Adakah anda peminat sukan tempur, terutamanya UFC?

Kemudian anda boleh menikmati streaming UFC di Kodi kerana ia mempunyai beberapa alat tambah terbaik yang menyediakan aliran langsung untuk semua acara dalam kualiti HD. Ikuti panduan ini dengan teliti untuk mengetahui cara menonton UFC di Kodi.

UFC adalah syarikat sukan tempur terbesar yang mempunyai berjuta-juta peminat di seluruh dunia. Acara UFC terkenal sebagai pertandingan yang paling lancar dalam industri sukan tempur. Ultimate Fighting Championship adalah Syarikat MMA terbesar di dunia dengan mempunyai senarai pejuang MMA terbaik dari seluruh dunia.

UFC menganjurkan acara biasa dan juga acara PPV, yang sangat popular di seluruh dunia. Populariti UFC dapat diakui oleh kenyataan bahawa permainan videonya sama popularnya dengan syarikat sukan tempur lain. Sudah berada di industri sukan tempur selama lebih dari 25 tahun sekarang dan telah berkembang menjadi syarikat bernilai satu miliar dolar.

Pencinta streaming dalam talian di seluruh dunia membayar sejumlah besar langganan, hanya untuk streaming acara UFC langsung di platform dan saluran dalam talian yang berbeza. Selain itu, UFC memperoleh berjuta-juta dolar dari pakej Fight pass dan langganan yang terdapat di laman rasminya.

Walau bagaimanapun, jika anda pengguna Kodi maka anda boleh melakukan streaming UV PPV secara langsung di Kodi tanpa membayar yuran langganan. Terdapat beberapa pilihan yang memudahkan menonton UFC secara percuma menggunakan VPN streaming. Setelah anda mengetahui tentang pengaya Kodi yang membolehkan pengguna melakukan streaming UFC maka anda dapat mengetahui cara menonton pergaduhan UFC di Kodi dengan mudah.

Cadangan Teratas untuk menonton UFC di Kodi

Berikut adalah tambahan Kodi terbaik untuk menonton UFC di Kodi tanpa membayar yuran langganan:

Planet MMA

Planet MMA adalah pengaya Kodi khusus untuk sukan tempur, khususnya aksi UFC. Peminat MMA dapat menonton semua acara terkini, sorotan, dokumentari, acara lalu, pakej pertarungan dan wawancara. Aliran yang disediakan oleh add-on Planet MMA Kodi sentiasa berfungsi dan berkualiti. Alat tambah ini percuma untuk dipasang dan ditayangkan, tidak ada yuran langganan yang diperlukan untuk menonton acara kegemaran anda lagi.

planet mma untuk menonton ufc di kodi

Planet MMA dahulunya terkenal sebagai UFC terbaik dan ia hanya digunakan untuk acara UFC sahaja. Namun, ia terpaksa ditutup kerana beberapa masalah cetak rompak dan kemudian ia hilang menyebabkan pengguna Kodi tidak mengerti. Alat tambah itu memberikan pulangan dengan nama baru tetapi pengikis yang lebih baik dan pautan yang dikemas kini. Sejak itu, add-on menjadi pilihan utama bagi semua pengguna Kodi untuk streaming aksi MMA atau UFC secara langsung. Tambahan ini terdapat di repositori Supremacy yang popular.

 Pas Fight UFC

Sekiranya anda peminat UFC maka anda mungkin biasa dengan pas UFC Fight, yang merupakan perkhidmatan streaming dalam talian rasmi yang diperkenalkan oleh UFC itu sendiri. Pengguna Kodi dapat memanfaatkan perkhidmatan luar biasa ini di aplikasi Kodi atau kotak Kodi mereka, tanpa perlu membuka penyemak imbas mereka setiap kali untuk streaming. Pengguna hanya boleh memasang add-on UFC Fight Pass Kodi dan menonton semua acara UFC terkini secara langsung dalam aliran kualiti HD.

ufc fight pass untuk menonton ufc di kodi

UFC Fight Pass adalah percuma untuk memasang add-on tetapi untuk memainkan aliran, pengguna memerlukan langganan. Lawati UFC.tv dan langgan Fight Pass untuk menonton UFC di Kodi melalui alat tambah ini. Perkara lain yang perlu diingat bahawa beberapa acara UFC dilarang secara geo dan pengguna mungkin menghadapi masalah semasa cuba mengalirkannya. Dalam keadaan seperti itu, gunakan VPN untuk melewati sekatan geo dan buka blokir semua aliran.

