real debrid_kodi

Notă: Debrid real pentru Kodi poate solicita conectarea la un VPN pentru a le rezolva. Având în vedere că Black Friday se apropie, puteți obține reduceri mari cu ofertele noastre de VPN pentru Black Friday.

Real Debrid Kodi este ceva ce ar trebui să fie apreciat de fiecare utilizator Kodi pentru furnizarea de experiență de tamponare perfectă și fluxuri de înaltă calitate pentru fiecare conținut.

În zilele noastre, utilizatorii Kodi se confruntă cu o mulțime de probleme de calitate tamponare și de streaming în timp ce folosesc suplimente Kodi. Acest lucru se întâmplă, deoarece resturile de suplimente nu reușesc să furnizeze fluxuri de înaltă calitate.

Adonerii terți Kodi oferă link-uri de streaming care au o lățime de bandă limitată, ceea ce le afectează calitatea și viteza. Nu numai că, titlurile de conținut oferite de acești furnizori sunt de asemenea limitate, motiv pentru care utilizatorii nu pot găsi link-uri de streaming pentru fiecare film sau emisiune TV.

Ce este Real Debrid?

Real Debrid este un serviciu unic care oferă utilizatorilor gazde de fișiere online de înaltă calitate pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor Kodi.

Fișierele gazdă la care Real Debrid oferă acces au servere de mare viteză fără limitări de lățime de bandă și nu există nicio interferență în încărcarea și descărcarea de pe aceste servere.

Acesta este motivul pentru care Real Debrid îmbunătățește experiența de streaming și înlătură problemele de buffering.

Este real Debrid gratuit?

Poate ai auzit fraza; Cele mai bune lucruri din viață nu sunt gratuite!

Este destul de corect.

Real Debrid este într-adevăr un instrument excelent pentru streamere online, dar este un serviciu plătit. Puteți alege dintre patru pachete disponibile, având valabilități de la 15 zile la 6 luni.

Puteți, de asemenea, să aveți un cont de încercare, dar veți putea accesa contul de încercare doar șase ore; între orele 6:00 și 12:00.

Prețuri reale de debridare și apartenență premium

Real Debrid oferă patru planuri de pachete diferite, cuprinse între 3 EUR (15 zile) și 16 EUR (180 de zile).

real-debrid de stabilire a prețurilor

Aceste pachete sunt disponibile pe site-ul oficial Of Real Debrid în secțiunea Oferte premium.

Cum să configurați online contul de Debrid real?

În cazul în care nu aveți un cont Real Debrid, accesați site-ul web Real Debrid și faceți clic pe Inscrie-te din colțul din dreapta sus.

Cum să configurați online contul de Debrid real

Un formular de înscriere va apărea după ce faceți clic pe filă. Completați formularul cu detaliile dvs. și faceți clic pe Inscrie-te.

cum să vă înscrieți coduri debrid reale

După finalizarea înregistrării, activează-ți contul prin deschiderea căsuței de e-mail și făcând clic pe linkul de activare furnizat în mesajul de la Real Debrid.

După ce v-ați activat legătura, vă puteți conecta cu ușurință la contul de pe pagina principală Real Debrid, introducând numele de utilizator și parola.

Este real Debrid în siguranță fără VPN?

În timp ce furați online, confidențialitatea este o prioritate ridicată, deoarece cantitatea de pachete de date care sunt încărcate și descărcate în timpul procesului de streaming vă poate pune securitatea în pericol.

Mulți oameni consideră că streaming-ul cu Real Debrid ar fi sigur și nu vor fi pradă niciunei încercări de spionaj, hacking sau malware.

Acesta este motivul pentru care recomand întotdeauna utilizatorilor să utilizeze un VPN pentru Kodi, deoarece siguranța online ar trebui să fie prima prioritate a fiecărui internațional.

Utilizatorii consideră că Real Debrid este un fel de protocol care și-ar dirija traficul prin el, ceea ce este o concepție greșită.

Real Debrid este doar un multi-hoster care furnizează gazde de fișiere și îmbunătățește viteza de buffering.

Utilizarea unui VPN este foarte importantă cu un serviciu Real Debrid, deoarece veți ajunge să accesați mai multe servere și link-uri de streaming, deoarece va evita și geo-restricțiile..

Cum se instalează / configurează Real Debrid pe Kodi 18 Leia și 17.6 Krypton

 1. Deschideți Kodi. cum să instalați debrid real pe kodi
 2. Click pe Setări.cum să setați debrid real pe kodi kripton 17.6
 3. Se va deschide o fereastră nouă, Faceți clic pe Setarile sistemului.cum să configurați kodi cu debrid real
 4. Parcurgeți lista în jos și faceți clic pe Avansat.rezolvarea urlului real debrid pentru a rezolva problemele de buffering
 5. Acum treceți peste Add-on-uri.cum să instalați debrid real pe kodi jarvis
 6. Click pe Gestionează dependențele.activați addon-uri reale de cod debrid
 7. Parcurgeți lista în jos și faceți clic pe Rezolvare URL.autentificare autentică codi debrid
 8. Clic Configurare.url de site-ul real debrid
 9. Acum treceți pe Rezolvatori universali opțiune.Debrid real rezolvă calitatea streamingului de kodi
 10. Click pe Prioritate set it to 90 apoi faceți clic pe Terminat.activați debrid real în kodi
 11. Acum faceți clic pe O.K pentru a închide caseta de dialog.

