Det var sjokkerende for en nyhet for anime torrent elskere da deres favoritt anime torrent nettsted NYAA svarte med en feilmelding. Denne feilen ble gitt i domenet ble deaktivert av NYAA. Det er ikke noe nytt for nettsteder som Yify-torrenter eller Nyaa å slå seg av (men YTS er aktiv). Folk som elsker streaming av filmer får nettsteder som Nyaa, Extra torrents eller limetorrents fjernet og får tilgang til dem selv med proxy- eller speilsider..

Det kan være risikabelt å bruke bilder på nettet eller tillegg, fordi identiteten din er bar for hackere og bilder. Derfor har du et VPN Kodi addon installert på enheten din. Det vil beskrive din identitet og gi deg muligheten til å streame uten frykt.

Det mest populære og populære populære anime torrent nettstedet hadde mistet kontroll over alle sine domenenavn som den nye ny.se, nyaa.eu og nyaa.org. Årsaken til nedleggelse av nettstedet er fremdeles ukjent. Menn til å stole på hos vi lurer på ‘hvordan’ og ‘grunn’ nettstedet er gjort en hit, vi kan diskutere noe av det beste NYAA-også diskutere.

Beste NYAA-alternativ

 1. Horrible Subs – Anime Fansub
 2. Anime Sharing – Anime
 3. Anime Bytes – Anime Fansub
 4. Pirate Bay – General
 5. Ekstra Torrent – Generelt
 6. AniDEX – Generelt
 7. Sukebei NYAA – Klon
 8. SallySubs – Down
 9. AniSearch – utgått
 10. BakaBT – Utgått

NYAA-klient

Nyaa Client var Torrent-klient som sørget for østasiatiske publikum. Det ga et stort antall Anime-torrenter og ble til slutt populær. Menn på grunn av de juridiske spørsmålene og bekymringene, ble utviklerne tvunget til å slå den av og det ble støvet.

nye alternativer

Imidlertid, som etter stenging, ble et av domenene satt i live igjen i løpet av et par uker og begynne å legge ut på de har bestemte seg for å jobbe under jorden, og kan besøke sin binære klient. Se øyeblikksbilde nedenfor:

nye klient

Dette var tydeligvis og svindel da utviklerne bekreftet at de har stengt av, mens svindleren prøvde og forsøkte å tjene penger på tilknytningsklikk. Slike svindelforsøk har blitt en norm over internett.

Hennes er en Reddit-tråd av en bruker som rapporterer om svindelen:

Kommentarer fra diskusjonen Hpezlins kommentar fra diskusjonen "Kan jeg bare fortsette å bruke NYAA MIRROR?".

Slike falske nettsteder gir kun tilknyttede lenker eller .exe-filer, som åpenbart er noe du vil holde deg unna. I tillegg er jeg ikke trygge på grunn av spyware og andre sikkerhetstrusler.

10 alternativer for NYAA Anime Nettsted

Hvis du vil prøve andre alternativer til NYAA nettstedet, må du kanskje vurdere å se på følgende nettsteder:

1) Horrible Subs

horriblesubs.info

Det kan egnede alternativet til NYAA-nettstedet som torrentindustrien kan komme med, er Horrible Subs. Det har vært en hard konkurrent av NYAA 1 million daglige besøkende og Alexa rangering på 2 777. Det er et brukervennlig nettsted der du kan laste ned det siste animeinnholdet.

2) Anime Sharing

animesharing

Som navnet antyder er Anime Sharing et nettsted for mediedeling som har et lignende oppsett som PirateBay. Den har mange animeinnhold for visning. Nettstedet har også muligheter for å smake ned og smak på anime-serier umiddelbart. Den har en Alexa-vurdering på 3.445.

3) Anime Bytes

animebytes

Et annet alternativ til NYAAs nettsted er Anime Bytes med tilstedeværelse av butikken mengder animeinnhold, men det er ikke noe som passer med NYAA. Dette nettstedet vil kreve registrering før du kan se innholdet. Ulempen med dette nettstedet kan omfatte forebygging av nye brukere når registreringen er full.

4) Pirate Bay

sjørøverbukten

Tatt i betraktning de største torrentknutepunktene, er det bare ett navn som umiddelbart dukker opp på hodet ditt, ditt Pirat bukt. Selv om nettstedet har stått over forskjellige nedleggelser, klarer det å distribuere som et populært torrentnettsted. Den inneholder også mye animeinnhold som er tilgjengelig for nedlasting.

