Netflix-on-Kodi

O persoană căreia îi place să navigheze online foarte mult ar fi dat cu siguranță expresia „Netflix și Chill”. Netflix este un serviciu de streaming online pe care oamenii îl folosesc pentru a transmite și urmări emisiunile TV preferate și filme.

Acest serviciu din SUA este ceva despre care vorbește fiecare geek de divertisment. Oamenii adoră acest serviciu din cauza conținutului și a calității sale oferite la un preț corect. Dar, evident, nu tuturor le place să plătească pentru conținutul preferat.

Acolo este suplimentul Netflix Kodi; NetfliXBMC vine să joace. NetfliXBMC este unul dintre cele mai populare și căutate suplimente. Oferind toate fluxurile de conținut Netflix, acest supliment este ceva pe care orice utilizator Kodi dorește să îl aibă. Numărul de utilizatori suplimentari Netflix Kodi a crescut semnificativ.

NetfliXBMC oferă utilizatorilor acces la toate emisiunile TV, filme și alte programe pe care le are Netflix. Un lucru de reținut este faptul că, fără un serviciu VPN, puteți utiliza acest supliment suplimentar Netflix Kodi doar în SUA. Dacă călătorești sau locuiești în străinătate, vei avea nevoie de cel mai bun VPN Kodi pentru a depăși geo-restricțiile acestui supliment Kodi Netflix.

Cum să accesați Netflix-ul american (american) pe Kodi Xmbc

Acum că ai NetfliXBMC pe centrul tău media Kodi, majoritatea oamenilor mă întreabă cum să obții portalul american Netflix pe Kodi. Acesta este simplu de realizat!

Pentru a obține versiunea americană Netflix care se joacă pe Kodi, veți avea nevoie de un serviciu VPN Kodi cu serverele din SUA pentru a vă schimba adresa IP & Locație. Deci, pentru a utiliza Netflix-ul american pe Kodi, iată ce trebuie să faceți:

 1. Înainte de a lansa NetfliXBMC, conectați-vă serviciul VPN la un server VPN din SUA
 2. Accesați WhatismyIPaddress.com sau IPLocation.net
 3. Întrebați adresa dvs. IP și asigurați-vă că aceasta apare în SUA
 4. Lansați acum Kodi și accesați NetfliXBMC din videoclipuri

Consultați primii 3 furnizori:

Furnizori VPNPriceOfferWe Website

PureVPN 10,95 USD 2,91 USD pe lună Oferta specială: 73% reducere Viziteaza site-ul
Citiți recenzia
Surfshark 11,91 USD 1,99 USD pe lună Oferta specială: 83% reducere Viziteaza site-ul
Citiți recenzia
CyberGhost 12,99 USD 2,75 USD lunar 83% reducere Viziteaza site-ul
Citiți recenzia
ExpressVPN 12,95 USD 8,32 USD lunar 35% reducere Viziteaza site-ul
Citiți recenzia

Avertisment: nu există nicio garanție că NetfliXBMC va funcționa și mai puțin să funcționeze corect pe centrul dumneavoastră Kodi. Adăugarea neoficială nu este acceptată de site-ul oficial Netflix, iar suplimentul Kodi nu poate executa cu totul.

Descărcare Kodi Netflix

 1. Începeți prin a descărca Repository pentru Netflix.
 2. Odată descărcat fișierul zip, deschideți meniul suplimentelor > Apasă pe Pictograma casetei deasupra > Clic Instalați din fișierul Zip.
 3. Căutați și deschis fișierul zip descărcat > Așteaptă pentru notificare.
 4. Acum faceți clic pe Instalați din Repositoriu > Deschis Alelec Kodi Repo > Deschis Componente video > Click pe NetfliXBMC > Lovit Instalare > Așteptați notificarea.
 5. Intoarce-te Ecranul de start, Mergi la Add-on-uri > Componente video > Clic NetfliXBMC > O casetă de dialog vă va solicita, introduceți adresa dvs. nume de utilizator și parola aici. Acum vă puteți bucura de Netflix și Chill!