 Dunia Sukan

Sports World adalah salah satu alat tambah Kodi terbaik, popular kerana aliran sukan berkualiti tinggi dan pelbagai. Pengaya ini mempunyai pelbagai aliran sukan seperti Bola Sepak, Ragbi, Gulat, MMA, Kriket, Tenis, Tinju dan lain-lain. Oleh kerana pelbagai ini, dunia Sukan disebut sebagai salah satu alat tambah Kodi terbaik untuk sukan.

tonton live ufc di kodi dengan dunia sukan kodi addon

Peminat UFC dapat menikmati streaming aksi langsung melalui tambahan Kodi ini tanpa membayar yuran langganan. Alat tambah ini sangat dipuji kerana kualiti aliran dan fakta bahawa ia selalu berfungsi, tidak seperti pengaya streaming percuma yang lain. Masalah yang timbul semasa menggunakan add-on Sports World Kodi adalah bahawa saluran dan aliran yang tersedia dalam add-on ini sebenarnya tidak dilesenkan oleh itu anda mungkin menghadapi masalah. Anda boleh mencegah menghadapi masalah undang-undang dengan menggunakan penyedia VPN dan melakukan streaming melalui pelayannya dengan menjaga nama penuh yang tidak diketahui.

 IPTV Buatan Kanada

IPTV buatan Kanada adalah tambahan yang mesti ada jika anda peminat kandungan Kanada atau penduduk Kanada, mencari aliran percuma saluran Kanada kegemaran anda. Ini mempunyai pelbagai kandungan di perpustakaannya seperti Sports, Live TV dan streaming, yang membolehkan pengguna menonton apa sahaja yang mereka mahukan. Ia mempunyai saluran Inggeris, AS, Inggeris dan Kanada Perancis di perpustakaannya.

dibuat di canada iptv untuk ufc

Tidak ada yuran langganan atau pendaftaran diperlukan untuk mengakses alirannya dan pengguna dapat menonton konten kegemaran mereka 24/7. Namun, satu perkara yang harus difahami ialah Made in Canada adalah add-on IPTV Kodi yang akan mempunyai aliran terhad geo. Untuk melewati sekatannya, anda memerlukan VPN yang berfungsi dengan baik dengan Kodi dan membuka sekatan aliran terhad.

Cara Menonton UFC di FireStick

FireStick telah menjadikan penstriman dalam talian jauh lebih menarik daripada yang ada kerana ciri dan kualitinya yang luar biasa. Ia mempunyai banyak aplikasi yang membolehkan pengguna menikmati streaming kandungan kegemaran mereka dan menikmati pengalaman memotong tali.

Peminat UFC dapat menikmati streaming acara UFC langsung di FireStick melalui aplikasi rasmi dan banyak aplikasi streaming percuma juga. Pengguna juga boleh melanggan perkhidmatan Amazon Prime dan streaming acara UFC serta aksi sukan tempur lain.

Berikut adalah aplikasi rasmi yang tersedia di gedung aplikasi Amazon yang boleh digunakan untuk streaming UFC di FireStick:

  1. UFC (Aplikasi rasmi)
  2. ESPN
  3. SESUAI

Selain daripada pengguna aplikasi ini yang mempunyai Amazon Firestick yang terputus-putus dapat menikmati streaming UFC melalui Kodi di FireStick. Tambahan yang diperlukan untuk itu sudah disebutkan di atas. Namun, satu perkara yang perlu diingat adalah bahawa perkhidmatan ini mungkin tidak berfungsi jika anda cuba mengaksesnya di luar UK atau AS. Oleh itu, gunakan VPN untuk menikmati penstriman tanpa masalah atau masalah.

Kesimpulannya

Tidak ada syarikat sukan tempur lain dibandingkan dengan UFC, yang memberikan aksi mendebarkan dan yang memiliki daftar pejuang yang berbakat. Ia sangat popular kerana para pejuang dan perseteruan yang menjadi tajuk utama Surat khabar dan tersebar di seluruh media sosial

Penstriman UFC dalam talian melalui Kodi atau FireStick memang merupakan pengalaman hebat kerana kemudahan dan kemudahan yang diberikannya. Anda boleh menstrimkan semua acara UFC secara langsung dari mana sahaja semasa anda terus melalui penyelesaian pemotongan tali ini.