5) Ekstra Torrent

Ekstra

Til slutt er ExtraTorrent neste på linje med PirateBay som tilbyr et bredt utvalg av animerte serier, filmer og show tilgjengelig for nedlasting. Søkemotoren er godt designet for enklere navigering.

6) AniSearch

anisearch

AniSearch er et alternativ til den berømte Nyaa Torrent som ble lagt ut i 2023, som fokuserer på Anime torrent-aggregering. Du får tilgang til det ved å klikke henne: AniSearch

7) BakaBT

BakaBT

BakaBT er også et flott godt Nyaa.se-alternativ og er sterkt anbefalt av Anime-fansen. Det er en privat torrent tracker som gir animeinnhold av høy kvalitet. Du kan besøke BakaBT-siden herfra: BakaBT

8) AniDex

anidex

AniDex er en tracker og indekser for Anime torrents som fokuserer på Anime på engelsk, hovedsakelig med andre språk også. Det kan nås via: AniDex

9) Sallysubs

sallysubs

Sallysubs tar i HD-kvalitet Anime torrents fra andre grupper, gjør noen endringer i den og tøffel den. Da Nyaa ble lagt ned, begynt å ta fra forskjellige steder, og det er et flott godt Nyaa.se-alternativ. Besøk Sallysubs ved å klikke henne: Sallysubs

10) Sukebei NYAA

sukebei nyaa

Sukebei nyaa erstatter kompensert for voksen delen av Nyaa.se. Mange av brukerne forutslo Nyaa på grunn av voksnes innhold og Sukebei Nyaa-erstatning dekket dette vakuumet. Du får tilgang til denne torrenten ved å klikke på lenken: Sukebei Nyaa

5 Beste NYAA klon / utskifting

 1. AniRena
 2. Tokyo Toshokan
 3. AcgnX Torrent
 4. Anime Tosho
 5. Shana-prosjektet   

Hvis du skulle finne et nøyaktig NYAA-klon / erstatningsnettsted, er du kommet til rett sted. En liste nedenfor viser 5 NYAA klon / erstatning nettsted:

1) Anirena

AniRena Torrent nettsted er en klon av et kjent NYAA torrent nettsted. Den har lignende mediefaner som er orientert på en horisontal metode på en hjemmeside som brukerne enkelt kan navigere på nettstedet.

For øyeblikket har nettstedet 14.360 torrenter tilgjengelig ettersom det er i randen av vekst, mens totalt 6 354 opplastere på sin hjemmeside. AniRena informerer også brukere om deres nåværende status angående data som er overført til brukere. Å være gjennomsiktig og forbli tro mot brukerne er nøkkelen til på AniRena kan gå videre med brukerens samtykke.

anirena nyaa erstatning

2) Tokyo Toshokan

Tokyo Toshokan er et nytt anime torrent nettsted som også er en NYAA klon / erstatning. Dette nettstedet har alt fra filmer til dramaer, musikk til musikkvideoer. Det tilbyr også et ikke-engelsk medieinnhold for brukere som er til stede over hele verden.

Du kan tilpasse mediebiblioteket når du registrerer deg på nettstedet. Animeelskere kan søke i et medieinnhold på bakgrunn av filstørrelse som lar dem laste ned spesifikt innhold. Selskapet hevder at de har lagt til nye DB-servere som har brukt sistiden for nettstedet.

tokyo toshokan nyea erstatningskloon

3) AcgnX Torrent

Anime Comics Games Novelle X-Project (AcgnX) er et NYAA klon / erstatningsnettsted med avanserte funksjoner. Det er mer avansert enn noe av anime-nettstedet som det er på listen.

Siden NYAA-nettstedet har valgt ned, har mye internettrafikk flyttet mot dette nettstedet. Dette er grunn til å det er behov for opplastere å utvide veksten.

Det kunngjør også noen nye funksjoner som er innebygd på nettstedet eller noen nye anime-fans. AcgnX blomstrer med det nye medieinnholdet, og det er grunnen til at det har gjort nettstedet som et attraktivt alternativ etter NYAA.

acgnx nyea erstatningsspeil

4) Anime Tosho

Anime Tosho følger den lignende designen og navigasjonen sammen med medieinnholdet til NYAAs nettsted. Anime Tosho er helt gratis og tilbyr en automatisk tjeneste der den er vert for DDL-tjenester og i tillegg til Usenet.