Complementele Kodi care acceptă Debrid real

Cum să activați Kodi real Debrid

 1. Deschis Kodi și faceți clic pe butonul Setări
 2. Faceți clic pe butonul Setarile sistemului
 3. Faceți clic pe butonul Add-on-uri tab și faceți clic pe Administra dependenţe.
 4. Se va deschide o fereastră nouă cu listă, derulați în jos și faceți clic pe Rezolvare URL.
 5. Clic Configurare și derulați în jos lista până când vedeți Real Debrid.
 6. Comutare Activat sub Real Debrid
 7. Acum faceți clic pe opțiunea: (Re) Autoriza Ale mele Cont.
 8. O casetă de dialog va apărea acum, care va afișa o adresă URL a unui site și a cod. Va exista și un cronometru care rulează.
 9. Deschideți browserul pe ziarele dvs. și accesați „https: //real-debrid.com/device“ > conecteaza-te la contul tau> Introduceți cod afișat în caseta de dialog > Clic Continua.
 10. Contul dvs. va fi autorizat și veți vedea o notificare.

Cum să configurați Debrid real pe Kodi 16 Jarvis

 1. Deschis Kodi Jarvis pe dispozitiv.
 2. Clic SISTEM > Mergi la Add-on-uri > Clic Sistem.
 3. Click pe dependenţe
 4. Click pe Rezolvare URL > Clic Configurare > Selectați Rezolvatori universali.
 5. Derulați în jos spre Real-Debrid și faceți clic pe Prioritate.
 6. A stabilit prioritate la 90 > Clic Terminat.
 7. Clic O.K (Nu închideți caseta de dialog fără să faceți clic pe OK, altfel toate modificările aduse vor fi pierdute).
 8. Acum, faceți clic Configurare din nou și faceți clic pe Rezolvatori universali.
 9. Parcurgeți lista în jos și găsiți Real-Debrid > Apasă pe (Re) Autorizați contul meu opțiune > Va apărea o casetă de dialog cu cod.
 10. Accesați https://real-debrid.com/device din browser și conectați-vă la contul dvs. După conectare, introduceți codul și faceți clic pe Continuare.

Complementele Kodi care acceptă Debrid real

Nu toate suplimentele Kodi acceptă integrarea Real Debrid. Iată câteva suplimente Kodi care acceptă integrarea Real Debrid:

 1. Aliunde
 2. Atriox
 3. Legământ
 4. Exod
 5. Gurzil
 6. Incursiune
 7. Nebunie
 8. Nonconformist, hoinar, ratacitor
 9. Monster Munch
 10. Mai mult Putere * (în cadrul pachetului Wolf)
 11. Oculus
 12. Overwatch
 13. Supremaţie
 14. Dragonul magic
 15. Uranus

Real Debrid Kodi Întrebări frecvente

Continui să-mi reautorizez contul cu Real Debrid.

Dacă trebuie să vă reautorizați contul de fiecare dată când deschideți Kodi, atunci trebuie să ștergeți memoria cache. De asemenea, asigurați-vă că v-ați autorizat contul prin intermediul Resolvers Universal.

Chiar și după ce v-ați înscris cu Real Debrid, acesta nu are încă mai mulți furnizori de filme.

Acest lucru se întâmplă multor utilizatori, deoarece nu sunt siguri dacă suplimentul pe care îl folosesc acceptă sau nu Real Debrid. În primul rând, asigurați-vă că suplimentul dvs. acceptă Real Debrid și că v-ați autorizat contul Real Debrid în mod corespunzător prin intermediul Resolvers Universal.

Unele suplimente au început să treacă și la ResolverURL, așa că încearcă să autorizezi și prin asta.

Recenzii Real Debrid Kodi Reddit

Real Debrid a fost un schimbător de jocuri pentru utilizatorii Kodi, deoarece a făcut streamingul mult mai distractiv pentru ei. Utilizatorii au acum acces la link-uri de streaming HD prin diferite suplimente Kodi doar din cauza Real Debrid.

Iată câteva subiecte partajate de utilizatorii Reddit, care apreciază serviciul:

Comentariu din discuție Comentariul lui Toxxicpickles din discuție "[Întrebare] Care sunt părerile voastre sincere despre Real Debrid?".

Acest utilizator a folosit suplimentul Exodus Kodi cu Real Debrid, iar rezultatele sunt explicative, deși cuvintele sale. Nu toate suplimentele Kodi acceptă Debrid real, dar cele care seamănă cu suplimentul Exodus Kodi, duc experiența de streaming la înălțimi noi.

Comentariu din discuția comentariul lui vinnie12341234 din discuție "[Întrebare] Care sunt părerile voastre sincere despre Real Debrid?".

Oamenii din Canada iubesc Real Debrid și acest fir este o dovadă vie. Acest utilizator are dreptate, deoarece reclamațiile au venit în ultimul timp, dar majoritatea sunt de la noobs care nu știu faptul că Real Debrid nu este acceptat de fiecare supliment Kodi.

Concluzie

Real Debrid funcționează ca catalizator, îmbunătățind viteza și calitatea filmelor și a emisiilor TV care se difuzează pe Kodi prin diferite suplimente Kodi. Este un serviciu uimitor pentru utilizatori, oferind cea mai bună experiență de streaming pe care un utilizator o poate obține vreodată și, de asemenea, șterge memoria cache pe Kodi.

Tarifarea planurilor de pachete Real Debrid este rezonabilă, iar cel mai bun lucru este că utilizatorii pot folosi de asemenea un pachet de încercare pentru a vedea cât de avantajos este acest serviciu.

Cu toate acestea, concepția greșită potrivit căreia este necesar un serviciu VPN cu Real Debrid, ar trebui să fie redusă și utilizatorii trebuie să fie educați mai mult pe acest subiect.