Ажурирање: Овај додатак је функционисао добро у време писања пре око 10 месеци, али је недавно почео да тражи интерну грешку сервера.

Чини се као да додатак више не прима никакву подршку.  Посетите наш најбољи коди аддонс водич за алтернативе. Прочитајте зашто је коди впн потребан свим корисницима.

И даље можете да преносите своје омиљене спортове кроз ове алтернативне Коди додатке:

 1. Екодус
 2. Споразум
 3. Нептуне Рисинг
 4. Гурзил
 5. Масло из биоскопа

Коди НевсОбавештења о ДМЦА и ауторска права повећавају се са сваким даном. Коди ВПН је најбоље решење заштити се од обавештења, Искључивање ИСП и деблокирање додатака Коди. ВПН ће задржати ваш идентитет приватним и заштићеним током употребе неслужбених додатака попут СпортсДевила, Екодуса и других.коди цта

Куасар је невероватан и популаран додатак за бујице за Коди кориснике. Омогућује корисницима да стримују филмове слично као што су преузимани у бујицама. Омогућава резултате претраживања путем неких од најпопуларнијих претраживача торрент. Пратите наш водич јер смо вам пружили детаљно упутство о томе како инсталирати Куасар Коди аддон.

Contents

Куасар Коди Репозиториј

Куасар Коди репо може се инсталирати путем Кодил Репозиторија. Иако је доступан на Гитхубу, ипак се можете суочити са многим проблемима приликом преузимања. Кодил је најактуалније и међу најбољим коди спремиштима.
грешка интерног сервера куасар коди аддон

Како инсталирати Куасар Коди Аддон на Криптон верзије 17.6 или старије

Следите ове кораке да бисте видели како да инсталирате Куасар Коди 17.

 1. Отвори Коди > Кликните Подешавања икона > Отвори Филе Менаџер.
 2. Дупли клик Додати Извор > Кликните на ‘Ниједан’ > Откуцајте ово УРЛ адреса баш тако хттп://кдил.цо/репо/ > Кликните на ок > Именујте овај извор ‘Кодил Репо‘ > Кликните на ок.
 3. Врати се Коди Главни Мени > Отвори Додатионс > Кликните на Кутијасто обликована икона.
 4. Кликните на Инсталирај од Зип Филе > Отвори Кодил Репо > Изаберите на Кодил.зип > Сада причекајте обавештење о инсталираном спремишту.
 5. Изаберите Инсталирај од Репозиториј > Отвори Кодил Репозиториј > Отвори Видео Додатионс > Изаберите Куасар > Кликните на Инсталирај > Сачекајте обавештење.
 6. Приступите додатку, идите на Главни мени Коди > Кликните на Додатионс > Видео Додатионс > Куасар > Уживати!

Како инсталирати Куасар Коди Аддон на Јарвис верзије 16 или више

Слиједите ове кораке да бисте сазнали како инсталирати Куасар Коди 16.1 или новију верзију.

 1. Лансирање Коди > Отвори Систем > Кликните на Филе Менаџер > Дупли клик Додати Извор > Кликните на Ниједан > Откуцајте ово УРЛ адреса хттп://кдил.цо/репо/ > Кликните на Готово > Дајте овом извору име „Кодил Репо ‘ > Кликните на Готово > Кликните на ок.
 2. Иди на Коди Кућа Екран > Систем > Додатионс > Инсталирај од Зип Филе.
 3. Пронађите и кликните ‘Кодил Репо ‘ > Кликните на Кодил.зип
 4. Инсталирај од Репозиториј > Кодил Репозиториј > Видео Додатионс > Куасар > Инсталирај > Сачекајте да се додатак инсталира.

Како инсталирати Куасар Коди Аддон на Фире Стицк

 1. Инсталирајте Коди на Фире Стицк помоћу нашег водича.
 2. Отвори Девелопер Опције > Укључите исправљање АДБ-а и Аппс од Непознати извори.
 3. Сада лансирање Коди и следите горе описане кораке за инсталирање Куасар Коди 2023.

