8. sezona najbolj priljubljene televizijske oddaje na svetu; Igra prestolov je tik za vogalom in hype je višji kot kdajkoli prej. Oboževalci postajajo nestrpni, saj je to zadnja sezona te neverjetne televizijske oddaje in usoda Westerosa in sedmih kraljestev se bo odvila v njem.

Če ste ljubitelj Game of Thrones in se sprašujete, kako gledati Game of Thrones na Kodi, potem ste prispeli na pravo mesto. V tem priročniku smo zajeli vse, kar potrebujete, da se med poskusom pretakanja te neverjetne oddaje ne boste soočali s težavami.

Zadnja sezona Game of trones bo na HBO predvajana 14. aprila, v tej sezoni pa bo na sporedu le šest epizod. Prepričajte se, da ste pripravljeni za pretakanje Game of Thrones Season 8 v spletu, saj si ne morete privoščiti, da bi zamudili akcijo in dramo v tej sezoni.

Contents

Game of Thrones Season 8 Uradni napovednik HBO

Vir: Game of Thrones Official

Kako gledati Game of Thrones sezona 8 na Kodi Leia 18

 1. Odprto Kodi > Kliknite na Ikona zobnika iti Nastavitve > Kliknite na Upravitelj datotek.
 2. Dvakrat kliknite na Dodaj vir > Odpre se pogovorno okno > Kliknite in vnesite to URL: http://legionworldtv.com/zips/ > Kliknite V redu > Vira navedite kot MrFreeworld > Kliknite v redu > Kliknite v redu zaprete pogovorno okno.
 3. Pojdi nazaj k Glavni meni > Kliknite na Dodatki iz levi meni > Kliknite na Ikona polja z zgornjega levega kota.
 4. Kliknite na Namestitev iz datoteke Zip > Pomaknite se navzdol po seznamu in izberite MrFreeworld > Izberite mrfreeworld.zip > Počakajte na obvestilo.
 5. Kliknite na Namestitev iz skladišča > Odprto MR BREZPLAČNO > Pojdi do Video dodatki > Pomaknite se navzdol po seznamu in kliknite na Placenta > Hit Namestite > Počakajte na obvestilo.

Ko se prikaže obvestilo, se lahko vrnete v glavni meni in odprete ta dodatek iz razdelka o video dodatkih.

kako gledati igro prestolov na kodi brezplačno

9 Igra prestolov

Kako gledati GoT 8 na različici Kodi Krypton 17.6

 1. Odprto Kodi > Kliknite na Nastavitve (Ikona gonila) iz levega stolpca.
 2. Odprto mapa Manager > Dvokliknite na Dodaj vir možnost > Kliknite, kjer piše <Noben> in vnesite ta URL „Http://www.lvtvv.com/repo/“ > Kliknite
 3. Poimenite medijski vir kot „Kodil Repo ‘ > Kliknite v redu > Kliknite v redu znova zaprete pogovorno okno.
 4. Vrnite se v glavni meni > Kliknite na Dodajons zavihek > Kliknite na Škatla
 5. Kliknite na Namestitev iz datoteke Zip možnost > Kliknite na Kodil Repo s seznama > Izberite kodil-1.3.zip > Počakajte na obvestilo.
 6. Zdaj kliknite na Namestitev iz skladišča > Kliknite na Regija za skladišče Kodil > Pojdi do Video dodatki mapo > Pomaknite se navzdol po seznamu in izberite Vdor > Kliknite Namestite > Počakajte na obvestilo.

Kako gledati Game of Thrones na Kodi Jarvis različice 16 ali spodaj

 1. Odprite Kodi > Pojdite na Sistemi > Kliknite na File Manager > Dvokliknite Dodaj vir.
 2. Vnesite URL http://jesusboxrepo.xyz/repo/ kjer piše “Brez” > Zdaj vnesite ime medijskega vira “Jukebox” > Nato kliknite V redu.
 3. Zdaj se vrnite na glavni meni Kodi > Kliknite Sistemi > Nato Nastavitve > Dodatki > Namestitev iz zip datoteke.
 4. Kliknite na Jesusbox >  Zdaj poiščite in kliknite repository.jesusboxtv.zip > Počakajte, da se skladišče namesti.
 5. Namestitev iz skladišča > Kliknite na skladišče JesusBox > Video dodatki > Genesis Reborn > Namestite dodatek.
 6. Zdaj obiščite Kodi glavni meni > Dodatki > Genesis Reborn an Uživajte!