Cum se instalează Kodi Netflix pe versiunile Leia și Krypton

 1. Deschis Kodi > Apasă pe Pictograma Setări (angrenaj) > Deschis Manager de fișiere > Dublu click Adaugă sursa.cum se instalează netflix kodi addon
 2. Se va deschide o casetă de dialog > Faceți clic unde scrie „Nici unul’ > Introduceți acest lucru URL- exact: https://www.alelec.net/kodi/ > Clic O.K > Denumiți această sursă media Alelec Repo > Clic O.K > Verificați dublu adresa URL și numele și faceți clic pe O.K din nou pentru a închide caseta de dialog.cum se instalează netflix kodi addon pe versiunea 17.6 sau mai mică
 3. Reveniți la meniu principal > Du-te la add-on-uri meniul > Apasă pe pictograma casetei din colțul din stânga sus > Clic Instalați din fișierul Zip.descărcare kodi netflix
 4. Clic Alelec Repo > Click pe repository.alelec.zip > Așteptați notificarea.cum se instalează netflix kodi pe linux
 5. Clic Instalați din Repositoriu > Deschis Alelec Kodi Repo > Mergi la Componente video > Click pe NetfliXBMC > Click pe Instalare > Așteptați să apară notificarea.cum se instalează netflix kodi addon pe zmeura pi
 6. Reveniți la meniul principal, accesați Add-on-uri > Componente video > Deschis NetfliXBMC > Introduceți nume de utilizator și parola când vi se solicită.

Acum accesați toate fluxurile Netflix și bucurați-vă de emisiunile preferate.

Notă: Dacă depozitul nu funcționează, încercați metoda de descărcare directă declarată înainte de această procedură. 

Cum se instalează Netflix Kodi pe Jarvis în 9 pași simpli (NetfliXBMC)

Odată ce fișierul zip alelecrepozițional este gata &descărcat, vom trece acum la instalareaNetflix pe Kodi pentru Windows.

 1. Din ecranul de pornire Kodi accesațiSistem> Setări >ClicAdd-Ons
 2. Clic „Instalare din fișierul zip”
 3. Alegeți locația fișierului zip al depozitului alelec salvat anterior și lăsați-l să se instaleze

cum se instalează netflix pe kodi jarvis versiunea 16

5. După ce este instalat depozitul alelec, alegeți Instalați din Repositoriu>alelec Kodi repo> Adăugări de programe>Lansator Chrome, acum așteptați mesajul activat pentru adăugare.

6. În meniul Add-Ons, faceți clic pe Instalați din Repositoriu>alelec Kodi repo >VideoAdd-Ons>NetfliXBMC, și permiteți instalarea suplimentului.

7. După instalarea suplimentului, o notificare va apărea pe ecran

8. Accesați ecranul principal >Videoclipuri> Componente video >NetfliXBMC

9. Se va deschide o fereastră nouă, completați informațiile contului dvs. Netflix aici în secțiunea e-mail& Câmpuri parolă

Notă de la editor: NetfliXBMC este un supliment neoficial și nu este acceptat de creatorii Netflix. Se știe că suplimentul se comportă greșit cu toate versiunile Kodi media center și nu funcționează deloc în unele cazuri.

Nu suntem responsabili pentru pagubele pe care le-ați putea provoca sistemului dvs. în timpul instalării și utilizării acestui supliment. De asemenea, nu există nicio garanție din partea dezvoltatorilor Kodi că suplimentul va funcționa corect, pentru mai multe informații să vă alăturați forumul oficial Kodi pentru NetfliXBMC.

Cum se instalează Netflix Kodi pe Linux – Metoda 1 folosind suplimente binare

 1. Mergeți spre fereastra terminalului, renunțați la aplicația Kodi dacă rulează.
 2. De aici, tastați „Sudo apt-get update” > Introduceți parola când vi se cere.
 3. După aceea, tastați „Sudo apt-get install KodiPVR”.

Asta este; suplimentul dvs. PVR Kodi este acum instalat. Dacă Kodi funcționa la momentul respectiv, apoi reporniți Kodi pentru a încărca acest supliment.

