Ben je een liefhebber van streaming en vraag je je af waar je alle nieuwe Bollywood- en Hollywood-films kunt streamen, samen met Indiase tv-programma’s, Netflix-inhoud en Live Sports? Je kunt het allemaal op één platform hebben, d.w.z. HotStar. Volg deze gids om te zien hoe je HotStar kunt kijken en geniet van de beste streamingervaring. Vergeet niet onze ultieme Kodi-add-ons en Kodi VPN-gidsen te lezen.

Contents

Wat is HotStar?

CTA

HotStar is het populairste en grootste Indiase platform voor online VOD-streaming. Het biedt populaire films, tv-programma’s en sport van over de hele wereld. Een groot aantal online streamers in India gebruikt HotStar om IPL-games te streamen, films en andere Indiase tv-programma’s te bekijken. Er zijn tegenwoordig zeer beperkte betrouwbare en hoogwaardige mobiele entertainmentplatforms beschikbaar. Het is 3 jaar geleden sinds HotStar werd gelanceerd en tot op heden is het succesvol geweest in het aantrekken van online streamingpubliek.

Bepaalde inhoud kan worden gedownload van de HotStar-site. Met bepaalde inhoud bedoelen we een deel van de oude inhoud die misschien niet meer in de trend is. Nog een ding om te begrijpen is dat de video’s van HotStar alleen kunnen worden gedownload op mobiele apparaten en tablets, niet op een laptop of pc.

Je kunt je favoriete films on-demand bekijken op HotStar in India, de VS en Canada. Onlangs was het in elke regio beschikbaar, maar nu is het geografisch beperkt.

In welke landen is HotStar beschikbaar ?

Zoals eerder vermeld, is HotStar beschikbaar in India, Canada en de VS. Als u echter een VPN-service gebruikt, kunt u deze overal ter wereld openen, maar alleen door verbinding te maken met een server van de bovengenoemde landen.

hoe je hotstar kunt kijken

Hoe HotStar buiten India te deblokkeren / bekijken met VPN

HotStar is een geografisch beperkte site en de inhoud die op deze website beschikbaar is, is nergens anders toegankelijk dan vanuit India, de VS en Canada. Daarom, als je Hotstar probeert te benaderen vanuit een andere regio, is een VPN-service vereist om beperkingen te omzeilen.

Met een VPN-service kunt u verbinding maken met servers in onbeperkte regio’s en daarom wordt uw IP-adres verborgen en wordt het verzonnen met het IP-adres van het bovengenoemde land. Het gebruik van een VPN is heel eenvoudig, want u hoeft alleen maar verbinding te maken met een externe server en vervolgens op internet te surfen om toegang te krijgen tot alles dat beperkt was.

VPN-providersPriceOfferWebsite
PureVPN $ 10,95 $ 2,91 Per maand

Speciale aanbieding: 73% korting

Bezoek de site
Lees recensie
Surfshark $ 11,91 $ 1,99 per maand

Speciale aanbieding: 83% korting

Bezoek de site
Lees recensie
CyberGhost $ 12,99 $ 2,75 Per maand

83% Korting

Bezoek de site
Lees recensie
ExpressVPN $ 12,95 $ 8,32 per maand

35% korting

Bezoek de site
Lees recensie

Hoe HotStar in de VS te bekijken zonder VPN

HotStar was voorheen niet beschikbaar in een andere regio dan India, maar heeft onlangs zijn regio’s zoals de VS en Canada uitgebreid. Daarom kunnen gebruikers die toegang willen tot HotStar in de VS dit gemakkelijk doen zonder een VPN te gebruiken. HotStar is gemakkelijk toegankelijk in de VS zonder VPN door simpelweg naar de URL te gaan “ons.HotStar.com”. Dit is de officiële domeinextensie van HotStar voor de regio VS..

Hoe HotStar buiten India op pc te bekijken

Volg deze stappen om HotStar buiten India op pc te bekijken:

 1. Open de VPN-applicatie > Log in naar uw VPN-service.
 2. Nu aansluiten naar een Indiase regioserver.
 3. Open je browser > Typ dit URL: https://www.HotStar.com/.
 4. Log in naar uw HotStar-account en begin met het bekijken van uw favoriete films en tv-programma’s in HD-kwaliteit.

Hoe HotStar op iPad en iPod te streamen

Het beste van HotStar is dat het een speciale applicatie voor iOS heeft. Daarom kunnen de gebruikers van HotStar gemakkelijk op iPad en iPod bekijken.

 1. Open de iTunes-app winkel > Zoeken voor HotStar > Klik op de HotStar-app > Download het.
 2. Nadat de installatie is voltooid, Open de app.
 3. Log in de applicatie met uw HotStar-gegevens > Stream nu wat je maar wilt bekijken op je iPad en iPod.