Najboljši dodatki Kodi Game of Thrones

Če želite gledati Game of Thrones sezono 8 na Kodiju, obstajajo različni dodatki kodi, razen Genesis Reborn. Tukaj je seznam najboljših Game of Thrones Kodi dodajanje in pretakanje epizod 8. sezone, vključno z epizodami iz prejšnjih sezon:

Najboljša Kodi igra prestolov Addons

 1. Izhod
 2. Gurzil
 3. Zaveza
 4. 123 Filmi
 5. SALTS
 6. Phoenix
 7. Specto
 8. VideoKlub HEVC
 9. Posejdon
 10. Firefly

Kodi Game of Thrones Podnapisi

Zelo depresivno bi lahko bilo, če bi upoštevali celoten navodila po korakih za namestitev dodatka Kodi Game of Thrones 8. Toda na koncu, ko se epizoda začne pretakati, ni podnapisov za jezik Dothraki.

Našli smo način, kako lahko v precej lažji način dodate podnapise Kodi Game of Thrones. Obstajata dve metodi, tj. Ročno in samodejno.

Kodi Game of Thrones Podnapisi

1. način: Ročno namestite podnapise Kodi Game of Thrones

 1. Zaženite Kodi > Kliknite na dodatke > Zdaj kliknite na ikono “Installer Package” v zgornjem levem kotu> Namestitev iz skladišča > Repozitorij dodatkov Kodi > Podnapisi > Poiščite in kliknite na Subscene.com.kako gledati igro prestolov na kodi s podnapisi
 2. Kliknite Namestitev > Počakajte, da se dodatek omogoči > Zdaj pojdite na Glavni meni Kodi > Pojdite na Nastavitve > Kliknite Nastavitve predvajalnika.igra prestolov zamenjava kodi
 3. Kliknite na jeziček Jeziki, navpično prikazan na levi strani zaslona > Jezik za podnapise lahko spremenite s klikom na možnost »Jeziki za prenos podnapisov«.kako dodati podnapise za ogled igre prestolov na kodi
 4. Ko boste naslednjič na Kodiju ogledali epizodo Game of Thrones, boste podnapise lahko videli.

2. način: Samodejno namestite podnapise Kodi Game of Thrones

 1. Zaženite Kodi > Pojdite na dodatke > Kliknite ikono Package Installer > Namestitev iz skladišča > Pomaknite se navzdol in kliknite Storitve > AutoSubs > Namestite.igra prestolov avto podnapisi na kodi
 2. Videoposnetek vam bo zagotovil podplato za epizodo Kodi Game of Thrones, ko si boste naslednjič ogledali video.

Kako gledati Game of Thrones na Kodi HD

kako gledati igro prestolov v HD-ju na Kodi

Če ne želite ogrožati kakovosti, si lahko še vedno ogledate Kodi Game of Thrones na HD-ju z namestitvijo HEVC VideoClub. Prenaša video posnetke v HD in 3D kakovosti, ki so na voljo v stisnjeni obliki.

Pričakovanja od igre prestolov 8. sezona

Napovednik Game of Thrones Season 8 je res sprožil veliko vprašanj in zarot. V napovedniku je prikazano, kako Jon Snow in Daenerys korakata s svojo vojsko skupaj po Winterfellu, Arya Stark in Sansa Stark pa sta začudeni videli zmaje, ki letijo nad trdnjavo. Zmaji, ki letijo nad Winterfellom, je pomembno opaziti, saj noben zmaj ni letel tam več kot zadnjih 100 let.

Sam in Bran sta izvedela za resnico Jona Snowa, da v resnici ni baraba, ampak pravi dedič železnega prestola. Po drugi strani se je v napovedniku pojavil tudi Tyrion Lannister, ki je bil zelo zaskrbljen zaradi razmerja Jona Snowa in Daenerys, ki je imel zaskrbljujoč izraz. Ne moremo oceniti, kaj ga skrbi, saj se je v napovedniku pojavil le enkrat.

Jon Snow in Daenerys lahko opazite, da obiščeta pomembna pomembna mesta, prikolica pa se konča s konjem Belih sprehajalcev, ki prispe na trdnjavo. Občutek, ki ga daje ta napovednik, je, da se vsi pripravljajo na boj in očitno je proti Belim sprehajalcem.

Na spletni strani Kodi si lahko brezplačno ogledate Game of Thrones z zgoraj navedenimi smernicami. Če pa se morate izogniti pravnim težavam, boste morda želeli dobiti Kodi VPN za varno igranje.