În afară de acest complement, puteți instala, de asemenea, următoarele suplimente binare:

 1. Codificatoare audio
 2. Audio DSP
 3. Decodatoare audio
 4. screensavere
 5. visualizations

După instalarea acestor suplimente, puteți instala Netflix pe Kodi Linux folosind ghidurile noastre de mai sus.

Cum se instalează Kodi Netflix pe Linux – Metoda 2 folosind Dezvoltarea Build

Pasul 1: Pentru a instala o compilare instabilă, va trebui mai întâi să descărcați un depozit instabil și să adăugați Kodi. Puteți descărca depozitul instabil utilizând acest lucru: „ppa: Echipa-XBMC / instabilă“

Pasul 2: Tastați exact următoarele:

sudo add-apt-repository ppa: team-xbmc / instable

Actualizare sudo apt-get

sudo apt-get install kodi

În cazul în care ați instalat suplimentar PVR Kodi, atunci va trebui să actualizați și acest lucru, tastați:

sudo apt-get install kodi-pvr-mittv

După instalarea unei compilări instabile și actualizarea acesteia, veți putea instala Netflix pe Kodi Linux cu ușurință. Consultați procedura menționată mai sus n ghidul nostru după instalarea Kodi.

Cum se instalează Netflix Kodi pe sistemele de operare Ubuntu / MAC

Utilizatorii Ubuntu pot instala, de asemenea, Netflix pe Kodi în 9 pași simpli, dar nu uitați că problema de compatibilitate a NetfliXBMC va continua. Să începem să configurați Kodi, apoi să continuați cu instalarea Netflix pentru Kodi (XBMC):

 1. Începeți, descărcând fișierele de configurare pentru Kodi de pe Ubuntu
 2. Accesați fereastra Terminal și tastați,„Sudo apt-get install software-properties-common”
 3. Adăugați aplicația XBMC Repository tastând comanda,„Sud-add-apt-repository ppa: team-xbmc / ppa”
 4. În continuare, va trebui să actualizați sistemul pentru compatibilitate, astfel încât să introduceți,„Sudo apt-get update”
 5. În cele din urmă, instalați Kodi pe Ubuntu„Sudo apt-get instalează Kodi”
 6. Așteptați ca Kodi să finalizeze descărcarea și instalarea fișierelor, Kodi ar trebui să fie gata de lansare în 5 minute, în funcție de viteza dispozitivului.

Acum puteți instala Netflix pe Kodi Ubuntu urmând ghidul de mai sus.

Netflix Kodi Raspberry Pi Ghid de instalare

Înainte de a instala orice supliment, va trebui să instalați Kodi pe Raspberry Pi. Urmați ghidul nostru pentru Instalarea Kodi pe Raspberry Pi. După ce ați instalat Kodi, urmați acești pași pentru instalarea suplimentului Kodi Netflix:

 1. Deschis Kodi pe zmeura ta Pi > Apasă pe Pictograma Setări> Clic Manager de fișiere.
 2. Clic Adaugă sursa> Clic Nici unul> Tastați acest lucru URL- https://www.alelec.net/kodi/ > Clic O.K.
 3. Numiți această sursă ca Alelec Repo> Clic O.K> Intoarce-te la Ecran de pornire (Strike backspace de două ori).
 4. Clic Add-on-uri> Faceți clic pe butonul Pictograma casetei> Selectați Instalați din fișierul Zip> Selectați Alelec Repo> Click pe repository.alelec.zip> Așteptați să fie instalat.
 5. Click pe Instalați din Repositoriu.
 6. Selectați Alelec Kodi Repo> Click pe Componente video> Click pe NetfliXBMC> Clic Instalare> Așteptați să fie instalat.

Acolo o ai! Utilizați acum Kodi Netflix pentru nevoile dvs. de divertisment!

