhVPNTidak dibenarkanBeberapa Pembalakan
PeribadiVPNTidak dibenarkanTanpa Pembalakan
VPN Privasi Norton Wi-FiTidak dibenarkanBeberapa Pembalakan
VPN HolaTidak dibenarkanPembalakan Penuh

Ujian masa nyata VPN Terbaik untuk Torrenting

Setiap penyedia VPN mengaku sebagai VPN terbaik dan mendakwa bahawa mereka tidak membocorkan IP, DNS atau WebRTC. Walau bagaimanapun, anda tidak boleh mempercayai penyedia VPN apa pun secara membabi buta tanpa mengujinya kerana kadangkala tuntutan boleh salah.

Saya tidak mempercayai mana-mana penyedia VPN dan itulah sebabnya saya menjalankan ujian kebocoran IP untuk memastikan bahawa VPN yang saya cadangkan berbaloi.

Saya memuat turun aplikasi desktop dari 3 VPN teratas untuk torrents dan melanggan rancangan bulanan mereka. Setelah memasang aplikasi dan masuk ke akaun masing-masing, saya menyambung ke pelayan dari pelbagai kawasan melalui setiap VPN satu persatu dan mula menyemak imbas.

Semasa saya melayari, saya pergi ke https://ipleak.net/ dan menguji kebocoran IP. Inilah hasilnya:

Disyorkan # 1 NordVPN Untuk Torrenting

NordVPN sentiasa mengekalkan imej positif di kalangan pengguna kerana ketekalannya dalam memberikan perkhidmatan berkualiti tinggi. Memilih VPN adalah masalah kebolehpercayaan dan kepercayaan dan NordVPN mempunyai standard yang boleh dipercayai, pada hari tertentu.

Untuk menguji NordVPN, saya menyambung ke pelayan AS.

vpn terbaik untuk torrenting

Hasilnya sangat bagus, kerana NordVPN tidak mempunyai kebocoran IP, yang meletakkan tempatnya di antara VPN teratas untuk torrent. Sekiranya IP asal akan bocor, alamat DNS yang sebenarnya akan muncul daripada yang dipaparkan “IP USA”. 

NordVPN mempunyai pelbagai 5000+ pelayan, yang membolehkan pengguna menikmati torrent dari mana-mana kawasan yang mereka mahukan. Pelayan NordVPN mempunyai kelajuan yang hebat dan kesambungannya hebat.

nordvpn torrent cta

Disyorkan # 2 ExpressVPN untuk Torrenting

ExpressVPN sangat dihargai di seluruh dunia kerana hubungannya yang pantas dan perlindungan yang luar biasa.

ExpressVPN selalu benar dengan tuntutannya untuk menyediakan penyulitan yang kuat dan tanpa nama yang murni. Salah satu daripada banyak sebab untuk memilih ExpressVPN adalah antara muka yang mudah digunakan. Selain daripada ini, ExpressVPN mempunyai lebih daripada 2000 pelayan berkelajuan tinggi dan selamat di 94 negara.

Untuk menguji tuntutan ini, saya membuat sambungan ke pelayan Kanada dan memeriksa sama ada terdapat kebocoran IP atau kebocoran DNS.

expressvpn untuk torrenting

Hasilnya sangat diharapkan, kerana ExpressVPN tidak membocorkan IP atau DNS semasa mengalir.

Satu perkara yang dikeluhkan oleh beberapa pengguna baru adalah harga ExpressVPN, yang lebih tinggi daripada pesaing lain. Namun, apa yang tidak difahami oleh orang-orang ini adalah bahawa kualiti perkhidmatan ExpressVPN sangat dibenarkan pada kadar ini.

expressvpn cta

Disyorkan # 3 CyberGhost VPN untuk Perkongsian Fail Torrenting dan P2P

CyberGhost tidak begitu popular seperti penyedia VPN yang disebutkan di atas tetapi itu tidak bermakna bahawa perkhidmatannya tidak setanding. CyberGhost mempunyai beberapa ciri paling menakjubkan yang tidak dapat anda lihat di penyedia VPN lain. Terutama jika anda mencari VPN terbaik untuk torrenting, maka CyberGhost mungkin merupakan pilihan terbaik untuk anda.

Itu semua baik sampai di sini tetapi untuk memastikan sama ada selamat atau tidak, saya menguji kebocoran IP dan DNSnya dan hasilnya seperti ini:

cyberghost untuk torrenting

Hasilnya cukup memuaskan kerana tidak ada kebocoran IP atau DNS. Oleh itu, terbukti bahawa CyberGhost adalah salah satu VPN terbaik untuk Torrenting.