Куасар Коди Довнлоад

 1. Преузмите Зип датотеку
 2. Иди на Коди Главни Мени > Отвори Додатионс > Кликните на Кутијасто обликована икона.
 3. Изаберите Инсталирај од Зип Филе > Кликните на Кодил Репо > Изаберите на Кодил.зип > Сада причекајте да се спремиште инсталира.
 4. Кликните на Инсталирај од Репозиториј > Кликните на Кодил Репозиториј > Отвори Видео Додатионс > Кликните на Куасар > Кликните на Инсталирај > Причекајте обавештење са омогућеним додатком.

Куасар Коди не ради / Грешке / Проблеми

Грешка интерног сервера Куасар Коди-а

Куасар Коди приказује ову грешку када покушате да приступите категоријама и одељцима. Разлог ове грешке није познат, али верујемо да је разлог томе што додатку треба ажурирање.

Поправи

Проверите ажурирање Куасар аддон-а десним кликом на додатак Куасар Коди > Изаберите Информације > На дну кликните на ажурирање.

Куасар Бурст Коди

Куасар Бурст омогућава Куасар Коди-у да тражи бујице. Важна је ствар и сам Куасар га преузима током инсталације додатка.

Поправи

Ако наиђете на грешку у вези са Куасар Бурст-ом, поново инсталирајте Куасар Коди аддон и грешка ће се престати појављивати.

Куасар Коди Рецензије

Корисници овог додатка су више забринути због правних проблема, а не због његових перформанси, како то изгледа из ове Реддит теме:
куасар коди аддон рецензија

Ево твита корисника, хвали Куасар и тврди да је без ризика:

Твит је на шпанском, ево његовог превода:

„Торренти се преузимају на ваш рачунар, а када их имате довољно, започињете репродукцију док настављате са преузимањем. Постоји безброј додатака за Коди, ја користим Куасар, користим познате Торрентс изворе, не видим ризик. “

Лос Торрентс се нуди поред рачунара, а затим можете добити повратну верзију репродукције. Хаи инфинитос додаци за Коди, а сада Куасар, УСА фуентес де Торрентс имају коноциде, но вео риесго

– Себастиан (@батвке) 4. децембра 2023

С друге стране, имамо корисника који није нимало задовољан струјама:

Ио усаба Коди + Куасар, перо ми је предложио проблем и проблем. Лос куе тиран де стреамингс и тал но ме молан муцхо

– Фето Виејо? (@ФетоВиејо) 16. октобра 2023

[Превод: „Користио сам Коди + Куасар, али у последње време ми је то створило проблеме. Они који вуку потоке и такви ме не воле баш много]]

Коди Куасар Провидерс

Не можемо да нађемо ниједног добављача за Куасар Коди репозиториј. Чини се као да су провајдери зауставили његову подршку.

Званична страница Куасар Коди

Да бисте посетили званичну страницу Куасар Коди 17, кликните овде.

Куасар Коди ВПН

Дељење равноправног образовања не сматра се незаконитим све док га овлаштене власти не одобре или се не употребе за пиратство садржаја.

Дељење садржаја без дозволе ако се власник сматра нелегалним и то раде ови додатни додаци за торрентинг П2П.

Постоје одређене ДМЦА смернице о ауторским правима које, ако буду кршене, могу представљати велику претњу за кориснике. Због тога увек постоји већи ризик да буду ухваћени. Због тога бисмо препоручили корисницима да користе Куасар Коди ВПН пре него што примите било каква ДМЦА обавештења.

Завршетак

Куасар је одличан Коди додатак, али у последње време је почео да искаче многе грешке. Куасар Коди аддон има неке од најбољих струјних стругача и зато је у свету веома популаран. Међутим, пружили смо детаљан водич како инсталирати Куасар Коди аддон. Корисници су увек у опасности када користе такве додатке за мучење треће стране.