Cum se instalează Netflix Kodi pe Fire TV folosind ES File Explorer

 1. Deschis Foc Băț Setări.
 2. Permite ‘Debuging ADB ”,„ depanare USB ” și „Aplicații din sursă necunoscutăs’.
 3. Intoarce-te Ecranul de start > Caută ES Explorer.
 4. Click pe ES Explorer și Descarca aceasta.
 5. Deschis ES Explorer, Click pe Favorită > Clic Adăuga.
 6. O fereastră vă va solicita cale și Nume > Introduceți această cale: http://fireunleashed.com/ > Introdu numele ‘Foc’ > Clic Adăuga.
 7. Du-te înapoi la Favorită meniul >Click pe Foc > Faceți clic pe unde spune „Faceți clic aici pentru a instala AppStarter”.
 8. presa Selectați de la tine la distanta și faceți clic pe Deschide fișierul > Clic AppStarter APK (Execută configurația standard).
 9. Deschideți după ce se termină instalarea.

Ghid de instalare Netflix Kodi Fire Stick

Pentru instalarea NetfliXBMC pe Fire Stick, mai întâi ar trebui să configurați Kodi pe Fire Stick. Urmați ghidul nostru pentru Instalarea Kodi pe Fire Stick. După ce ați instalat Kodi, urmați acești pași pentru a instala NetflixBMC pe Fire Stick:

 1. Mergi la Stick de foc Acasă> Faceți clic pe butonul Setări > Click pe Sistem > Clic Opțiuni pentru dezvoltatori > Acum Activați aplicații din surse necunoscute și Debugging ADB.
 2. Lansa Kodi din Fire Stick Acasă > Faceți clic pe butonul Pictograma Setări > Deschis Manager de fișiere > Click pe Adaugă sursa.
 3. Clic Nici unul> Introduceți adresa URL https://www.alelec.net/kodi/ > Clic O.K > Denumiți acest depozit ca Alelec Repo > Clic O.K.
 4. Grevează Tasta spate de două ori > Click pe Add-on-uri > Faceți clic pe butonul Pictograma casetei.
 5. Clic Instalați din fișierul zip > Clic Alelec Repo > Selectați repository.alelec.zip> Așteptați să fie instalat.
 6. Clic Instalați din Repositoriu > Selectați Depozitul Alelec > Deschide video Add-on-uri > Click pe NetfliXBMC > Clic Instalare> Complexul va fi instalat!

Acum puteți Netflix și Chill cu Kodi pe Fire Stick.

Întrebări frecvente pentru Kodi Netflix

Puteți pune Netflix pe Kodi gratuit?

Da, puteți pune Netflix gratuit pe Kodi pe dispozitivele dorite, cum ar fi PC, Linux, Mac, Fire Stick etc. Urmați ghidul nostru Netflix Kodi pentru a înțelege procedura de instalare.

Cum adaug Kodi Netflix pe televizorul meu Android?

Urmați ghidul nostru pentru instalarea Kodi pe dispozitivul Android pentru instalarea Kodi mai întâi. Dacă aveți deja instalat Kodi pe televizorul dvs. Android, urmați ghidul nostru Netflix Kodi pentru a vedea cum se instalează Netflix Kodi pe Kodi. Procedura de instalare a oricărui supliment rămâne aproape aceeași pentru fiecare dispozitiv după instalarea Kodi.

Este Kodi Netflix gratuit pe Amazon Fire Stick?

Da, Kodi Netflix este absolut gratuit pe Amazon Fire Stick și Fire TV. Urmați ghidul nostru pentru a vedea cum se instalează Netflix Kodi pe Fire Stick.

Ne vedem in curand!

Sper că ghidul meu a fost util în instalarea NetfliXBMC pe centrul dvs. media Kodi Ubuntu. În cazul în care vă confruntați cu probleme, consultați comunitatea oficială Kodi pentru rezolvarea problemelor cu NetfliXBMC din linkul de mai sus.

Nu uitați să împărtășiți ghidul nostru cu fanii Kodi și lăsați feedback-ul dvs. pentru îmbunătățiri. Aruncați mai jos un comentariu în cazul în care trebuie să ne contactați și să ne întoarceți din nou pentru mai multe ghiduri, topul listelor de suplimente Kodi și cum să instalați subtitrări pe kodi.