Ia mempunyai fitur torrenting khusus untuk semua geeks yang memilih torrenting yang selamat. Fungsi ini menyediakan enkripsi trafik kelas atas yang membolehkan pengguna memuat turun torrent tanpa nama.

correntghost torrent cta

Disyorkan # 4 IPVanish VPN untuk Perkongsian Fail Torrenting dan P2P

IPVanish memasuki persaingan dengan penuh semangat memberikan persaingan yang baik kepada para tiran industri yang sudah mapan. IPVanish telah menjadi popular dari masa ke masa kerana penyediaan perkhidmatannya yang hebat.

Untuk menguji kebocoran IP IPVanish, saya menyambung ke pelayan IPVanish wilayah Jerman dan mengujinya. Inilah hasilnya:

IPVanish VPN untuk Torrenting

IPVanish mempunyai 1100 pelayan di seluruh dunia yang memberikan keselamatan tanpa kompromi dan kelajuan lebar jalur yang hebat. IPVanish Kodi menawarkan 10 sambungan serentak, yang sebenarnya lebih banyak daripada pesaing lain. Di samping itu, ia mempunyai dasar Tanpa Log yang ketat, menjadikannya penyedia VPN yang boleh dipercayai.

VPN percuma untuk Torrenting

Mencari VPN percuma daripada melanggan yang berbayar?

Nah, ada banyak tangan VPN dan pelayan proksi percuma yang tersedia dalam talian yang tidak memerlukan langganan dan pendaftaran. Berikut adalah 3 VPN percuma terbaik untuk torrent.

VPN Percuma Teratas Untuk Torrents

# 1 Sembunyikan.me

# 2 Perisai Hotspot

# 3 Ciuman Keselamatan

Ini adalah VPN percuma yang paling disukai, yang digunakan oleh banyak pengguna torrent untuk perlindungan dalam talian.

Tetapi adakah mereka benar-benar boleh dipercayai?

Adakah pemikiran ini pernah terlintas di fikiran anda?

Perkhidmatan VPN percuma yang mendakwa menyediakan begitu banyak ciri, terdengar terlalu bagus untuk menjadi kenyataan!

Maksud saya, sangat jelas bahawa privasi dan keselamatan dalam talian bukanlah perkara perkhidmatan sosial yang akan diberikan oleh seseorang kepada dunia tanpa mengambil apa-apa.

Satu perkara penting yang perlu diketahui tentang semua VPN percuma adalah bahawa tidak ada yang menyediakan keselamatan yang kompetitif dengan VPN yang disebutkan di atas. Ciri-ciri yang dimiliki oleh VPN ini tidak sesuai dan hanya tuntutan yang tidak sepenuhnya benar. VPN P2P percuma yang memberikan keselamatan yang tinggi hanyalah mitos!

Privasi dan perlindungan dalam talian adalah masalah serius yang tidak boleh dan tidak boleh dikompromikan. VPN ini mempunyai kebocoran DNS dan IP dan mereka menyimpan log, yang merupakan sesuatu yang tidak disambut baik oleh pengguna VPN mana pun.

Saya tidak mencadangkan VPN percuma kerana protokolnya yang lemah dan standard yang tidak kompetitif. Namun, jika anda ingin mencuba VPN percuma dan menghadapi masalah privasi, jadilah tetamu saya!

VPN terbaik untuk Torrenting Reddit

Reddit adalah tempat yang menyeronokkan untuk mencari penyelesaian mengenai apa sahaja tetapi banyak kali anda akan menemui beberapa pertanyaan yang perlu ditangani seperti ini:

Komen dari perbincangan Ulasan CryptoMeIni dari perbincangan "Apa VPN terbaik untuk torrent?".

Lelaki ini tidak tahu sejauh mana tahap ciri VPN. Jawapan untuk pertanyaan ini adalah bahawa ya, VPN dapat disambungkan ke beberapa peranti dan mereka juga mempunyai banyak ciri log masuk.

Mencadangkan vpn untuk torrenting? dari cetak rompak

Pengguna ini menyiarkan di Reddit bahawa dia menerima mesej dari ISPnya dan sekarang dia merancang untuk menggunakan VPN.

Selamat datang saudara, tidak pernah terlambat! Langgan VPN terbaik untuk torrent dan biarkan kapal torrenting anda berlayar.

Kesimpulannya

Torrents pasti gila, dengan cara yang baik!

Tetapi torrent tanpa VPN adalah gila, secara harfiah!

Anda harus selalu sangat prihatin terhadap setiap pergerakan yang anda buat melalui internet dan anda harus selalu menutup setiap celah ketika menggunakan kodi addons. Anda perlu melindungi data dan lalu lintas anda dengan mempunyai enkripsi dan privasi terbaik.

Panduan ini adalah untuk memberi pencerahan kepada anda mengenai masalah dan penyelesaiannya mengenai torrenting. Pastikan anda mempertimbangkan aspek-aspek ini pada masa berikutnya anda berfikir tentang memuat turun torrent.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map