Niemand kan ontkennen dat de Covenant Kodi-add-on wereldwijd een van de meest populaire Kodi-add-ons is. De reden achter zijn populariteit is de verbazingwekkende up-to-date inhoudsbibliotheek en de functies die vergelijkbaar zijn met die van Exodus. Deze overeenkomst in deze twee add-ons is omdat dezelfde ontwikkelaars die dezelfde code gebruikten, Covenant ontwikkelden.

De laatste tijd heb ik echter gemerkt dat gebruikers klagen dat Covenant Kodi niet werkt, wat behoorlijk alarmerend is. Na enig onderzoek besefte ik dat de ontwikkelaars deze add-on niet meer updaten, maar de bibliotheek van de add-on geeft anders weer. Ik had toegang tot de nieuwste films en tv-programma’s, ondanks de geruchten over shutdown die in de branche circuleren.

Ik heb de verschillende fouten bekeken die door gebruikers op verschillende platforms en forums zijn gemeld en heb ze besproken met hun respectievelijke oplossingen in deze handleiding.

Contents

Covenant Kodi No Streams Available Error

Een van de meest voorkomende fouten die door gebruikers worden gemeld, is Geen streams beschikbaar. Deze fout treedt op wanneer u probeert toegang te krijgen tot een bepaald tv-programma of film uit de add-on-bibliotheek. Het is ook het geval met Covenant wanneer u een inhoudstitel probeert af te spelen, de fout verschijnt. Dit heeft niets te maken met de add-on-repository en het is alleen omdat de add-on geen providers kan vinden.

Fix

 1. Open Kodi en ga naar de Toevoegenons menu
 2. Ga naar Video-add-ons en klik op Verbond
 3. Je zult het zien Gereedschap optie, klik erop
 4. Klik nu op Instellingen: Algemeen
 5. Je ziet een optie: Time-out van provider > Zet het op 30
 6. Zo niet, verander het dan in “30”
 7. Klik nu op de Afspelen tabblad in de linkerkolom.
 8. Blader door de lijst en schakel “Hosters met captcha’s
 9. U ziet een optie met de naam ‘Max kwaliteit“, Ga ernaar toe en stel het in op”1080p”. Normaal staat deze standaard op 4k, dit moet verlaagd worden.
 10. Klik nu op OK om deze instellingen op te slaan
 11. Blader door de lijst en klik op “Covenant clear cache” optie > Klik Ja
 12. Selecteer nu de optie Convenant: duidelijke leveranciers > Klik Ja

Start de add-on opnieuw en probeer de gewenste inhoudstitel te streamen; u zult dit probleem niet meer onder ogen zien.

Covenant Kodi Streaming Error

Het probleem met add-ons met streamingfouten is voornamelijk omdat de streams die door de add-ons van de provider worden verwijderd, geografisch beperkt of verouderd zijn. Als u een van de nieuwste inhoudstitels niet kunt streamen, is het duidelijk dat het een geo-beperkte stream is en geen verouderde stream. Af en toe struikelen gebruikers over dergelijke streams en dit is niet iets nieuws.

Fix

U kunt deze geografische beperkingen eenvoudig omzeilen en uw favoriete inhoudstitel streamen met een VPN.

Ja!

Een VPN maskeert uw IP en DNS en versleutelt uw gegevens, waardoor u onbeperkte toegang krijgt tot de inhoud die beschikbaar is in de bibliotheek. Kies de beste VPN voor Kodi en abonneer je op het pakket dat het beste bij je past. Download vervolgens de app of client, maak verbinding met de betreffende server en krijg toegang tot een beperkte stream, het zal zeker werken.

Bovendien beschermt een VPN u tegen hackers en autoriteiten die uw activiteiten bespioneren. Veel mensen zijn zich niet bewust van de risico’s die ze nemen tijdens het online streamen en blijven kwetsbaar voor cyberaanvallen.

Kodi Covenant Installatiefout

Kodi Covenant-installatiefout verwijst naar de fout die verschijnt wanneer u de add-on probeert te installeren. Er verschijnt een melding met de melding “installatie mislukt”. Covenant Kodi is een populaire Kodi-add-on die beschikbaar is via meerdere Kodi-repositories. U moet begrijpen dat niet elke repository de bijgewerkte versie van de add-on heeft, en daarom kunt u de installatiefout van Kodi Covenant tegenkomen.

Fix

De beste manier om deze fout op te lossen, is door een repository te kiezen met een up-to-date add-on-versie. Verwijzend naar de Covenant Kodi-add-on, kunt u de bijgewerkte en werkende versie vinden in de Kodi Israel-repository. Je kunt een enorme verscheidenheid aan bijgewerkte en populaire Kodi-add-ons vinden in deze geweldige repository.

Kodi Covenant-downloadfout

Onlangs begonnen veel Kodi-gebruikers te klagen over de Kodi Covenant Download-fout, die te wijten was aan de verouderde repository. Veel gebruikers probeerden de Covenant Kodi-add-on te installeren vanuit verouderde zip-bestanden in de repository.

Fix

Gebruikers kunnen de Kodi Covenant-add-on eenvoudig downloaden en installeren vanuit de Kodi Israel-repository. Het is een bijgewerkte repository en de werkende Covenant Kodi-versie is beschikbaar in de map Video-add-ons.

Als u de add-on ook niet uit deze repository kunt downloaden, wis dan de Kodi-cache en probeer het opnieuw. Dit zou het probleem moeten oplossen, omdat de cache soms is opgestapeld en de add-on niet kan worden gedownload of geïnstalleerd.

Kodi Covenant Replacement

Er zijn talloze andere beste Kodi-add-ons dan Covenant Kodi, die kunnen worden gebruikt voor het bekijken van films en tv-programma’s op Kodi. Hier zijn een paar topkeuzes speciaal voor jou:

 1. Exodus 8.0
 2. Yoda
 3. Gurzil
 4. Placenta
 5. Gaia

Gevolgtrekking

Niet veel add-ons hebben zo’n stempel kunnen drukken als Covenant Kodi door de jaren heen heeft gedaan. Nadat de Exodus Kodi-add-on niet meer werkte, nam Covenant zijn plaats over en werd het een add-on voor alle binge-watchers. Zo’n betrouwbare add-on die geschikt is voor alle nieuwste shows en films, is tegenwoordig moeilijk te vinden.

Ik hoop dat de fouten en oplossingen die in deze handleiding worden besproken, nuttig zullen zijn voor het oplossen van de problemen. Desalniettemin waardeer ik gebruikersfeedback en als er iets is waarvan u denkt dat het ontbreekt in deze handleiding, reageer dan vriendelijk en laat het me weten.