Ce este iStream?

Duckpool este noul nume pentru suplimentul iStream Kodi, care este renumit pentru filmele sale și emisiunile TV transmise. Numele în sine relevă faptul că suplimentul pentru duckpool aparține familiei lui Muck Duck. Conține legături și surse masive pentru videoclipurile pe care le oferă, care vă permit să transmiteți orice.

A fost reîncadrat în Duckpool de când Mucky Duck a preluat suplimentul. Ați fi naiv să comparați Duckpool cu ​​Covenant sau cu Genesis Reborn. Cu toate acestea, oferă videoclipuri de calitate odată ce obțineți linkul potrivit.

Am oferit un ghid detaliat despre instalarea iStream (Duckpool) pe Kodi. Citiți ghidul nostru pas cu pas de mai jos:

Cum se instalează iStream (Duckpool) pe Kodi 17
Cum se instalează iStream (Duckpool) pe Kodi 16
Recenzii iStream (Duckpool) Kodi
iStream Kodi nu funcționează / erori / probleme

Avertizare! Ar trebui să utilizați un VPN pentru a rămâne anonim în timp ce utilizați iStream (Duckpool), deoarece vă va proteja confidențialitatea. Utilizați 57% reducere la IPVanish și transmite conținut nelimitat pe iStream (Duckpool).

Cum se instalează iStream (Duckpool) pe Kodi Krypton Versiunea 17 sau superioară

 1. Dacă ați instalat deja Kodi Krypton Versiunea 17, atunci Deschideți Kodi pe sistemul tău > Faceți clic pe butonul Setări pictograma roată pe care o veți găsi în partea de sus > Acum selectați Manager de fișiere.cum se instalează istream duckpool pe kodi
 2. Aici veți vedea Adaugă sursa opțiune din partea stângă a ecranului, Dublu click pe el > Va apărea o casetă în care trebuie să faceți clic ‘Nici unul’ > Acum tastați depozitul URL- http://muckys.mediaportal4kodi.ml/ > Introduceți acum numele sursei media „Muck Duck” la o opțiune oferită în partea de jos > Acum faceți clic pe O.K.cum se instalează istream duckpool pe versiunea 17 de kodi kryptn
 3. Intoarce-te la Ecran de pornire Kodi lovind pe ‘Esc’ buton > Click pe Add-on-uri > Selectați pictograma Instalator de pachete, o pictogramă în formă de casetă situată în colțul din stânga sus.istream duckpool pe kodi
 4. Acum faceți clic pe opțiune Instalați din fișierul zip > Găsiți și faceți clic pe Mucky Duck > Acum faceți clic pe repository.mdrepo-1.0.2.zip și așteptați instalarea depozitului.Setarea kodi istream duckpool
 5. După terminarea instalării, faceți clic pe Instalați din Repositoriu opțiune > Selectați Mucky Duck Repo din listă > Repositoriu suplimentar > Apoi Depozitul Duckpool > Instalare.setări kodi istream duckpool
 6. După ce instalarea depozitului Duckpool este finalizată, reveniți la lista depozitelor apăsând „Backspace“ tasta de pe tastatura de două ori.configurare kodi istream duckpool
 7. Acum găsiți și faceți clic pe Depozitul Duckpool > Componente video > Duckpool > Instalare > Pentru a instala complementul va dura câteva minute.istream duckpool pe kodi xbmc
 8. Acum revino la Ecran de pornire Kodi > Click pe Add-on-uri > Acum Componente video > Apoi Duckpool > Felicitări! Ați descărcat acum iStream (Duckpool) 2023.

istream duckpool kodi addon

Cum se instalează iStream pe Kodi Jarvis Versiunea 16 sau mai jos

 1. Deschideți Kodi Jarvis > Selectați opțiunea Sistem > Faceți clic pe Managerul de fișiere în opțiunea Sisteme > Acum faceți dublu clic pe Adăugare sursă.
 2. Aici va apărea o casetă, faceți clic pe „Niciuna” > Tastați adresa URL http://muckys.mediaportal4kodi.ml/ și faceți clic pe terminat > Tastați numele „Muck Duck” și faceți clic pe Terminat > Acum faceți clic pe OK.
 3. Reveniți la Meniul principal al Kodi > Faceți clic pe System > Add-on-uri > Instalați din fișierul zip > Mucky Duck > repository.mdrepo-1.0.2.zip > Așteptați instalarea.
 4. Acum faceți clic pe Install from Repository > Mucky Duck Repo > Repositoriu suplimentar > Depozitul Duckpool > Instalare.
 5. Reveniți la opțiunea Instalare din depozit > Depozitul Duckpool > Componente video > Duckpool > Instalare > se bucura!

Recenzii iStream (Duckpool) Kodi

iStream (Duckpool) a persistat atât de mulți ani. MULTE utilizatori Kodi care au folosit anterior Duckpool nu au putut rezista să instaleze niciun alt supliment decât Duckpool.

istream reddit

În ciuda faptului că oferă diverse surse / link-uri pentru a viziona conținutul video, mulți utilizatori Kodi nu preferă calitatea video a acestuia. Mai mult, opțiunea sa de meniu ar încetini cea mai mare parte a timpului, ceea ce deranjează utilizatorii.

recenzie istream reddit

iStream Kodi nu funcționează

În multe ocazii, iStream (Duckpool) s-ar putea să nu mai funcționeze, ceea ce vă poate distruge experiența Kodi. O parte din eroarea privind funcționarea iStream Kodi nu a fost prezentată mai jos:

iStream Kodi Fără legături

Uneori, conținutul media pe care îl transmiteți nu are legături și, prin urmare, iStream (Duckpool) returnează eroarea. Poate crea frustrare în rândul utilizatorilor Kodi atunci când nu au găsit linkul conținutului video preferat.

Soluţie

După ce ați lovit o sursă care nu este disponibilă sau pur și simplu afișează „iStream no sources”, trebuie să vă ștergeți memoria cache. Puteți face asta instalând Merlin Auto Cleaner.

The Wrap Up

iStream (Duckpool) nu trebuie să fie comparat cu cele mai populare suplimente Kodi, cum ar fi Covenant, Exodus sau Genesis. Acest supliment adaugă valoare utilizatorilor săi, cu o calitate video bună și o interfață prietenoasă. Reușește să prezinte filme și emisiuni TV de la diverse link-uri de internet pe care uneori utilizatorii Kodi le pot găsi rupte.

Cu toate acestea, acesta oferă în continuare videoclipuri de calitate HD și este preferat pentru mulți utilizatori Kodi. În ghidul de mai sus, am oferit un ghid complet despre instalarea iStream pe Kodi. Unele dintre fluxurile ar putea fi geo-blocate și pentru a le debloca va trebui să instalați IPVanish pe Kodi.