Bekijk HotStar in Canada

HotStar is onlangs toegankelijk gemaakt in Canada en er is een speciaal domein gelanceerd voor HotStar-gebruikers in Canada. Het domein dat voor HotStar in Canada is gelanceerd, is “https://ca.HotStar.com/”. Er zijn geen VPN- of proxyservers vereist voor toegang tot de HotStar-site en -app in Canada. Open gewoon de bovengenoemde swebsite in uw browser en meld u aan voor de diensten van HotStar.

Hoe HotStar in het VK te bekijken

Hoewel HotStar beschikbaar is in de VS en Canada, behalve India, is het nog steeds niet officieel beschikbaar in het VK. Ondanks dat het een geweldige online streamingdienst heeft die vergelijkbaar is met HotStar zoals Netflix en Hulu, toegankelijk in het VK, is deze beperkt tot streamen in deze regio. Een van de meest verbazingwekkende feiten om op te merken is dat er een groot aantal Indiërs in het VK woont. Dus, afgaande op dat feit, kun je je afvragen hoeveel ze graag hun native content zouden willen streamen en niet alleen dat, veel Engelse mensen kijken graag naar de Bollywood-content, net zoals de Indiërs van Hollywood houden.

Je hebt alleen toegang HotStar in het VK, door een VPN te gebruiken. Om je favoriete content op HotStar in het VK te bekijken, verander je je huidige IP-locatie van het VK naar de Indiase regio en krijg je gemakkelijk toegang tot HotStar.

cta 3

Daarom moet je om toegang te krijgen tot HotStar in het VK een VPN-service gebruiken omdat de inhoud die je probeert te streamen zonder deze vanuit het Britse IP-adres niet zal worden afgespeeld, maar er zal eerder een afspeelfout optreden. Niettemin, als u een VPN-service actief heeft en u bent verbonden met een Indiase server, kunt u uw favoriete inhoud op HotStar bekijken. De VPN-service die u kiest, moet betrouwbaar en snel genoeg zijn om u te helpen de inhoud naadloos te streamen.

Hoe HotStar-app te bekijken in Arabische landen

HotStar is een geweldig mediastreamingplatform met een verscheidenheid aan nieuwe en trending content. Helaas is het niet beschikbaar in de Arabische landen. Landen als de VAE, Dubai, Saoedi-Arabië, Oman en Qatar geven er de voorkeur aan de Indiase inhoud veel te streamen, maar dit is niet mogelijk vanwege de geografische beperkingen van deze site. HotStar-fans in deze landen kunnen eenvoudig HotStar-tv-programma’s bekijken met behulp van HotStar-proxy of VPN-service.

Met Proxy of VPN kunnen ze genieten van HotStar live streaming en HotStar tv-programma’s (die over de hele wereld zo gehyped zijn).

Hoe HotStar in Pakistan te bekijken

Fans van HotStar-tv-shows zijn in een groot aantal in het buurland India, namelijk Pakistan. De mensen in Pakistan kijken graag naar Bollywood-films en Indiase tv-programma’s. Helaas is HotStar beperkt in Pakistan en de enige manier om HotStar live streaming of films en tv-programma’s te bekijken, is door de geografische beperkingen te omzeilen via een VPN of HotStar Proxy.

HotStar Downloaden

HotStar-applicaties zijn beschikbaar voor meerdere mobiele platforms zoals Android-apparaten en iOS-gebaseerde apparaten, b.v. iPhone. Voor Android-apparaten of mobiele telefoons kunt u deze eenvoudig downloaden via Google Play Store en u kunt ook de apk-bestanden van HotStar downloaden die online beschikbaar zijn. Terwijl, voor iOS-gebaseerde apparaten zoals iPhone en iPad, je het via de iTubes App Store vanaf je apparaat kunt downloaden.

HotStar-aanmelding

De inhoud die beschikbaar is op HotStar is van hoge kwaliteit en streamt buffervrij zonder achter te blijven. Alles wat geweldig is, heeft echter een prijs en daarom moeten gebruikers zich eerst abonneren door een betalingsplan te kiezen. HotStar is slechts een concurrent van Netflix en Hulu en daarom is de uitgezonden inhoud niet gratis.

In welke landen is HotStar beschikbaar?

HotStar biedt 3 verschillende betalingsplannen om uit te kiezen en het beste van deze betalingsplannen is dat ze allemaal redelijk geprijsd zijn. Volg deze stappen om u aan te melden voor de HotStar-service:

 1. Ga naar “https://www.HotStar.com/subscribe/payment”.
 2. Selecteer uw gewenste betalingsplan.
 3. Voer uw gegevens in, d.w.z. naam, e-mailadres en wachtwoord.
 4. Voer uw creditcardgegevens in.
 5. Bevestig de details.
 6. Geniet van het kijken naar je favoriete shows op HotStar.

Stream Hot Star met ondertitels

HotStar biedt geen ondertitels voor elke video die beschikbaar is op zijn platform, maar sommige video’s hebben al ondertitels voor hen. Je kunt echter nog steeds controleren op ondertitels door naar de video-opties te gaan en de CC-optie aan te vinken, door deze in te schakelen kun je ondertitels inschakelen.

