Bekijk live IPTV-kanalen en stream al je favoriete programma’s, films, sport en muziek met deze add-on. In deze gids hebben we het stapsgewijze proces besproken over het installeren van Ultimate IPTV op Kodi.

Zoals altijd zou je de beste VPN voor Kodi moeten hebben die de geografische beperkingen kan omzeilen en gebruikers in staat kan stellen veilig toegang te krijgen tot hun favoriete inhoud.

Als je je afvraagt, ‘waarom heb ik een VPN nodig voor Kodi’? Dan is het antwoord dat IPTV Kodi-add-ons geografisch geblokkeerd zijn en om toegang te krijgen tot hun streams is een VPN nodig.

Een beroemde IPTV-add-on ‘Ultimate IPTV’ is gemaakt door Whitecream en is te vinden in de Kodi Israel-repository. De ultieme IPTV-add-on bevat veel populaire Kodi-add-onkanalen, waaronder beIN Sports, ESPN, MTV, enzovoort.

Hoe Ultimate IPTV op Kodi Leia en Krypton te installeren

 1. Open Kodi op uw systeem > Tik op Instellingen icoon (tandwielvormig pictogram) dat u bovenaan uw scherm ziet > Nu selecteer Bestandsbeheer.hoe ultieme iptv op kodi te installeren
 2. Hier zie je twee exacte afbeeldingen aan de linker- en rechterkant van het scherm, dubbelklik op Bron toevoegen aan de linkerkant van het scherm > Klik nu op ‘Geen’ > Typ de URL http://www.lvtvv.com/repo/ en klik OK > Typ de naam ‘Kodil Repo ‘ en klik OK > Klik OK nog een keer.Hoe Ultimate IPTV te installeren op Kodi Krypton versie 17.6 of lager
 3. Ga terug naar het Kodi-startscherm door op ‘Esc’ knop meerdere keren op het toetsenbord > Klik nu Toevoegenons tabblad > Dan Pakket Installateur pictogram (doosvormig pictogram) aanwezig in de bovenhoek.ultieme iptv bij het instellen van kodi
 4. Klik op Installeer vanaf Zip het dossier tussen de lijst met opties > Selecteer Kodil Repo uit de lijst die op een vak verschijnt > Klik nu op repository.kodil-1.3.zip > Laat de installatie voltooien.ultieme iptv op kodi-instellingen
 5. Selecteer nu de optie Installeer vanuit Repository > Klik op Kodil (Kodi Israel) ,, Repository > Tik op Video Add-ons > Blader vervolgens naar beneden om Ultimate te vinden IPTV > Klik nu Installeren.ultieme iptv op kodi-configuratie
 6. Open om de add-on te bekijken Kodi > Add-ons > Video-add-ons > Ultieme IPTV.

hoe ultieme iptv toe te voegen aan kodi

Waarschuwing! U moet een VPN gebruiken om anoniem te blijven terwijl u Ultimate IPTV gebruikt, omdat dit uw privacy beschermt. 85% korting op PureVPN en stream onbeperkte inhoud op Ultimate IPTV.

Hoe Ultimate IPTV te installeren op Kodi Jarvis versie 16 of hoger

 1. Lancering Kodi Jarvis > Klik op Systemen > Bestandsbeheer > Dubbelklik Bron toevoegen op je linker scherm > Klik ‘Geen’ en typ URL http://www.lvtvv.com/repo/ en klik Gedaan > Typ naam ‘Kodil Repo ‘ > Klik Gedaan > Klik OK om de doos te sluiten.
 2. Ga nu terug naar Kodi Hoofd Menu > Klik op Instellingen optie > Toevoegenons > Installeren van Zip het dossier > Kodil Repo > ritssluiting
 3. Installeren van Opslagplaats > Kodil-opslagplaatsen > Video-add-ons > Ultieme IPTV > Installeren > Genieten!

Ultieme IPTV Download Zip APK-bestand

Direct downloaden Ultiem IPTV opslagplaats zip-bestand van Hier op uw apparaat en volg deze stappen om door te gaan met de installatie van Ultimate IPTV.

 1. Start Kodi op uw systeem wanneer het downloaden is voltooid > Ga naar Toevoegenons > Doosgevormd icoon linksboven.
 2. Installeren van Zip Bestandsoptie > Er verschijnt een vak, zoek naar de Zip bestand die u op uw systeem hebt gedownload > Wacht op de installatie.
 3. Klik nu op Installeren van Opslagplaats > Kodil Opslagplaats> Video Toevoegenons > Ultiem IPTV > Installeren > Geniet nu!

Ultieme IPTV werkt niet / fout / problemen in Kodi

Ultieme IPTV Geen stream beschikbaar

Kodi-gebruikers kunnen woedend worden terwijl ze hetzelfde bericht op hun scherm zien verschijnen wanneer ze proberen een kanaal te streamen. Dit kan frustrerender zijn wanneer je favoriete tv-programma op het punt staat uitgezonden te worden.

Oplossing

Een eenvoudige oplossing voor dit probleem is dat u een Kodi VPN krijgt die alle geografische beperkingen opheft. Dit betekent dat je de kanalen die beschikbaar zijn voor streaming buiten je regio niet kunt bekijken, tenzij je een VPN hebt. Als u niet bereid bent te besteden aan het abonneren op een VPN, kunt u de beste gratis VPN voor Kodi proberen.

Ultiem IPTV-bufferprobleem

Bufferen is een veelvoorkomend probleem waar vrijwel elke Kodi-gebruiker mee te maken heeft gehad. Het kan irritant zijn wanneer je midden in je show zit en de video wordt steeds gestopt voor buffering.

Oplossing

Het wissen van de cache op Kodi kan op verschillende manieren worden opgelost. De optimale oplossing is echter om uw cache te wissen met Merlin Auto Cleaner. Deze add-on kan alle cache automatisch opschonen.

Ultieme IPTV-kanalen afspeellijst

Ultieme IPTV-kanalen bestrijken veel afspeellijsten. Enkele van de populaire IPTV-kanalen worden hieronder verstrekt:

 1. OSN
 2. in sport zijn
 3. Eurosport
 4. MTV
 5. Premium bioscoop
 6. Cartoon netwerk

Ultieme IPTV-beoordelingen

Kodi-gebruikers die de Ultimate IPTV-add-on op hun iPhone gebruiken, worden met verschillende problemen geconfronteerd, zoals een bericht dat steeds weer laat zien ‘dit is het einde van de Ultimate IPTV-add-on’. Dit irriteert gebruikers en ze schakelen over naar andere Kodi-add-ons.

ultieme iptv review

Sommige Kodi-gebruikers hebben het standpunt dat de Ultimate IPTV-add-on gestolen IPTV-accounts gebruikt. Als gevolg hiervan, toen veel mensen deze add-on begonnen te gebruiken, begon het de accounts te sluiten.

ultieme iptv reddit

Om dingen af ​​te ronden

Stream honderden IPTV-kanalen op de Ultimate IPTV Kodi-add-on. Het is de beste plek om zonder abonnement premium films te bekijken en sportevenementen te bekijken zonder een cent uit te geven. Deze add-on wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe links en bronnen, en het past ook filters toe om zoekresultaten te verfijnen. Deze gids toont gedetailleerde stappen voor het installeren van Ultimate IPTV op Kodi.