Når du har lyst mot middelet til dette nettstedet, tar det normalt noen minutter, og varer raskt som mulig. Anime Tosho hevder på omtrent 300 MB vil forhindre noen minutter og blir speilet til minst en vert. Det er uten tvil sterk konkurrent jeg lytter over anime torrent-nettsteder.

anime tosho nyaa erstatningskloon

5) Shana-prosjekt

Shana Project er valgt nytt anime torrent nettsted med en fantastisk funksjon som automatisert anime nedlastinger.

Shana Project er valgt nytt anime torrent nettsted, men det har en fantastisk funksjon som lar deg automatisere anime-nedlastningene dine. Med denne funksjonen kan du stille bittorent klient for å laste ned favorittmedieinnholdet ditt automatisk.

Shana Project er en NYAA-klon / erstatning, menn siden det er et nytt nettsted, mangler det å tilby forskjellige medieinnhold.

Selv om nettstedet ikke tilbyr en menyflikk for forskjellige sjanger, menn animeelskere kan søke manuelt.

shana-prosjektet er den siste nye erstatningen

5 beste Kodi Anime-tillegg

Mange animeelskere kan hevde på NYAA hadde vært det mest populære anime torrent nettstedet. De vil imidlertid ikke være mindre enn det som finnes på andre steder enn andre konkurrerende plattformer der anime torrent kan vare ned.

Kodi er den beste løsningen på alt fra streaming media og sportsinnhold til nedlastende av torrent. Det er et open source-program som kjører på en rekke enheter som spiller av både video- og lydinnhold, alt fra torrenter, live stream eller statiske filer.

Kodi er det neste butikken valget ditt for anime torrent-innhold. Kodi er en åpen kildekode, og det er mange Kodi-anime-tillegg som kan vare ned på Kodi. Den enorme kilden til funksjoner gjør den til en ideell programvare for alle fans over hele verden. Animeelskere kan streame eller laste ned hvilket som helst torrent de beundrer.

Vi tilbyr de beste Kodi-anime-tilleggene som mest sannsynlige vil erstatte NYAA-torrent-nettstedet:

KissAnime

Med KissAnime kan du finne over 130 sider med anime-TV-serier av beste kvalitet, film og torrent. Det er det mest anslåtte anime-tillegget for Kodi siden det tilbyr over 6000 anime TV-serier og filmer.

Animego

Animego er et annet anime-tillegg for Kodi som tilbyr brede kategorier og velutviklede anime-alternativer for anime-fans. Streaming kan ta liten eller ingen tid, men med det fullt utstyrte menysystemet kan det vise mange tonn underholdningsinnhold.

Animehere

Animehere er et perfekt alternativ for alle som etter anime-filmer og TV-serier av høy kvalitet. Dette anime-tillegget skraper et stort antall animeinnhold som har lav kvalitet. Tilstedeværelsen av velutviklet menystruktur vil gjøre det enklere for anime-fans å bla etter siste oppdateringer med underteksten.

Anime-IPTV

Anime-IPTV er et samarbeid med flere lignende tjenester som kombinerer for å danne et stort anime Kodi-tillegg. Det tilbyr hundrevis av anime lyd- og videoinnhold. Det er lett å navigere og kanskje det mest ressurssterke anime-tillegget.

Funimation

Hvis det er den første gjengen du møter og Kodi-anime-tillegg, er Funimasjon det beste valget du noensinne vil ta. Oppsettet av anime-tillegget vil gjøre det lettere for deg å finne alle anime-ting som omgir internett. På toppen av det vil du ikke ha noen problemer som er fine kjærester av tilgang til innholdet. Sjekk ut de andre beste kodi-tilskuddene.

Siste tankskip

Mens NYAA-anime nettstedet kan være borte, får brukerne og muligheten til å utforske forskjellige andre potensielle kilder som kan erstatte NYAA. Kodi-anime-tillegg kan virke som et passende alternativ for anime-fans der de kan streame og laste ned forskjellige anime-innhold. Kodi anime-tillegg er enklere å installere og gir lite eller ingen komplikasjoner.