Hoe HotStar te bekijken met de Jio TV Live-app

Gebruikers van de Jio sim- en Jio TV Live-app kunnen eenvoudig HotStar-functies voor livestreaming en films gebruiken, maar dit is beperkt tot de Indiase inhoud. Nog iets, Jio-gebruikers moeten zich nog steeds abonneren op HotStar India voordat ze kunnen beginnen met streamen op HotStar.

Gratis VPN voor HotStar

Er zijn talloze gratis VPN’s en HotStar-proxyservers online beschikbaar, maar we raden de gebruikers meestal niet aan om deze gratis VPN te proberen vanwege hun kwetsbaarheid. Een gratis VPN heeft invloed op uw streaming, aangezien de gratis VPN-servers door miljoenen mensen over de hele wereld worden gebruikt. Vandaar een lagere reactietijd voor streaming, wat resulteert in veel buffering. Hier zijn echter enkele suggesties voor u:

 1. ZenMate
 2. Bladeren c
 3. Hallo
 4. Hidemyass
 5. Spyoff
 6. Tunnel Beer
 7. Security Kiss
 8. ProtonVPN
 9. Versnel
 10. X-VPN

Films en tv-programma’s downloaden Video’s van HotStar

HotStar India staat gebruikers niet toe films en tv-programma’s te downloaden vanaf haar platform. Bepaalde inhoud die oud is of niet langer populair is, kan echter worden gedownload via HotStar. Wanneer u video opent of zoekt, ziet u er een schachtpictogram overheen. Klik erop en je hebt de downloadoptie voor je.

Een ding dat u hier moet begrijpen, is dat u geen video van HotStar op uw pc kunt downloaden; u kunt het alleen op uw mobiele apparaat of tablets doen.

Bekijk de nieuwste HotStar-tv-programma’s / -series en films

Bekijk Hotstar buiten India

HotStar India biedt de nieuwste tv-programma’s, films en sportacties op één platform tegen een zeer redelijke prijs en in hoge kwaliteit. Abonneer je gewoon op HotStar en je kunt kijken waar je naar hunkert en wat nieuw en trending is. Het heeft zowel de Indiase inhoud als de westerse inhoud, evenals films uit Bollywood en Hollywood.

Hoe HotStar op tv te bekijken

Je kunt HotStar op je tv bekijken via een methode die sideloading wordt genoemd, maar het werkt alleen op Android TV. Volg deze stappen om te beginnen:

 1. Ga naar ES File Explorer (Installeer eerst ES file explorer als je dit nog niet hebt geïnstalleerd).
 2. Open Play Store op je tv > Zoek naar “Sideload Launcher voor Android TV” en installeer het.
 3. Ga naar het startscherm > Open apps > Open Sideload Launcher-app.
 4. Klik op ES File Explorer.
 5. Ga naar Netwerk > Klik op Remote Manager > Zet AAN om het FTP-adres te ontvangen.
 6. Voer nu vanaf uw pc of laptop het FTP-adres in een webbrowser in > Uw tv en computer worden nu met elkaar verbonden.
 7. Breng nu het APK-bestand over van uw computer naar uw tv.
 8. Daarna, Schakel netwerk delen uit > Open Downloads.
 9. Klik op HotStar van de lijst > Klik Installeren > Veel plezier met HotStar.

Bekijk HotStar Vijay TV

Om Vijay TV-series op HotStar te bekijken, ga je gewoon naar het kanaalgedeelte en kies je Vijay TV. Daar zie je alle shows uitgezonden in Vijay TV en je kunt er gemakkelijk uit kiezen en streamen. Zo eenvoudig is HotStar gebruiken!

HotStar op Roku

Roku is een ultramodern streamingapparaat dat is ontwikkeld en geproduceerd door Roku Inc. Het is inderdaad een van de meest geprefereerde streamingapparaten voor het gebruik van services zoals Netflix en Hulu omdat de aangeboden streamingervaring niet te evenaren is. Voor alle HotStar-fans die zich afvragen of HotStar beschikbaar is in Roku, zou je blij moeten zijn dat het beschikbaar is in de Roku-kanaalwinkel. Ga gewoon naar de Roku-kanaalwinkel, installeer het HotStar-kanaal op je Roku-apparaat en geniet van streaming.

Laatste opmerkingen

Streaming-services zoals Netflix, Hulu, Amazon en HotStar zijn wat elke entertainment- en streaming-geeks graag hebben. HotStar is een geweldige streamingdienst, het heeft zeker niet alleen concurrentie gegeven aan Netflix en Hulu, maar het is een stap verder gegaan door Indiase inhoud te promoten. De variëteit die het heeft geboden, is zeker groter dan bij andere streamingdiensten. Het biedt zelfs live sportstreaming, wat geweldig is.